Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bastia

chiar e ghinion?

Recommended Posts

Posted

s-au deschis multe alte topicuti pe tema asta, as vrea un raspuns de la vdragos dc vrea, sau cineva care chiar cunoaste configuratiile serverului

7 fructe din 16 mi-au dat failed (bagate consecutiv), totusi, hai ca e ghinion dar acolo numa 90% nu e, pai sa fiu chiar asa de ghinionist sa pice jumatat aproape?

am mai patin sa pice si 3/5, tot la fructe.

ca sa nu mai zic de iteme de o luna si ceva un singur item +13 mi-a iesit,(am bagat minim 20, cei din guild stiu, ca il cam critic pe goblin , mai ii dau un hustle...) da stiu se va gasi cineva sa-mi raspunda "dc nu-ti convine, nu mai juca" nu e vb de asta, joc pt ca imi place, dar imi pica o treime din itemele cu lk la +10, deja mi frica sa mai bag ceva, la +10 esti victima sigura.

as vrea sa spuna cineva, dc exsita determinate niste rate reale care se respecta... sa nu ziceti ca alea scris sunt reale, ca at nu are rost sa raspundeti.

apropo, cat e max de jol care poti baga in un item? :))

am bagat 83 in armura gs lk dsr +13, nu am trecut de 20, am vandut-o. am bagat 130 jol in gloves lk dsr mana +13, e +4 :))=)), vreau sa o vand, pot baga si o mie cred ca si nu va da niciodata, pai imi trebuia si 4 jol sa o fac +4 de la 0... dapai 28...

Guest Zuzutza
Posted

Cel mai bine ar fi sa scoateti goblinu asta mancacios...daca as putea sa il strang de gat :hanged: in joc as faceo .

Posted

Cu fructele nu sunt deacord cu tine. a fost cand din 10=10 au iesit chiar m-am mirat.

Itemele da sunt greu de ridicat dar asa este frumos jocul:))jew pica destul de des deci eu zic ca este ok

Posted

Bastia intr-un fel ai dreptate si u

Dar i-as da dreptate mai multa lui fulmine

Asta e jocul .. ce ar mai fi sa vezi toti playeri cu iteme +13 ?

fiecare cu norocul lui ..

si eu am avut zile cand nu imi iesea nici macar+11 la chioru ala de goblin .. dar am avut si zile cand mi-au iesit .. totul depinde de chiorete (goblinu), cum se uita el acolo cu ochiu ala stramb :crazy:

:tiphat:

Posted

eu am impresia ca voi sunteti masochisti , cum dracu asta sa fie placerea jocului =))) doamne ce mentalitate .

@nu e ghinion bastia asa ati vrut voi setarile si ati plecat de la ideea cu cat e mai greu cu atat e mai frumos

Posted

Cu cat ai mai multe pct bagate cu frucete, cu atat sunt sanse mai mici de reusita cand folosesti fructe.

La goblin nu stiu ce sa zic, dar cred ca sunt sanse in functie de toti jucatori care il folosesc, cred ca daca tu mergi si bagi ceva si iti pica, urmatoru care vine si baga ar sanse sa ii reuseasca sau urmatoru dupa el. Alceva nu stiu ce sa zic.

Totusi la add ar trebui sa se faca ceva, acolo chiar is sansele foarte mici si s-ar putea mari 1 pic fiindca nu ii chiar asa mare lucru sa ai add 28.

Posted

deja nu mai e farmec sa te enerveze un joc, pai fac poze dc vreti, toate itemele gs lk dsr dd (2 helm si gloves) au picat la +10, gs pants lk dsr add12 la +10 acum cateva minute, wings lk hp sm la +10, e random, fie, dar tot eu tre sa fiu fraierul care baga al 4-lea item la +10, daca acolo e 75% eu imi scot doua coaste si... la +10 e maxim 50% real, pai nu trec de +10 de ceva vreme, atunci cum sa nu te enervezi? dau iteme +13 pe iteme la 0 si se duc la +10...

cineva care are setari poate sa raspunda? daca exista asa ceva..., macar sa stiu cand scrie 75% sau 90% ca e real 20 sau 40 si atunci nu am asteptari.

ms

iar chestia cu 200-300 jol in item o cred, pt am vazut cum e...

Posted

deja nu mai e farmec sa te enerveze un joc, pai fac poze dc vreti, toate itemele gs lk dsr dd (2 helm si gloves) au picat la +10, gs pants lk dsr add12 la +10 acum cateva minute, wings lk hp sm la +10, e random, fie, dar tot eu tre sa fiu fraierul care baga al 4-lea item la +10, daca acolo e 75% eu imi scot doua coaste si... la +10 e maxim 50% real, pai nu trec de +10 de ceva vreme, atunci cum sa nu te enervezi? dau iteme +13 pe iteme la 0 si se duc la +10...

cineva care are setari poate sa raspunda? daca exista asa ceva..., macar sa stiu cand scrie 75% sau 90% ca e real 20 sau 40 si atunci nu am asteptari.

ms

iar chestia cu 200-300 jol in item o cred, pt am vazut cum e...

e mai distractiv jocu nu are nimeni set + 100 oricine ;)

Posted

Aiurea... eu am facut set gs lk ref hp +13 si scut gs lk dd dsr +13 intr-o saptamana ... mi-au picat decat 2 iteme :-?? , ai tu ghinion .

Posted

hai k deja fabulam

nu fabuleaza nimeni, eu am bagat aprox 250 de jol in ds staff +13 si debea debea mi-a iesit +24 .. (sa mai bag unu sa se duca totu de rapa :> )

Posted

nu fabuleaza nimeni, eu am bagat aprox 250 de jol in ds staff +13 si debea debea mi-a iesit +24 .. (sa mai bag unu sa se duca totu de rapa :> )

eu am avut 1 jol si l-am pus pe aripi,nimik nu s-a intamplat. si acum ma gandesc la el :crybaby:

mai dati si de pomana... asta e solutia :beer:

Posted

Eu am bagat 50 de jol in aripi si mai sus de +8 nu au trecut.Mai sus de +11 nu mi-a iesit niciun item.Am renuntat.

e foarte adevarat, mi frica sa mai bag ceva, nu pot sa ma plang am set +13 gs dsr+ dd sau ref sau simplu +13 pe non rr sm, dar numa eu stiu cate am tras sa-l fac, adica vreo 5 luni cu mg.

+ ca itemele +13 nu au valore reala pe piata, pai iei 60-100 jwl? e banal de putin, din 4 iteme sanse mici de tot sa iasa 1 +13, e mare pierdere sa faci iteme +13 pt sell, ori sell la 0 ori fa-le pt tine.

eu daca trec de +10 fac cinste in noria, de multe zile nu pot trece :P

Posted

Mai pateam si eu pe 0.97d, dar nu in halu asta. o_O Dar am observat o "jmekerie", daca dai switch, dupa fiecare fructa bagata, nu mai ai asa mare ghinion. Not bluffing, testat de mine. xD Dar pe S1 nu stiu. :)

Posted

Mai pateam si eu pe 0.97d, dar nu in halu asta. o_O Dar am observat o "jmekerie", daca dai switch, dupa fiecare fructa bagata, nu mai ai asa mare ghinion. Not bluffing, testat de mine. xD Dar pe S1 nu stiu. :)

La fel si cu itemele fara lk

Dak vrei sa le faci +9 :D

Posted

Mie mi-au iesit destule lucruri la +13. Intradevar am bagat destule lucruri, dar ideea e ca am bagat ceea ce nu mi-a trebuit, sau am avut dubluri.

La life-uri da, eu nu am nici un item full add. Probabil pentru ca m-am saturat sa imi pice la +20, si am renuntat la idee momentan. Dar din cate stiu pica jvl-uri destul de des, asa ca nu iti ramane decat sa culegi, si sa speri ca o sa iti iasa :D

Posted

lasa sa pice toate fructele ca nu-mi mai trebuie, si sa iasa gs pants lk dsr +13, care nu-i am inca, numa dupa aia mai umblu de inebunesc :D

dau o tona pe ei, set th lk dd+13 orice :D

am incercat si eu cu switch/ sau sa pice ceva inainte/ sau sa ai full lk pe tine/ sau dimi la 4-5/ am ajuns la concluzia ca e random :D

Posted

gata am facut pace cu goblinul, mi-a facut pants gs lk dsr +13, m-am mirat, da na, era si cazul

are cineva idee de cam cat e rata de wings lk ign?

adica sunt sigur in top linkmania mu wings creator, am 258 de wings lvl 2 bagate la goblin ( dc pare ciudat ca stiu nr, am notat pe fiecare de curiozitatea, guilda mea stie ca e meseria mea de baza cand nu fac lvl :)), ) iar din 258 mi-au dat doar doua wings lk ign... e putin totusi zic eu.

cat despre jol, nu mai bag in iteme, am mai stricat 73 si pe pants, am reusit sa-i fac 0 add :))

inca nimeni nu a dat un raspuns cu ratele reale... fapt pt care cred ca nu exista un raspuns cert :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...