Dropkillerz Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Joy Smith, agent de politie in Jacksonville, SUA, s-a ranit dupa ce a uitat sa-si lase pistolul in afara salii de RMN. Mana femeii a fost prinsa intre pistol si puternicul magnet al aparatului.Joy Smith se afla la spital cu mama ei. A intrat cu aceasta in camera in care se afla aparatul RMN, dar a uitat ca avea pistolul asupra ei...In cele din urma, agentul a reusit sa-si elibereze mana. Pistolul, insa, a ramas lipit de aparat pana cand acesta a putut fi oprit, adica dupa 24 de ore.Joy a fost ranita destul de serios si nu isi mai putea indoi degetul mare de la mana.Centrul medical a stat inchis tot restul zilei, iar un tehnician a fost chemat sa repare aparatul. Incidentul a provocat spitalului pierderi de 150.000 de dolari.sursa:bzi.ro
Alecswtzu Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Naspa pentru femeie, cum naiba sa te duci cu pistolul la spital....
iNm Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ^ Daca e politista e cam logic de ce avea pistol la ea. Ce nu e logic e cum sa te gandesti sa intrii cu metal la tine cand stai intr-o camera cu un magnet gigant.
celmaislabaN Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Naspa pentru femeie, cum naiba sa te duci cu pistolul la spital.... daca e agent de politie... da cum sa fie aia de la spital asa prosti incat nu au verificat/intrebat daca are metale asupra sa, doar stiu aia ca rmn`u e un mare magnet
smash922 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Biata femeie ,cum sa ai metal la tine cand sti ca in incapere se afla un magnet gigant O.o
alcholic Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :whistle: poi ce are ca a avut pistol ... bine ca nu a avut si munitie :>
IoNutzZ. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Am vazut la stiri =] omg periculos....Daca Doamne fereste mananci o bucata de metal si te duci sa faci control .. trece prin tine
The Wizard Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 hai sa zicem ca politaiul e politai, dar doctorii de acolo cum de ce nu au verificat sa nu aiba nimeni metale pe ei?
Alecswtzu Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ^ Daca e politista e cam logic de ce avea pistol la ea. Ce nu e logic e cum sa te gandesti sa intrii cu metal la tine cand stai intr-o camera cu un magnet gigant. Defapt nu prea gasesc logica, il lasam naiba acasa nu?
Heinekener Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Defapt nu prea gasesc logica, il lasam naiba acasa nu? il lasa la intrare in spital
zazone- Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 eu cand am facut RMN mi-am scos si cureaua :D
TheodorescuS Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Si daca sunt oameni care au tija de metal in genunchi ? :D sau in orice alta parte a corpului ? :D
Lucian Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Si daca sunt oameni care au tija de metal in genunchi ? :D sau in orice alta parte a corpului ? :Dnu intra. duh
Phyxyon Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Asta se intampla cand oferi arme oricui . Cum e posibil sa uiti ca ai arma la tine . Daca era portofelul , eu stiu buletinul mai intelegeam insa o arma? Si aia de la spital ce naiba visau? Nu s-au interesat daca are metale asupra ei? Dracu poate avea o placuta metalica pe craniu ii crapa capul . Insa nu inteleg ce cauta cu pistolul la ea? Politista , nepolitista era in afara serviciului daca s-a dus sa-si faca un RMN . Din cate am auzit e periculos si pentru cei care au tatuaje facute cu cerneala care contine metale - cea de slaba calitate .
armani114 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nu cred ca trebuia sa aiba pistolul la ea daca era in afara serviciului
2dor Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Asta se intampla cand oferi arme oricui . Cum e posibil sa uiti ca ai arma la tine . Daca era portofelul , eu stiu buletinul mai intelegeam insa o arma? Si aia de la spital ce naiba visau? Nu s-au interesat daca are metale asupra ei? Dracu poate avea o placuta metalica pe craniu ii crapa capul . Insa nu inteleg ce cauta cu pistolul la ea? Politista , nepolitista era in afara serviciului daca s-a dus sa-si faca un RMN . Din cate am auzit e periculos si pentru cei care au tatuaje facute cu cerneala care contine metale - cea de slaba calitate .Defapt mama ei isi facea RMN