Dropkillerz Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://www.220.ro/P07XbWZH4h/Make-Love-Not-War a se observa ca ambii cani is masculi :lol:
GaBytZu97 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ia dat oral eu am vazut muste:)) in direct de la geamu meu
Guest CelMaiMareMiez Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :cool2: :cool2: :dontknow: :kar: lol ke kni sp@rty
andix3 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :cool2: :cool2: :dontknow: :kar: lol ke kni sp@rty Ce face BAH rene ? @video nu pot crede asa ceva :rofl2:
Dropkillerz Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 )))) da ba, esti femela. wtf duude,you are sooo funny :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: not
bunny Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Astea-s glume de-alea copiate din buzunaru meu, mai usor, copycat. ^_^ Unde vezi tu 2 masculi ma? ))))))))) Eu mai degraba rad de tine ca tu crezi ca aia sunt 2 masculi. Tu cred ca nu stii cum arata organele genitale. (si-acum intrebarea pentru boboci este...?)
andix3 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Astea-s glume de-alea copiate din buzunaru meu, mai usor, copycat. ^_^ Unde vezi tu 2 masculi ma? ))))))))) Eu mai degraba rad de tine ca tu crezi ca aia sunt 2 masculi. Tu cred ca nu stii cum arata organele genitale. (si-acum intrebarea pentru boboci este...?) Si care-i ma femela ? Aia din stanga sau aia din dreapta ?:lol:
Dropkillerz Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Astea-s glume de-alea copiate din buzunaru meu, mai usor, copycat. ^_^ Unde vezi tu 2 masculi ma? ))))))))) Eu mai degraba rad de tine ca tu crezi ca aia sunt 2 masculi. Tu cred ca nu stii cum arata organele genitale. (si-acum intrebarea pentru boboci este...?) somebody needs a hug...
bunny Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Si care-i ma femela ? Aia din stanga sau aia din dreapta ?:lol: That's the point, unde vedeti voi 2 masculi? Si-n plus cand ati vazut ultima oara imperechere intre 2 masculi (animale)? Au simturile mai dezvoltate decat nasul lui loyd, sau ochii lui de au vazut acolo 2 chestii mari decalotate. :( A se observa de fapt ca link-ul ala saracul nu deduce nimic catre vreo gay-ala intre saracii caini, in afara de mintea initiatorului acestui topic. Deh, ce sa-i faci, abstinenta asta. Ambii caini au o varsta apropiata (cine are caine stie despre ce vorbesc), doar ca unul dintre ei are un volum mai mic fata de celalalt. Saracu' video bate apropo ca se bateau 2 caini intr-un ring, apoi s-au regulat, iar asta ca erau 2 masculi. ))))))
lixandra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wth, one has balls, the other one a hole :blink:. I don`t see no any other pair of balls :blink:.
b1ack_dragon Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wth, one has balls, the other one a hole :blink:. I don`t see no any other pair of balls :blink:. That's right ON: Prea tare