_TheGamE_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prima tigara: 14 ani (eram in vacanta de vara dintre a 7-a si a 8-a, dar nu m-a atras) Prima betie: nu am baut pana acum suficient de mult ca sa ma imbat, doar ca sa ma ametesc :D Primul sarut: 13 si ceva :D (hmm... de revelion) Prima dragoste: clasa a 7-a (mda... nu e dragoste la varsta aia/asta) Prima pedeapsa: la gradinita Prima data cand am ucis o fiinta vie: nu imi amintesc sa fi facut asta am bufnit in ras cand am citit asta :)) adica in toti acesti ani tu nu ai omorat muste, viespi, tantari? pai sa fi venit un tantar pe mine, ca de nu ii dadeam :violent: pana se facea asa:
octavian_tavi_3 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prima tigara: niciodataPrima betie: niciodataPrimul sarut: deocamdata nu s-a intamplatPrima dragoste: deocamdata nu s-a intamplatPrima pedeapsa: nu-mi amintesc deci probabil a fost demult ...Prima data cand am ucis o fiinta vie: de cand ma stiu ...Si extras:Prima data cand am ajuns prin moldova: mai anul astaPrima data cand am vomitat intr-o masina (dacos de fapt): acum 1 an in drum spre SibiuPrima data cand mi-am dat seama ca urasc scoala: din prima secunda a gradinitei
Random Hero Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 am bufnit in ras cand am citit asta :)) adica in toti acesti ani tu nu ai omorat muste, viespi, tantari? pai sa fi venit un tantar pe mine, ca de nu ii dadeam :violent: pana se facea asa: Iar te legi de mine? Omule, vezi-ti de treaba ta. Nu iau in calcul insectele.
luk Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Iar te legi de mine? Omule, vezi-ti de treaba ta. Nu iau in calcul insectele.De ce? ele nu sunt fiinte vii? <_<
i sin Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prima tigara: 8 ani Prima betie: 13 aniPrimul sarut: 13-14 aniPrima dragoste: clasa a 8-a (:rofl2:)Prima pedeapsa: clasa a 1-a , am fost pus la colt :( Prima data cand am ucis o fiinta vie : acuma 2 minute xD o musca
Random Hero Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 De ce? ele nu sunt fiinte vii? <_<Ba da, dar sunt prea comune ca sa stiu cand am omorat-o pe prima. Puteam sa fac asta involuntar cand am invatat sa merg, sa omor o biata furnica.
xIcarus Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prima tigara a fost interesanta, ciudat a fost ca am tras mult prea mult si totusi nu m-am inecat. Dunhill negru prima tigara. Clasa a 9a. Prima betie? 5 beri, un shot de tequilla. Clasa a 8a. Primul sarut: foarte ciudat. Tipa a sarit pe mine, eu eram 'Oo'. Clasa a 7a. Prima dragoste: clasa a 8a ). Prima fiinta omorata. Un soarece, l-am calcat pe cap cand aveam... Cred ca 13 sau 14 ani. Eram la tara si tot rontaia ceva la un moment dat l-am vazut langa scaun si poc.
Dropkillerz Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prima bere,la 9 sau 10 ani,era berea aia Azuga sau ceva de genul,cerusem bani de la ai mei pentru bomboane cred...Prima bauta zdravana,a fost pe la 11,puneau bunicii vinul in butoaie si sticle,pot sa zic ca am ajuns taras in pat :lol:Prima partida de sex ,la 16 ani si acum mai tin minte momentul :">Primul sarut,pe la 11 -12 ani,aveam o vecina care m-a chemat sa-mi arate ceva,ulterior m-a chemat sa fac dus cu ea,dar copil prost ce eram,nu stiam cum stau treburile (si acum regret )Primul pumn luat in freza mai sanatos,pe la 14 ani,si acum am o cicatrice mica :lol:Prima tigara,tot pe la 10 11 ani,si fumasem pana pe la vreo 14 ani@nu-mi mai amintesc lucruri interesante facute,dar daca e,o sa mai postez :D
eleodor Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Prima betie : pe la 12-13 ani,cand dormeau ai mei si eu dadeam atacul la vinul lui taicameoPrima rupere de viata : la 14 aniPrima tigare : la 11 ani :Dprima dragoste : la 12 aniprimul sarut : la 12 ani
Raul Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Prima tigara: Clasa a 8-a => 14 ani Prima betie: Nu-mi amintesc dar cred ca pe undeva in clasa a 9-a Primul sarut: 11 sau 12 ani Prima dragoste: 11 sau 12 ani Prima pedeapsa: Acum foarte mult timp Prima data cand am ucis o fiinta vie: Daca catalogam mustele si tantarii ca fiinte atunci de la o varsta foarte frageda
Fane Spoitoru Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Prima tigara pe la 6 - 7 ani cred cu varume`o Prima betie in vara din a 10-a spre a 11-a scrie si pe forum de ea :D Primul sarut clasa 5 sau 6 Prima dragoste clasa a 9-a Prima pedeapsa la 2 ani cand am spart un ceas dela de perete imens la niste pr de familie :D am tras de firu ala cand a iesit CuCu Prima chestie pe care am ucis-o, habar nu am Prima data cand am condus la karting clasa a 4-a si masina in cls a 6-a cand a trebuit sa tin masina la .... prea mult de povestit :D
i sin Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Prima tigara: 8 ani Prima betie: 13 ani Primul sarut: 13-14 ani Prima dragoste: clasa a 8-a (:rofl2:) Prima pedeapsa: clasa a 1-a , am fost pus la colt :( Prima data cand am ucis o fiinta vie : acuma 2 minute xD o musca OFF : am citit gresit ON : Prima data cand am ucis o fiinta vie : nu mai tin minte
bloody_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Prima tigara: pff crek pe la 7-8 ani luam de la mama din pachet le ascundeam sub frigider:))Prima betie: in a 8-aPrimul sarut: la 13 aniPrima dragoste:acumPrima pedeapsa: pe la gradi:))Prima data cand am ucis o fiinta vie:doar insecte:))
Cafeniul Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Prima tigara: 16 ani si de atuncea sunt consumator de cateva tigari pe zi (nu mult, doar necesitatea). M-am apucat din mai multi factori, probabil cei mai importanti factori au fost stresul si niste certuri cu o persoana.Prima betie: Nu sunt un fan nici al bautului ocazional. Asa ca sansele sa bag ceva alcool "in sange" sunt incredibile de mici. Nici macar la un eveniment sau mai stiu eu.Primul sarut: 14 aniPrima dragoste: Daca era vorba de atasare/abureala etc aveam un raspuns :-? , asa voi spune pas :D Prima pedeapsa: la gradinitaPrima data cand am ucis o fiinta vie: Data exacta nu o mai stiu, dar o varsta foarte frageda (tantari/muste etc.)@logs: faci vrun sondaj ? :)
Guest Pun1sh17 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 prima tigare : 14 ani :DPrimul sarut: :-? cred ca a fost pe la 13-14 aniPrima dragoste: In clasa a 7aPrima betie: nu am baut pana acum suficient de mult ca sa ma imbat, doar ca sa ma ametesc :DPrima pedeapsa: la gradinitaPrima data cand am ucis o fiinta vie: nu imi amintesc sa fi facut astame2.
Lemonade Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Prima tigara: 2009, varaPrima data cand am ucis o fiinta vie: probabil ucid zilnic insecte, nu cred ca se pune :D Prima dragoste: 14 ani :XPrima betie: excursie clasa a 9-a Primul sarut: clasa a 6-aP.S: imi cer scuze ca am dezgropat topicul dar este destul de interesant, poate se mai gaseste cineva sa posteze.
dandi Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Prima tigara:acus 10 ani dar a fost si ultima :Dprimul sarut:in clasa a 7-aprima lovitura zdravina/ruptura:am cazut din nuc:Dprima betie:cind am implinit 17 ani dar de atunci nu am mai baut sa ma trezesc de sub masadurere destul de mare:mi-au intrat doua cuie in talpa deodata erau cap in cap ruginite pina in balana:))orasul meu de vis din rominia:Cluj-napoca(cred ca e cel mai frumos oras din rominia) asta ma impresionat foarte tare.
Guest FLMCbo$$$! Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 cele mai importante prime dati pentru mine, cred ca si singurele, au fost : in clasa a 1 a am descoperit ca pot sa-mi bat joc de oricine si cum vreau, ceea ce fac si in ziua de azi; iar in clasa a 2 a am descoperit ca-s inteligent, prea inteligent. :)
MicKeY MouSe Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Prima data cand am fumat tzigari normale: de la varsta de 7-8 cand m-am mutat intr`un alt apartament. Stiu ca eram asa entuziasmat incat fumam orice chistoc aruncat. Cea mai tare faza a fost cand simteam o nevoie apasatoare sa fumez si bang: trece o mashina pe langa mine si arunca 2 tzigari Aia a fost prea penala. Imediat le-am luat si le-am impartit cu un prieten mai mare cu 5-6 ani care m-a si invatzat sa fumez Am facut o pauza de vreo 7 ani in care n-am fumat deloc dar acuma m-am apucat iar insa fumez un pachet la 2 saptamani... Prima data cand m-am spart; Dupa 10 fumuri de puf m-am ashezat in cur si acolo am stat o ora nemiscat,putzin daca miscam si ochii se invartea pamantu cu mine si vomitam Dupa ce am stat o ora nemiscat si imi veneau fel si fel imagini,ganduri in minte m-am ridicat sa plecam si dupa fiecare 20 de pashi ma ashezam pe trotuar sa ma odihnesc ca eram mort de oboseala Tare mult as vrea sa mai traiesc inca o data "Prima oara" Prima data cand m-am imbatat: Revelion 2009-2010. Mereu cand beau,beau cu masura sa nu ma imbat,doar pana la stagiu acela de fericire :D Dar am intrat in 2010 in fortza.Oricum n-am de gand sa repet isprava in viitorul apropriat. L-am facut la o vila in Costineshti si eram atat de beat incat m-a tarat un prieten pana in camera ca sa ma culc. In timp ce ma tara, a venit proprietaru si i-a spus baiatului care ma tragea "Vezi ca tu ai baut cam mult,o sa ai probleme cu mine". CUM ?! Baiatu era foarte treaz,eu mort de beat ma tara p`acolo si tot el a baut cam mult 5* Primul sarut: Hmm...In clasa a 8a :D Prima dragoste: In clasa a 9-a. M-am indragostit de o fata care nu mi-a luat nici mai mult,nici mai putin de 8 luni ca s-o cuceresc . Si inca suntem impreuna :D Prima data cand am ucis o fiinta vie: Nu stiu... Cand aveam 3-4 ani am omorat un gagand (asa spuneam la gandac) Prima data cand am fost internat: Am fost internat din cauza ca aveam o toxinfectie alimentara la varsta de 10 ani. Trebuia sa-mi faca o injectie si eu m-am gandit ca imi va face in bratz deshi aveam branula pusa si urlam ca nebunu p`acolo "Aduceti-mi cel mai mare ac ca nu mi-e frica" neshtiind ca trebuie sa-mi faca in partea dorsala.Cand mi-a zis doctora sa-mi dau pantalonii jos,transpirasem tot si cat m-am dat cu capu de pereti pe urma de durere,numai eu shtiu Prima data cand am fost la un club de fotbal:9 ani. Dupa antrenament,ne-a pus profu sa jucam fotbal. Eh,in timpul meciului am shutat foarte tare spre poarta,n-am nimerit-o insa am nimerit capul antrenorului care era pozitionat langa poarta=))Nu stiu cum s-a ferit ca fix cu fatza in minge s-a dus. Bineinteles,i-am spart ochelarii si pentru asta am primit 10 ture de teren mare (100m) Prima data cand m-am dus fumat la ora: Inainte de ora de romana, am iesit in pauza cu 2 amici sa fumam ceva sa eram cam plictisiti si shtiam ca la romana trebuia sa ne citeasca profa ceva si nu vroiam sa dormim. Eh , dintr-un joint ne-am spart toti 3 , dar eu cel mai bine. A inceput ora si profa a inceput sa citeasca,nici 5 cuvinte n-a apucat sa zica ca m-a bufnit un ras de s-a auzit pana in cancelarie. Din ultima banca,m-a mutat in prima ca sa ma potoleasca. De unde...la fel de vesel eram. Toata ora am ras non-stop,se crizase profa , nu mai putea. Trantise cartea de catedra si se rastise la mine "DA CE ZIC EU MARIANE AICI,BANCURI CU BULA !?" la care m-a bufnit un ras si mai puternic. Prima data cand am fost cu varul meu mai mic la o sala de net sa ne jucam: Eu aveam vreo 12 ani iar el vreo 9. Eh,ne jucam ce ne jucam noi cs si cand colo ii dau flash. Evident,i se albeshte monitoru la care el a inceput sa urle disperat in sala "AJUTOR MARIAN MI S-A STRICAT MONITORU!" Nu sunt astea cele mai importante,dar imi amintesc cu drag si de acestea. Oricum nu cred ca o sa stea cineva sa-mi citeasca mie porcariile dar simteam nevoia sa scriu la ora asta.
acelasi_bandit Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Prima data cand am fumat : pe la 15 ani fara doua saptamani .. :) si acum am 16..si nu m-am lasat N-am fugit de acasa,desi am avut ganduri Am ucis doar albinute,chestii dastea mai micute,a..si un crab odata la mare :(..eram prost si i-am pus apa de la robinet Prima data cand m`am indragostit..sa zicem pe la 15 ani Primul sarut la 14 ani. Prima betie in tabara de anul asta,dar betie deaia nasoala.. Prima pedeapsa: la gradinita
RainSoul Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hah.."prima data"..in toate am fost stangace Primul sarut a fost impreuna cu prima dragoste, un baiat putin mai mare ca mine. Imi aduc aminte ca a fost atat de pur primul sarut, tremuram din toate incheituriile si nu era deloc frig afara, era septembrie si aveam 14 ani. La fel ca tine m-a lasat pentru lucruri pe care eu nu puteam sa i le ofer si...a durut groaznic, multe lacrimi de crocodil au curs. Prima tigara aveam 7,8 ani. Nu intelegeam de ce mama scoate fum cand trage din acea tigara si am furat una, m-am blocat in baie si...just do it. Jdoa, am scos si eu fum Prima betie, in debara cu doi baieti. Am intrat lucida am iesit pe sapte carari aveam 10, 11 ani. De ucis, nu tin minte sa fi ucis ceva intentionat, ah, doar tantarii pe care-i detest in rest din greseala.