Jump to content
Dropkillerz

S-a dus cu pistolul la RMN!

Recommended Posts

Posted

Joy Smith, agent de politie in Jacksonville, SUA, s-a ranit dupa ce a uitat sa-si lase pistolul in afara salii de RMN. Mana femeii a fost prinsa intre pistol si puternicul magnet al aparatului.

Joy Smith se afla la spital cu mama ei. A intrat cu aceasta in camera in care se afla aparatul RMN, dar a uitat ca avea pistolul asupra ei...

In cele din urma, agentul a reusit sa-si elibereze mana. Pistolul, insa, a ramas lipit de aparat pana cand acesta a putut fi oprit, adica dupa 24 de ore.

Joy a fost ranita destul de serios si nu isi mai putea indoi degetul mare de la mana.

Centrul medical a stat inchis tot restul zilei, iar un tehnician a fost chemat sa repare aparatul. Incidentul a provocat spitalului pierderi de 150.000 de dolari.

sursa:bzi.ro

Posted

^ Daca e politista e cam logic de ce avea pistol la ea. Ce nu e logic e cum sa te gandesti sa intrii cu metal la tine cand stai intr-o camera cu un magnet gigant.

Posted

Naspa pentru femeie, cum naiba sa te duci cu pistolul la spital....

daca e agent de politie...

da cum sa fie aia de la spital asa prosti incat nu au verificat/intrebat daca are metale asupra sa, doar stiu aia ca rmn`u e un mare magnet :|

Posted

^ Daca e politista e cam logic de ce avea pistol la ea. Ce nu e logic e cum sa te gandesti sa intrii cu metal la tine cand stai intr-o camera cu un magnet gigant.

Defapt nu prea gasesc logica, il lasam naiba acasa nu? :))

Posted

Asta se intampla cand oferi arme oricui . Cum e posibil sa uiti ca ai arma la tine . Daca era portofelul , eu stiu buletinul mai intelegeam insa o arma? Si aia de la spital ce naiba visau? Nu s-au interesat daca are metale asupra ei? Dracu poate avea o placuta metalica pe craniu ii crapa capul .

Insa nu inteleg ce cauta cu pistolul la ea? Politista , nepolitista era in afara serviciului daca s-a dus sa-si faca un RMN .

Din cate am auzit e periculos si pentru cei care au tatuaje facute cu cerneala care contine metale - cea de slaba calitate .

Guest Pun1sh17
Posted

Totusi putea sa previna incidentul..

Posted

Asta se intampla cand oferi arme oricui . Cum e posibil sa uiti ca ai arma la tine . Daca era portofelul , eu stiu buletinul mai intelegeam insa o arma? Si aia de la spital ce naiba visau? Nu s-au interesat daca are metale asupra ei? Dracu poate avea o placuta metalica pe craniu ii crapa capul .

Insa nu inteleg ce cauta cu pistolul la ea? Politista , nepolitista era in afara serviciului daca s-a dus sa-si faca un RMN .

Din cate am auzit e periculos si pentru cei care au tatuaje facute cu cerneala care contine metale - cea de slaba calitate .

Defapt mama ei isi facea RMN

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...