Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acelasi_bandit

Laptopul posedat

Recommended Posts

Posted

Deci suna ciudat dar e cat se poate de adevarat :))

M-a disperat laptopu' asta.. face print-uri singur ...cand intru in mu sau dota..o ia pe aratura si incepe sa faca printuri asa..care e solutia de ce face asa ? :)) ..stie cnv?

Btw,laptopul e ceva de genul : placa video 64,2200 procesoru,700 si cv de rami ...Totul merge bine ..se misca destul de ok jocul ..dar face printuri singur :))

Guest gigismen
Posted

vezi ca ai langa alt in stanga un buton cu albatru scriep pe el "fn" trebuie sa ti apasat pe ala si dupaia pe orice ciftra care e desenata cu ceva albastru pe ea ....combinatzile de culori de ex la mine ca sa activez wireless-u: fm+4....pe 4 este desenata antena wireless

Posted

vezi ca ai langa alt in stanga un buton cu albatru scriep pe el "fn" trebuie sa ti apasat pe ala si dupaia pe orice ciftra care e desenata cu ceva albastru pe ea ....combinatzile de culori de ex la mine ca sa activez wireless-u: fm+4....pe 4 este desenata antena wireless

asa..si ce rezolv nu mai face printuri?

Posted

Nu cumva ai vrun macro (clicker), care face print la o anumita perioada de timp ? sau vrun clicker care are optiunea asta, si tu din greseala selectezi asta ? Mi sa intamplat si mie o data asta, si am realizat ca activasem auto-printerul de la clicker, altfel nu stiu, alta explicatie nu am.

Guest MagiczSm
Posted

incearca sa fortezi un pic butonu de print (nu glumesc) sa vezi dak nu sat apasat sau dak mai are arcul acela sub el sa revina inapoi

Posted

schimba laptopu :))

ot: poate sa fie blocat butonu si sa faca printuri cand folosesti tastatura , daca nu atingi laptopu iti face printuri?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...