Mehico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Numai in Romania se poate intampla asa ceva, or.. :whistle:
Forbidden Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Chestile acestea nu s-au intamplat doar acum, se intampla de o perioada buna de timp si nu doar intr-o anumita partea a globului. Sunt si alte chestii mai rele afara.P.S. Stay in school(?!)
gigicarnat Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wtf? ai citit macar ce scria acolo...? ce legatura are "mancarea" aia de 4000usd cu criza? ... Am vazut pe urma...cica e bun si ca afrosidiac ! Tre sa fi tampit la cap sa mananci asa ceva tot felul de specimene pe pamantul asta #-o !
Alkanphel Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 mda,no comment,în cazurile ăstea ar fi bun un Hitler...
eseeet Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 eu mananc caracatita dar nu se compara cu asta
m4x Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Prima data cand am citit topic-ul, ma gandeam ca sunt fetusi de rata dar cand am intrat pe link si colo "fetus uman" .. In primul rand, asta nu-i o crima ? Ei nu mai lasa sa creasca copii cum trebuie ci-i 'pregatesc' pt supa sau se duc la femeile care pierd sarcina (dupa cateva luni) si o intreaba "vreti sa va mancam copilul mort?" apoi e canibalism. Ceva nemaivazut, rupt dintr-un film horror de prost gust.
armani114 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 una e sa mananci caracatita sau mai stiu eu ce fel de specii de pesti,etc si una e sa mananci "om" ...
{Strik3} Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Why is the world so mean ? I hope it's just a dream.. bine zicea puya.Totusi eu sper sa nu fie adevarat si sa fie trucate pozele. Nu vreau sa cred ca a ajuns lumea atat de rau incat sa fie mancati oameni, vi , legal! si GATITI.Dar daca este.. acei nenorociti care platesc pentru serviciile astea nu merita sa traiasca , e inuman ce se intampla pe'acolo. Trist este ca nici nu prea are nimeni ce sa faca in privinta asta pentru ca.. vorba aia "Prosti..da' multi!"
Komisaru Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cunosc pe cineva care are la servici orezari(Nu in Romania).Ei cred cu tarie ca mancand anumite mancaruri, animale poti lua din puterea acestora. Nu ma mira articolul deloc. Daca asti vor deveni majoritari si vor conduce lumea trebuie sa ne adaptam. Pregatitiva stomacul.
popica Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cred ca topic-ul asta ar trebui sa dispara ... aprob nici nu mai am cuvinte ....
>TonyMontana< Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Doamne nu imi vine sa cred Au ajuns chinezii canibalii Eu pe astfel de persoane i-as tortura Am auzit ca dau 2000 de euro pe aceasta zisa "supa de fetusi" si se spune ca aceasta supa ii intinereste
LockOn Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mortii mamii lor de javre umane...Nu mi s-a facut rau da nici nu am o stare prea buna dupa ce am vazut imaginile alea.Acuma nu stiu daca e adevarat sau nu ... sper totusi ca e vreun fake.
GaBytZu97 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Chinezii sunt oameni? Greselile naturii ataca din nou, :violent:
THuG-Radu Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Obama, push the red button with destination : FCKN` CHINA ! Da`i ba dreq Mi s`a facut scarba