Jump to content
Dropkillerz

Make love,not war

Recommended Posts

Guest CelMaiMareMiez
Posted

:cool2: :cool2: :dontknow: :hail: :kar: lol ke kni sp@rty

Posted

Astea-s glume de-alea copiate din buzunaru meu, mai usor, copycat. ^_^ Unde vezi tu 2 masculi ma? =)))))))))))

Eu mai degraba rad de tine ca tu crezi ca aia sunt 2 masculi. Tu cred ca nu stii cum arata organele genitale. (si-acum intrebarea pentru boboci este...?)

Posted

Astea-s glume de-alea copiate din buzunaru meu, mai usor, copycat. ^_^ Unde vezi tu 2 masculi ma? =)))))))))))

Eu mai degraba rad de tine ca tu crezi ca aia sunt 2 masculi. Tu cred ca nu stii cum arata organele genitale. (si-acum intrebarea pentru boboci este...?)

Si care-i ma femela ? Aia din stanga sau aia din dreapta ?:lol:

Posted

Astea-s glume de-alea copiate din buzunaru meu, mai usor, copycat. ^_^ Unde vezi tu 2 masculi ma? =)) )))))))))

somebody needs a hug...

Posted

Si care-i ma femela ? Aia din stanga sau aia din dreapta ?:lol:

That's the point, unde vedeti voi 2 masculi? Si-n plus cand ati vazut ultima oara imperechere intre 2 masculi (animale)? Au simturile mai dezvoltate decat nasul lui loyd, sau ochii lui de au vazut acolo 2 chestii mari decalotate. :(

A se observa de fapt ca link-ul ala saracul nu deduce nimic catre vreo gay-ala intre saracii caini, in afara de mintea initiatorului acestui topic. Deh, ce sa-i faci, abstinenta asta. Ambii caini au o varsta apropiata (cine are caine stie despre ce vorbesc), doar ca unul dintre ei are un volum mai mic fata de celalalt.

Saracu' video bate apropo ca se bateau 2 caini intr-un ring, apoi s-au regulat, iar asta ca erau 2 masculi. =))))))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...