Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

problema font

Recommended Posts

Posted

incearca un ctrl + dar sa nu omori oamenii din party totusi. nu stiu daca merge in joc, dar pe forum mi-am dat eu peste cap scrisul fiind la serviciu :P si arata asa ca la pcul tau acum

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Probabil e de la monitor, daca il speli putin cu sifon se rezolva :D

OT: listen to the wabbit

Posted

Probabil e de la monitor, daca il speli putin cu sifon se rezolva :D

OT: listen to the wabbit

e laptop ce monitor visezi?

bunny solutia aia e pt xp cred eu am win7 pe laptop

anomys aia e doar pt forum

Posted

depinde cred ca de ce windows folosesti, eu pe un sp 3 xp pro care-l aveam acum 3 luni de exemlu se vedea tare aiurea scrisul in joc, nu se vedea deosebire intre l sau I, intre ^ sau *, era destul de greu mai ales la nickuri sa le nimeresc :D. Am formatat curand, am un black edition tot sp3 xp si se vede super, poate ar trebui sa incerci o schimbare de soft.

Posted

tranced, ambele jocuri ruleaza pe aceeasi rezolutie? Display-ul de la laptop difera de LCD\tub. (size matters :D) Alta explicatie nu gasesc. Poate sa aibe legatura si driverele de placa video, gandindu-ma ca unul ar fi nvidia, altul radeon, etc, alte versiuni, s.a.m.d.

Mergi si tu pe principiul you can't have both. :D

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

tranced, ambele jocuri ruleaza pe aceeasi rezolutie? Display-ul de la laptop difera de LCD\tub. (size matters :D) Alta explicatie nu gasesc. Poate sa aibe legatura si driverele de placa video, gandindu-ma ca unul ar fi nvidia, altul radeon, etc, alte versiuni, s.a.m.d.

Mergi si tu pe principiul you can't have both. :D

:))

ideea e ca la ce erori da s1 fi multumit ca ITI MERGE pe AMBELE :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu imi merg printurile. Totusi incearca sa stergi jocul si sa il pui pe alta partitie.

pe laptop sau pc? :-?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Da, are sens cu ss, dar de ce sa mute pe alta partitie?

Posted

Pe laptop, pentru ca vrea fontul care il are pe PC. Daca nu merg printurile nu am cum sa imi dau seama care font e mai bun.

acum merg

nu e vorba care e bun ci de obisnuinta

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Deci ai rezolvat? :)

Posted

A mers cand ai mutat pe alta partitie? Zi si noua secretul in caz ca mai pateste si altcineva.

nu

Deci ai rezolvat? :)

nu

era vorba ca acum merg linkurile de la poze

problema cred ca e undeva din fonturi

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Doar in mu ai diferenta de font??

La alte aplicatii?

Folosesti OS-uri similare pe ambele pc-uri?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

XP Sp3 -> pc

win7 - laptop

Nu am win7 sa pot sa exersez putin pe el dar din cate stiu default font e diferit fata de xp.

O sa verific si o sa revin cu updates.

Posted

XP Sp3 -> pc

win7 - laptop

Atunci probabil asta sa fie problema. :-?? Win7 sa aibe fonturile diferite de winxp.

Am o idee :D, copiaza fonturile de la winxp la win7, sau viceversa, cum vrei tu sa-ti arate. (salveaza-le pe cele existente undeva, ca sa nu cumva sa ai probleme apoi).

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Update:

I checked and , as I suspected , the default fonts for win xp and win 7 are differrent indeed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...