Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

O problema tot mai des intalnita!

Recommended Posts

Posted

E a treia oara.. mi sa intamplat in T2 si acuma recent in K5 si intreb ce e de facut... ca sa nu risc suspendul...

Deci... ajung pe un anumit spot.. in care exista un player adormit(posibil afk) care nu trage pe spot... si nici nu raspunde la "salut" ... cum il pot prelua ca el este inconjurat de moobi si nu ii pot vedea numele... daca omor moobi sa ii vad numele... apoi nu e buna preluarea deoarece fac exp in timpul preluari...

Va rog luminati'ma ca tare ma framanta problema asta.. si o intalnesc tot mai des! :tiphat:

Posted

omori monstrii inainte si apoi incepi preluarea.

Pe parcursul preluarii, inainte de poza tine butonul " ALT " apasat.

Poate reusesti.

have Fun ;>

Posted

ii dai pk din prima oricum napuca sa faca print chear daca e on.

scurt si la obiect :))

poate baga store sau puncte, iti face ps in jum de sec si iei 5 zile...

Posted

omori monstrii inainte si apoi incepi preluarea.

Pe parcursul preluarii, inainte de poza tine butonul " ALT " apasat.

Poate reusesti.

have Fun ;>

Mda... asa faceam si eu... problema e ca mosntri re-apar si iar nu ii potzi vedea numele... complicata rau faza!

ii dai pk din prima oricum napuca sa faca print chear daca e on.

Daca e on.. face print si... poc pauza...

Astept o parare de GM... pentruca ei sigur au o explicatie buna... :tiphat:

Guest c3882111
Posted

faci print ca nu ii poti vedea numele si omori doar 1 mob care sta mai aproape de el :)

regulamentul spune ca nu ai voie KS in timpul preluarii.

Posted

asta e o problema dar eu am intalnit nesimtiti ,ca nu le poti zice altcumva,care lasa

afk unul peste celallt si nu poti sa-i vezi nickul decat la 1 iar daca incerci sa il muti risti sa il omori, in situatia asta ce spuneti ca e de facut?:))

Posted

asta e o problema dar eu am intalnit nesimtiti ,ca nu le poti zice altcumva,care lasa

afk unul peste celallt si nu poti sa-i vezi nickul decat la 1 iar daca incerci sa il muti risti sa il omori, in situatia asta ce spuneti ca e de facut?:))

Asta am patit acum 30 min la preluare :-j :-j :-j chiar ca e haslie faza... dar am reusit sa ii preiau :D

http://img8.imageshack.us/img8/4262/screen102018310020.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/4881/screen102018310021.jpg

Am reusit.. miscanduma des pe spot... sus jos..si punand mouse intens pe ei... cand prindeam unu cand altu.. si asa am facut pana am terminat preluarea :D si cum l'am kil pe fedor.. a murit si pitbulu... poate se pune asa sa nu dea mosntri in cel ce nu trage :D :gun:

Posted

sa discutat si aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=307297 vezi poate te ajuta cu ceva.

Ma ajutat sa vad ca pe admini nu ii intereseaza adevaratele probleme in joc.. in arena am incercat ce a incercat ija si e ok... da problema e cum sa bagat ija in mijlocu moobilor fara sa faca ks :blink: :blink: si doi la mana... sa vina sa incerce asta in kalima... daca reuseste ma las de MU ... cand am facut acest topic am stat 20 min sa fac cumva sa preiau acel player pana nu am mai rezistat si am facut PK ... daca era on.. acuma aveam suspend!

:hello: :hello: bv admini ... raman fara explicatie exacta...

O sa o merg pe conceptul loterie... daca e on... iau ss daca e afk :bananadance2: ... da ma intreb cand vor afla mai multi lucru asta... catzi or sta dea moaca pe spot... numa ca sa prinda pe uni ca le face pk... ca preluare nu cred ca o sa reuseasca... of of soarta playerului! :error:

Posted

Omori mobii de pe spot, pui intrebarea, faci print, inainte sa apara iar mobii te duci langa el, iar mobii vor da in amandoi astfel vei putea vedea numele lui....iar daca nu continui preluarea fara sa ii vezi numele in celelalte printuri, dupa preluare faci pk, dupa faci print singur cu spotul, daca apar neintelegeri si va trebui sa postezi preluarea, vei posta, iar moderatorul care va analiza printurile va vedea si va intelege de ce sunt asa si nu exact conform regulamentului.

Posted

Omori mobii de pe spot, pui intrebarea, faci print, inainte sa apara iar mobii te duci langa el, iar mobii vor da in amandoi astfel vei putea vedea numele lui....iar daca nu continui preluarea fara sa ii vezi numele in celelalte printuri, dupa preluare faci pk, dupa faci print singur cu spotul, daca apar neintelegeri si va trebui sa postezi preluarea, vei posta, iar moderatorul care va analiza printurile va vedea si va intelege de ce sunt asa si nu exact conform regulamentului.

Bine gandit... asa as fi si eu de acord... acuma depinde sa nu fie on si sa faca print cu ks... dar mi se pare normal ca odata ce ai poza cu un anumit X e clar ca e tot acelasiX si dupa 2 min si dupa 4 minute cand faci print... pentruca se vede ca nu i se schimba pozitia si nici iteme de pe el... ... ms mult... si te felicit pentru ceea ce ai zis :hello: :hello: :hello: :hello:

:closed:

Posted

Nu suntem absurzi. Daca din poze rezulta ca e imposibil sa vezi cine e pe spot din cauza mobilor, faptul ca mai omori un mob ca sa poti face poza nu va fi considerat ks.

Regula s-a introdus in regulament deoarece inainte asa se faceau toate preluarile, facandu-se ks si multi se trezeau ca luau suspend. Asa ca l-am interzis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...