Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bastia

chiar e ghinion?

Recommended Posts

Posted

is jucatori care au bagat si 200-300 joluri intr-un item.

ii ca si cum ai baga un item la +16:)

hai k deja fabulam #-o

rata la jol este de 60% chiar daca itemu are lk sau nu

Sadow eu am bagat 350 jols intrun sceptru lk edr +13 si tot add 4 am asa ca...

Posted

Vad ca toata lumea injura goblin-ul si admin-ul (care a setat ratele) cand nu ii iese socoteala .

NU am vazut niciunul care sa multumeasca cand "are noroc" si creste itemele mai repede decat estimase . :angry1:

:P

Posted

pff... cand vine vorba de add mai bine ma las pagubasa... ca tot maxim 8...

deci total inutile jol-urile pe acest server

sa spuna fiecare ce iteme si +cat add a facut, si-ai sa vezi dragos ca rata reala este mult mai mica de 60%.

A, si se intampla sa bag cate 3-4 jol-uri consecutiv si tot sa nu adauge add, dup-aia, iese +4, dup-aia iar +0, dup-aia +4, +8 (deja am noroc!!) si poc, +0. Again? no... Am o armura RS de la inceputul db-ului aproape, si tot adaug... si tot n-are add :))

Posted

Vad ca toata lumea injura goblin-ul si admin-ul (care a setat ratele) cand nu ii iese socoteala .

NU am vazut niciunul care sa multumeasca cand "are noroc" si creste itemele mai repede decat estimase . :angry1:

:P

corect,am facut item + 9 cu 1 b si 8 soul fara lk... :cool2:

in alta am bagat 30 jwl si e +7 :(

P.s. : s-a umblat la dropu' d jwl's ? din 20 de boxuri 2 jwl :| ,am obs. asta dupa ce s-a anuntat treaba cu zenii din bok :tiphat:

Guest MagiczSm
Posted

mai bn stai cu itemele +9 decat sa le dai la golbinu din noria .. e flamand saracu nu se mai satura nici odata

Posted

Inseamna ca eu cu add 16% pe staff ar trebui sa fiu multumit :blink: ,eu care credeam ca sunt ghinionist ca nu mai urca.

Rata scazuta pt iteme la goblin mi se pare OK..dar cu JOLs e aberant. :comp2:

:tiphat:

Posted

da-l in pana mea de joc cretin, dimineata, fara lag, 5 wings consecutiv failed la ratele: 80%, 81%, 89%, 90%, 87%

bine ca stric peste 50 bless sa fac 5 faileduri, dc asa ceva e expplicabil insemana ca si explozia soarelui poate fi spusa in secunde cand va fi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...