Jump to content
logs

Prima data ...

Recommended Posts

Posted

Exista momente din viata noastra care se intiparesc ireversibil in memorie. Multe dintre ele rememoreaza "premierele". Mai mari sau mai mici. Mai simpatice sa nu chiar. Prima data cand ... am fumat, am fugit de acasa, am ucis o fiinta vie, ne-am indragostit, am murit. Sau prima betie, primul sarut, prima pedeapsa ...

In vremuri de toamna, cand ne cuprinde nostalgia, putem rasfoi din albumul cu inceputuri. Inceputuri de drumuri sau zboruri, intersectii, refugii sau pitstopuri.

Prima data cand....

Prima trecere razanta pe langa o situatie limita (8 vieti de matza ramase), pe la vreo 5 ani. Cand am vazut cum var-mea mai mare a bagat o andrea in priza. Asa ca am bagat si eu. Doua. Mi-aduc aminte doar ca am fost aruncata in spate, cu capul de calorifer, unde am ramas impietrita cu dintii inclestati. Dumnezeu iubeste copiii...

In clasa a IX-a m-am indragostit prima oara. De un baiat cu ochii cenusii. Ne-am plimbat de mana, ne-am spus povesti si poezii cam vreo 2 luni. Dupa care m-a parasit brutal si dintr-o data. Am aflat, ani de zile mai tarziu, ca o facuse pentru ca eu eram prea mica iar el prea adolescentin tulburat. Atunci insa a durut al naibii cu plans, cu framantari...

Posted

prima data cand m-am imbatat calumea a fost la sfarsitul clasei a 8-a. am hotarat atunci sa sarbatoresc cu un coleg si cu un litru de alexandrion. nu puteam sa stau nici in 4 labe.

prima fiinta pe care am ucis-o (nepunand la socoteala gandaci, muste, samd) a fost un sarpe. l-am blagoslovit cu o lopata dupa ceafa de cateva ori, si apoi l-am dat catelului sa-l mance. nu stiu daca l-a mancat.

Posted

Prima betie zdravana a fost de fata cu parintii mei si mama tipa la tata incontinuu : "UITE!ACUM AVEM 2 BETIVI IN FAMILIE! " si tata ironic :" da?tu si mai cine? " :)))) .

Primu sarut & the stuff :)) nu au fost ceva prea socant pentru mine sau prea importante...Pur si simplu au fost .

Am avut capul spart de 3-4 ori :

Prima data soramea ma tinea de picioare si ma invartea si eu am venit cu capu in coltul unei mobile.

A doua oara - Erau niste sapaturi pe langa trotoare pe unde reparau unii niste tevi d`alea mari...Si eu am cazut printre ele si mi`am spart capu si barbia :))

A treia oara - Am sarit dupa o canapea si deasupra mea era o scara cu niste colturi...Am intrat cu capul in unul

Prima data cand am mers cu masina a fost undeva pe la 8-9 ani.Am condus un Olcit.M`am distrat de minune :)) .

Mai sunt multe...dar nu mi le amintesc acum :|

Posted

Exista momente din viata noastra care se intiparesc ireversibil in memorie. Multe dintre ele rememoreaza "premierele". Mai mari sau mai mici. Mai simpatice sa nu chiar. Prima data cand ... am fumat, am fugit de acasa, am ucis o fiinta vie, ne-am indragostit, am murit. Sau prima betie, primul sarut, prima pedeapsa ...

What the hax ? ^ =))

Prima mea oara cand am omorat o fiinta vie a fost la 5 ani...am sucit gatul unui pui.

Prima oara cand m-am imbatat a fost cu un amic..am avut 2 L de tuica...dabia am ajuns acasa..

Prima oara cand am fumat era in clasa a 6-a ..atunci am tusit de la fum..

Posted

Era o chestie abstracta, ti se pare amuzant deoarece iei verbul ca fiind sens denotativ, cand de fapt batea apropo la o conotatie. Mai pe scurt, nu era la propiu ba. 8-|

Prima oara cand am fumat si de-atunci nu m-am lasat, de la 19 ani. Nu am simtit nevoia pana atunci sa fumez, dar stresul si multe altele te duc in directia aia.

Prima oara cand m-am imbatat calumea, pff, in liceu, clasa a 10-a daca nu ma insel, 4 beri mi-au fost de-ajuns sa vad stele verzi.

Cred ca aveam vreo 5-6 ani, prindeam mustele prinse prin perdea, le bagam in chibrituri si le dadeam foc, ce sadic, nu? Evil mind.

De ce sa fug de-acasa cand pot sa si merg? Cine ma grabeste? o_O

Nu stiu daca chiar dragoste era pe-atunci, dar la gradinita simpatizam o fata, era blondutza si cu ochii albastri :x, eram timid in jurul ei, i was like "what to do...what to do..", eh, si nu stiu cum am intrat si eu in vorba cu ea, cand ne dadeam in leagane. :D it wuz cute, i wuz blushing my eyes out.

Posted

La 12 ani prima betie crunta ... dintr-o sticla de 2 litri de bere =))

La 14 ani prima tigara fumata ( acum nu mai fumez )

Cam pe la 15 ani a fost prima mea "dragoste" daca se poate numi asa la varsta aia :

N-am fugit niciodata de acasa

Pedepsit n-am fost niciodata , dar luam bataie de la mama

N-am omorat nicio fiinta vie , decat tantari si muste =))

Posted

Prima data cand ... am fumat, am fugit de acasa, am ucis o fiinta vie, ne-am indragostit, am murit. Sau prima betie, primul sarut, prima pedeapsa

fumat : 14 ani, dar m-am apucat cu adevarat la 16 ani si nici acum nu m-am lasat (22)

fugit de acasa : niciodata

ucis : o broasca pe la 6 ani :))

indragostit : 18 ani

primul sarut : 13 ani

prima pedeapsa : 13 ani

prima betie : si acum sunt la fel de beat ca sa-mi aduc aminte

Posted

prima data cand tin minte ca am casapit fiinte vii a fost acum mult timp. cred ca aveam 2-3 ani. eram la pitesti la nasi si ne plimbam prin centru. era o fantana arteziana oprita dar cu apa in ea. si in apa erau mormoloci si cand voiam sa ii prin ii mai si storceam :)

imi aduc aminte prima data cand am luat banii la niste prosti la poker. esti suspect cand iti cade chinta roiala cand faci tu cartile, dar cand face altu cartile si iti cade aceiasi chinta ori esti zeu ori trisezi.

Posted

Prima data cand am fost lovit de o masina eram prin clasa a 3a , sincer nu imi amintesc decat ca era o dacie rosie si ca m-am trezit la vreo 2 metri aruncat in gard insa n-am patit nimic .

Cu betia nu prea stiu de cand am inceput . Pot sa zic de pe la vreo 5 sau 6 ani m-am imbatat crita cu must , lol , cand faceam vinul acasa . De fumat la fel nu exagerez prima experienta am avut-o pe la vreo 7 sau 8 ani cand am gasit o tigara Camel si de curiozitate am tras cateva fumuri insa 'placerile' ce le-a urmat fumatul nu vreau sa mi le mai amintesc .

Fiecare avem multe 'prima data' fiecare speciala in felul ei . Fie ca e vorba de dragoste , de vreo nazbatie sau cine stie ce intamplare e o amintire pe care greu o vei uita .

@logs , presupun din ultimul post ca te incadrezi in categoria sexului frumos ? Asa s-ar mai explica multitudinea de posturi 'psihologice' ... de obicei astfel de teme nu sunt abordate de barbati ...

Posted

multitudinea de posturi 'psihologice' ... de obicei astfel de teme nu sunt abordate de barbati ...

Da, de obicei barbatii discuta despre teme filozofice precum fotbalul, femeile sau sexul, in fiecare zi venind cu concepte noi pentru a dovedi cat de limitati sunt.

i.e. Prima oara cand am facut sex cu o femeie intr-o masina in timp ce ma uitam la fotbal a fost dă şit :cool2:

Posted

@logs , presupun din ultimul post ca te incadrezi in categoria sexului frumos ? Asa s-ar mai explica multitudinea de posturi 'psihologice' ... de obicei astfel de teme nu sunt abordate de barbati ...

Da, de obicei barbatii discuta despre teme filozofice precum fotbalul, femeile sau sexul, in fiecare zi venind cu concepte noi pentru a dovedi cat de limitati sunt.

=)) ce de prejudecati, dom'le ...

Posted

Prima data cand ... am fumat, am fugit de acasa, am ucis o fiinta vie, ne-am indragostit, am murit. Sau prima betie, primul sarut, prima pedeapsa ...

Prima data cand am fumat : Pe la 16 ani cand a facut bunica`mea accident vascular si nu m`am mai oprit de atunci.

Nu am fugit de acasa :-?

Prima data cand am ucis o fiinta vie. N`am ucis decat muste, tantari, albine ( :wub: )

Prima data cand m`am indragostit. La 19 ani, pana atunci a fost doar abureala :))

Prima betie: Pe la 18 ani, dar a fost si ultima :D

Primul sarut la 15 ani.

Prima pedeapsa: cred ca si la gradinita m`au pedepsit educatoarele :P

Posted

Sub 7 ani aveam cand am ramas prima oara cu capul blocat in gard.

Asta ca sa las discutia la nivel de fluturasi fericiti.

Oricum o sa aveti parte de toata 'distractia' pe parcurs.

Posted

Fumat: prima data cand pot spune ca am fumat cu adevarat a fost anul trecut la ziua unui prieten :)) m-a ametit tare... iar acum fumez doar ocaziunal la bairamuri si alea alea.

De fugit de acasa nu am fugit.

Prima experienta neplacuta: in clasa a II-a cand aveam 8 ani trecuse 2 saptamani de scoala si ma intorceam acasa era joi vro era ora 12-1 cand sa cobor din tramvai am fost lovit puternic de o masina...norcul meu cel mai mare e ca am fost "agatat" de picior am avut fractura la tibie am stat vro 2 luni cu piciorul in ghips si apoi inca vro 3 luni de recuperare :| dupa asta am inceput eu sa am probleme la scoala cu invatatul.

Prima betie: hmmm de imbatat m-am imbatat de revelion anul trecut prima oara :D insa anul asta vara a fost festival la mine in oras si bine inteles ca :beer: nu am baut tare mult doar un pet de bere dar m-a luat dintr-o data molesala incat nu vroiam sa ma ridic de jos...m-au dus prietenii acasa dupa ce am stat in fata blocului jumate de ora si mi-au turnat 2 sticle de apa in cap ca sa imi revin si sa ma ridic in picioare.

Pedepse nu prea am luat de la parinti...insa am luat la scoala am stat la colt vro jumate de ora #-o

Indragostit: in clasa a 8-a de o fata care in clasa a 7-a si inceputlul la a 8-a nu imi placea deloc...insa mi-a facut un prieten o farsa s-a dat drept alta fata care era prietena cu ea...si "ea" mi-a zis pe mess ca ei ii place de mine si eu am pus botu imediat :wub: nu am avut curajul sa ii spun la scoala si nici acum nu stie au trecut 3 ani de atunci :)).

Primul sarut: ma credeti sau nu nu am sarutat nicio fata pana acum #-o si am 17 ani, cand eram mai mic si se juca in clasa adevar sau provocare eu nu jucam ca imi era rusine sa primesc o provocare de genul "du-te si pup-o pe x sau y" stateam retras... si nu sunt computer geek sau gamer no-lifer sau ce mai credeti voi. Acusi vad ca apare 4_Real cu sfaturi =))

Posted

Exista momente din viata noastra care se intiparesc ireversibil in memorie. [..] Prima data cand ... am fumat, am fugit de acasa, am ucis o fiinta vie, ne-am indragostit, am murit.

Da. Adevaru e ca la fiecare i se intipareste`n minte (si`i ramane intiparit) prima data cand.. a murit. Si-acu-mi aduc aminte prima data..

Posted

Da. Adevaru e ca la fiecare i se intipareste`n minte (si`i ramane intiparit) prima data cand.. a murit. Si-acu-mi aduc aminte prima data..

buna buna asta :)))

Posted

Prima data cand ... am fumat, am fugit de acasa, am ucis o fiinta vie, ne-am indragostit, am murit. Sau prima betie, primul sarut, prima pedeapsa

fumat - not yet , desi prieteni mei fumeaza toti :D

fugit de acasa -never

am ucis o fiinta vie -habar n-am , mustele care-mi intra in camera vara probabil .

indragostit - pe la 14

prima betie - la balul de anul trecut , 2 beri si o gura de jacky m-au luat de cap rau :D

primul sarut 14

prima pedeapsa - probabil pe la 3 ani cand am mazgalit peretii cu cariocile :-??

Posted

Prima data ... cea mai tare senzatie!

In ultimul an cred ca am atatea intamplari care incep cu "prima data ..." incat, daca m-as apuca sa povestesc, nu cred ca as termina pana dimineata (la 7 cand tre sa plec la sc). Astazi de exemplu, am facut pt prima data caraoke - nebunie frate.

Prima tigara: 17-18 - si nu ma mandresc, dar imi face placere :)

Prima data cand am ucis o fiinta vie: de mic, omoram melci

Prima intragosteala: clasa a 9-a, bobocel la 15 ani parca ...

Prima betie: 17 ani?! - urat de tot; dar am avut ce povesti o saptamana...

Primul sarut: 14 ani, cu o fumatoare - cah, mi-a placut

De obicei zic "da"/"dc nu?!" fara sa ma gandesc prea mult si ajung mai mereu in ipostaze noi. Poate nu iese intotdeauna cum ma astept eu, dar 'prima data' ramane ceva memorabil; dezamagitor/incantator (nu-mi vine un antonim mai bun), placut/neplacut nu cred ca am regretat vreodata ceva din ce am incercat.

Posted

Prima tigara: never

Prima data cand am ucis o fiinta vie: :-??.. doar insecte

Prima dragoste: 17 ani

Prima betie: revelion 2008-2009 :"> (prima si ultima data)

Primul sarut: 13 sau 14 ani (nu mai stiu exact)

Prima pedeapsa: clasa 1 :D la colt :))

Prima data cand am fugit de acasa: 18 ani

Posted

prima betie clasa a 8a : 4 doze de bere

prima tigara : nu am fumat si nici nu voi incepe

prima durere : la 6 ani mia intrat un cui in cap ..apoi un cui in picior..

restul :-??

Posted

prima betie clasa a 8a : 4 doze de bere

prima tigara : nu am fumat si nici nu voi incepe

prima durere : la 6 ani mia intrat un cui in cap ..apoi un cui in picior..

restul :-??

si ... ai reusit sa il scoti?

pt mine prima tigare a fost acum 1 saptamana (cu toate ca fumez frecvent narghilea de mai bine de 1 an)

primul sarut 13 ani (parca)

prima dragoste pe la 17 ani

prima betie undeva pe la 16.

oh, the memmories.

Posted

prima tigare : 14 ani :D

primul sarut : 13 ani

prima dragoste : pe la 15 ani dar nush daca putea fii numita asa

prima betie : 14 ani :lol: tuica + vin + bere = va dati seama singuri

Nu am fugit de acasa <_< .

Posted

Prima tigare: In clasa a 9a.. am fumat 2 luni si gata :D

Primul sarut: :-? cred ca a fost pe la 13-14 ani

Prima dragoste: In clasa a 7a

Prima betie: inclasa a 3a... cand aveam meditatii cu invatatoru' si nu am avut de unde sa beau apa (nu era apa non-stop) si am dat atacu la vinu' lu taicamio (era bun)

Prima pedeapsa: La gradinita cred :-/ .

Si ar mai fi primada data cand am imbatat pe cineva... in clasa a 8a la sfarsitul anului pe o colega... era si sefa clasei :))

Posted

Prima tigara: 14 ani (eram in vacanta de vara dintre a 7-a si a 8-a, dar nu m-a atras)

Prima betie: nu am baut pana acum suficient de mult ca sa ma imbat, doar ca sa ma ametesc :D

Primul sarut: 13 si ceva :D (hmm... de revelion)

Prima dragoste: clasa a 7-a (mda... nu e dragoste la varsta aia/asta)

Prima pedeapsa: la gradinita

Prima data cand am ucis o fiinta vie: nu imi amintesc sa fi facut asta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...