Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlueAndy

problema cu printscreen in winmode

Recommended Posts

Posted

salutare :tiphat:

am si eu o problema care ma enerveaza.

am vista home premium si ma confrunt cu urmatoarea problema: atunci cand stau cu jocul in winmode(adica tot timpul, ca am si altele de facut) print-urile pe care le fac in partea de sus ies 'blurr-ate'. nu m-am stresat prea tare pana in seara asta cand am fost nevoit sa risc un suspend pentru ca nu a iesit poza cum trebuie.

m-a rugat un amic sa ii tin spotul pana isi rezolva el treburile. fiind patit de multe ori pe 97d in asemenea situatii, am facut party ca sa am si eu poza cu spotul. pe spot era un bk care vroia party. l-am lasat sa dea la ks pana ce revine amicul...sau asa se vroia cel putin(vorba aia:orice fapta buna se plateste). dupa cateva minute ma trezesc cu el ca face pk. fac poza, prind momentul si ma intorc pe spot sa-i spun ca e nesimtit copilul si eu prostia si nesimtirea o sanctionez. ma uit la poza sa vad daca am prins momentul cu pk si surpriza: linia in care scrie ca el devine murder e fix in partea in care nu se vede.

uitati pozele sa va lamuriti despre ce vorbesc(problema cu blur-ul, nu cu pk):

Imagine IPB

Imagine IPB

poza in care se vede perfect fara winmode:

Imagine IPB

si acum rugamintea mea:se poate cumva sa scap de banda cu blurr in winmode? sau se poate iesi in winmode fara sa fi selectat la inceput optiunea?

p.s :am incercat sa trag de fereastra din toate partile. pe orizontala merge, pe verticala nu.

rezolutia cu care intru si cu care se vede cel ma bine e 1024/768. am incercat in winmode si cu celelalte rezolutii dar problema se agraveaza mai mult:vad doar jumatate de ecran.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...