Jump to content
Dropkillerz

A devenit erou naţional după ce i-a împuşcat pe violatorii fetiţei sale

Recommended Posts

Posted

Drasius Kedys, in varstă de 37 de ani, este un lituanian devenit erou naţional după ce a avut curajul să infrunte statul: el i-a impuşcat pe judecătorul şi politicianul care i-au molestat fetiţa de doar patru ani, după ce poliţiştii "nu au reuşit" să rezolve cazul.

În urmă cu un an, fetiţa sa, Deimantela, i-a întâlnit pe judecătorul Jonas Furmanavicziusa şi pe purtătorul de cuvânt al parlamentului, Andrius Us, care ar fi abuzat-o şi violat-o. Micuţa i-a povestit totul tatălui său, care, deşi a încercat din toate puterile să aducă legea de partea sa, a eşuat. Mai mult, Drasius a raportat cazul pe site-ul pedofilai.com, care a fost ulterior blocat.

Micuţa Deimantela i-a povestit tatălui său, în faţa camerei de filmat, faptul că mama sa îi aducea pe bărbaţi acasă şi primea bani de la ei ca aceştia să-şi facă de cap cu ea. "Veneau pe rând, erau trei, Aidas, Jonas şi Andrius. [...] Mă atingeau peste tot, se jucau cu 'cocoşelul' pe mine, mi-l băgau în gură...peste tot, mă puneau să-l ling şi ieşea o cremă din el. La sfârşit mama îmi spunea să uit ce s-a întâmplat şi-mi spunea să uit de tine că nu eşti acolo".

Drasius Kedys i-a împuşcat luni pe tartorii fiicei sale, după ce oamenii legii au refuzat să ia cazul în considerare din cauză că "nu există probe suficiente pentru a continua cazul". Când a fost dat în urmărire generală pentru crima comisă, sute de mii de oameni care au aflat de fapta sa i s-au alăturat şi îi ţin partea. Imaginea sa a reuşit să strângă peste 20.000 de mii de fani pe reţelele de socializare Facebook şi YouTube.

sursa libertatea.ro http://www.libertatea.ro/stire/a-devenit-e...ale-261324.html

Mie aceasta stire mi-a creiat fiori pe spate.

Posted

Drasius Kedys, in varstă de 37 de ani, este un lituanian devenit erou naţional după ce a avut curajul să infrunte statul: el i-a impuşcat pe judecătorul şi politicianul care i-au molestat fetiţa de doar patru ani, după ce poliţiştii "nu au reuşit" să rezolve cazul.

În urmă cu un an, fetiţa sa, Deimantela, i-a întâlnit pe judecătorul Jonas Furmanavicziusa şi pe purtătorul de cuvânt al parlamentului, Andrius Us, care ar fi abuzat-o şi violat-o. Micuţa i-a povestit totul tatălui său, care, deşi a încercat din toate puterile să aducă legea de partea sa, a eşuat. Mai mult, Drasius a raportat cazul pe site-ul pedofilai.com, care a fost ulterior blocat.

Micuţa Deimantela i-a povestit tatălui său, în faţa camerei de filmat, faptul că mama sa îi aducea pe bărbaţi acasă şi primea bani de la ei ca aceştia să-şi facă de cap cu ea. "Veneau pe rând, erau trei, Aidas, Jonas şi Andrius. [...] Mă atingeau peste tot, se jucau cu 'cocoşelul' pe mine, mi-l băgau în gură...peste tot, mă puneau să-l ling şi ieşea o cremă din el. La sfârşit mama îmi spunea să uit ce s-a întâmplat şi-mi spunea să uit de tine că nu eşti acolo".

Drasius Kedys i-a împuşcat luni pe tartorii fiicei sale, după ce oamenii legii au refuzat să ia cazul în considerare din cauză că "nu există probe suficiente pentru a continua cazul". Când a fost dat în urmărire generală pentru crima comisă, sute de mii de oameni care au aflat de fapta sa i s-au alăturat şi îi ţin partea. Imaginea sa a reuşit să strângă peste 20.000 de mii de fani pe reţelele de socializare Facebook şi YouTube.

sursa libertatea.ro http://www.libertatea.ro/stire/a-devenit-e...ale-261324.html

Mie aceasta stire mi-a creiat fiori pe spate.

cum frate sa intreti relati sexuale cu o fetita de 4 ani? :banghead: ! :error:

Posted

Uitati cate jeguri exista pe planeta...si multi "destepti" de pe forum si din Romania zic ca vai pedeapsa capitala e prea mult pentru un amarat de furt,jaf,crima."Nu avem dreptu sa luam viata cuiva".Nu nu avem dar nici ei asa ca noi doar ii "oprim"...si va asigur ca daca incepi prin a fura o sa ajung ila jafuri armate si dupa aceea la crime asa ca toti ar merita sa moara numai ca sa moara pur si simplu ar fi prea usor ar merita sa moara in chinuri.Iar despre cazul acesta ce sa zic.......toti 3 care au violat-o ar merita sa fie violati si ei de 50 gay pe toate gaurile asa sa experimenteze si ei.

Posted

Uitati cate jeguri exista pe planeta...si multi "destepti" de pe forum si din Romania zic ca vai pedeapsa capitala e prea mult pentru un amarat de furt,jaf,crima."Nu avem dreptu sa luam viata cuiva".Nu nu avem dar nici ei asa ca noi doar ii "oprim"...si va asigur ca daca incepi prin a fura o sa ajung ila jafuri armate si dupa aceea la crime asa ca toti ar merita sa moara numai ca sa moara pur si simplu ar fi prea usor ar merita sa moara in chinuri.Iar despre cazul acesta ce sa zic.......toti 3 care au violat-o ar merita sa fie violati si ei de 50 gay pe toate gaurile asa sa experimenteze si ei.

destepti? daca tatal tau ajunge violator in serie si TU reusesti sa-i tragi un glont in cap drept pedeapsa, atunci sunt de acord cu pedeapsa capitala.

Posted

Am citit o carte la un moment dat despre un caz asemanator. Nu imi amintesc autorul si nici titlul :( Sunt de partea tatalui, dar nu vad moartea ca rezolvare a nicicarei probleme. Desigur, pentru o asemenea fapta ar trebuii dati jos din functie si izgoniti din societate, dar avand in vedere incompetentei politiei in acest caz, tatal a facut singurul lucru care i-ar putea aduce dreptate lui si micutei, chiar daca asta va insemna incarcerarea lui in locul criminalilor. Cruda lume.

Posted

Cred ca as proceda la fel.Persoanele care violeaza copii se dau bolnavi si scap dela pedeapsa si copilul ala ramane pe veci sokkat.

Daca ar trebui sa dau eu o pedeapsa la ei, as da cel putin 50 de ani de puscarie,unde pedofili ca aia sunt ,,bine" tratati.Pedeapsa capitala este cv bun pt ei

Posted

Tin in primu rand sa il felicit pentru ceea ce a facut ! :tiphat:

Dar totusi parca au scapat prea usor :-?

Ar fi meritat sa fie sechestrati si torturati prin niste metode pe care nu le voi enunta aici din cauza unui posibil suspend baban :)

Posted

anonim1,da daca tatal meu ar ajunge violator ,da i-as baga un glont in cap.Dar de obicei lucrulile astea n use intampla la oamenii normal.Daca tatal tau e un nemernic asa o sa fi si tu, in majoritatea cazurilor.

Posted

anonim1,da daca tatal meu ar ajunge violator ,da i-as baga un glont in cap.Dar de obicei lucrulile astea n use intampla la oamenii normal.Daca tatal tau e un nemernic asa o sa fi si tu, in majoritatea cazurilor.

Mai terminati ma eroilor cu vrajeli din`astea obosite.

I`ai baga vegeta`n c*r...asta i`ai face. Vorbiti ca sa va aflati in treaba. Tu probabil nu ai trecut de pubertate, abia tii pixul in mana dar i`ai "baga un glont in cap".

Cat despre "erou"...cred ca asta este primul gand pe care il ai in astfel de situatii. Multa lume ar face asta insa nu la fel de multa lume are curajul sa o faca.

Posted

TzuYoshi nu mai vorbi daca nu sti nimic despre mine da?Si apropo Anonim1 a folosit expresia "i-as baga un glont in cap" si asa am citat-o eu.Asa ca te rog nu mai face pe smeherul pe forum! Toti sunt superman aici ...

Posted

TzuYoshi nu mai vorbi daca nu sti nimic despre mine da?Si apropo Anonim1 a folosit expresia "i-as baga un glont in cap" si asa am citat-o eu.Asa ca te rog nu mai face pe smeherul pe forum! Toti sunt superman aici ...

Ai perfecta dreptate. Tu esti exemplul viu.

Guest The_KniveS
Posted

bine a facut, niste animale ca alea nu merita sa traiasca

Posted

A facut bine de ce? Fata tot cu traume ramane , mai mult acuma e si singura pe lume si va ajunge cu siguranta la orfelinat ori in grija unui strain sau in cel mai rau caz in grija ma-sii care ma indoiesc ca se va cuminti .

Foarte bine ca i-a omorat pe rahatii aia , cum dracu sa violezi un copil de 4 ani nu inteleg . Problema e ca acuma el va face inchisoare , in cel mai rau caz trebuie sa-i omoare insa fara sa se afle ca a fost el , ori in cel mai bun caz sa se afle ca a fost el insa fara a se putea dovedi ca e vinovat .

"Norocul" fetitei daca putem sa-l numim asa e ca are o varsta frageda si inca nu intelege ce s-a intamplat probabil daca avea cu cativa ani mai mult ar fi avut niste traume imense insa nici asa nu-mi pot imagina prin ce va trece saraca fiinta ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...