Dropkillerz Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cel mai puternic om de pe Planeta, Barack Obama a fost pus in dificultate de catre un copil din clasa a 4-a. Pustiul l-a intrebat pe Obama: "De ce va urasc oamenii?". In timpul unei vizite in New Orleans, Barack Obama a dat cuvantul unui copil de 9 ani pentru ca acesta din urma sa-i adreseze o intrebare. Pustiul nu s-a lasat intimidat de numele celui care se afla in fata sa si l-a intrebat pe Obama de ce lumea il uraste. Desi luat prin surprindere, Obama nu a lasat sa se vada acest lucru si, stapan pe sine, i-a spus interlocutorului sau: "Am fost ales presedinte asta inseamna ca nu toata lumea ma uraste". Acesta a adaugat: "Oamenii sunt ingrijorati pentru vietile lor caci isi pierd slujbele. Iar cand esti presedintele Statelor Unite ale Americii trebuie sa-ti asumi si anumite vine, face parte din slujba mea".bzi.ro
alcholic Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 pustiul de 9 ani ... a pus o intrebare buna :whistle:
The Wizard Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 raspund eu in locul lu obama: "pentru ca nu am facut nimic"
Wise Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 raspund eu in locul lu obama: "pentru ca nu am facut nimic" asta era pentru base
Parazitu' Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ce'i asa de interesant in stirea asta ? poate doar intrebarea pusa de pustiu' ala .. in rest eu unul nu vad nimic.. :)
darth_sirus Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cel mai puternic om de pe PlanetaAsta numai in mitnea ta poate.
jas2jas Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asta numai in mitnea ta poate.EU SUNT CEL MAI PUTERNIC! Beton stire , deci wow chiar nu stiam ca Obama e cel mai puternic :o
Anonim1 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 de ce il urasc?pentru ca au nevoie de un vinovat pentru cacaturile din viata lor.
armani114 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Foarte interesanta....intrebarea pustiului... stirea NU