Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

darkandy

bug la buff NPC

Recommended Posts

Posted

m-am apuat de crescut dl-ul cand sunt on si am observat un lucru neplacut pentru cineva care nu rezista pe spot fara bufful NPC-ului. cam dupa 30-45 min dispare din senin. de cateva ori am zis ca e lag si se adunasera prea multi mobi pe mine dar am prins momentul cand a disparut si m-am fatzait pe spot asa cateva minute in speranta ca revine. n-a revenit. poate se rezolva, pentru astia cu caractere mici in crestere.

:tiphat:

Posted

Normal ar fi trebuit sa tina pana dai sw. :-?? O sa-l intreb pe dragosh daca lucrul asta se intampla doar la DL, sau l-a setat el limitat pentru toate caracterele.

Posted

Normal ar fi trebuit sa tina pana dai sw. :-?? O sa-l intreb pe dragosh daca lucrul asta se intampla doar la DL, sau l-a setat el limitat pentru toate caracterele.

asta cu sw nu se mai intampla de 2 saptamani cel putin...de cand am revenit asa am gasit setarea: daca ai murit nu mai ai buff. dar asta n-ar fi o problema prea mare, ca te duci repede noria si iei iar, dar faptul ca dispare dupa juma' de ora e deranjant. ma chinui sa fac preluare...iau spot, stau 20 min, dispare bufu=> mor si tre' sa o iau de la capat. #-o

poate e bug...sper sa nu fie setat astfel ca sa stea on piticii. e o idee si asta aca asa e setat, dar se pierd spoturi asa.

Posted

cu sm-ul n-am avut problema asta, si cu ala chiar lasam afk. pe atunci....adica acum multe luni, era valabila setarea cu sw: aveai buff pana dadeai sw nu conta ca aveai 179, dar daca e setare facuta special asta e acum. :-??

p.s : nu e doar la dl, am mai vorbit cu un dk si un elf care au avut aceeasi problema.

multumesc pentru raspuns. macar stiu la ce sa ma astept in joc acum.

:tiphat:

Posted

Nu este bug, asa a fost serverul de la bun inceput pe masura ce te apropri de level 185 durata buff-ului scade.

Cand sa deschis servul tinea bufful pana dadeai sw(tinea si dupa lev 180 dc nu dadeai sw) dar acuma nu tine mai mult de 1 ora asa am observat si eu

Posted

nu are legatura nici cu apropierea de 180 sau 185 ca nush cat e exact, dupa cum se poate vedea mai jos pe ultimile linii de dialog:

http://img235.imageshack.us/i/screen101713110010buff.jpg/

eu ma descurc ca am sm-ul de level mai mare cu care mi-am procurat iteme excelente si ce mai aveam nevoie, dar unul care se apuca acum de crescut nu cred ca e prea incantat de setarea asta :-??

Posted

Probabil e vorba de DL in sine. Poate datorita ca primeste 7 pct/level sa se intample ca si atunci cand vrei sa faci quest la Princess Sevina aia, sa-ti spuna ca "you're already graced with great power" sau ce zice aia.

La MG se intampla la fel? Daca da, atunci cred ca asta e motivul.

Posted

Probabil e vorba de DL in sine. Poate datorita ca primeste 7 pct/level sa se intample ca si atunci cand vrei sa faci quest la Princess Sevina aia, sa-ti spuna ca "you're already graced with great power" sau ce zice aia.

La MG se intampla la fel? Daca da, atunci cred ca asta e motivul.

la toate caracterele se intampla la fel indiferent de level. cel cu level 88 din poza e dw si am vorbit si cu dk si elf care au avut aceasi problema. eu am trecut de 180 deja, dar pentru cei care se apuca de crescut caractere mici ar fi de dorit sa fie macar ajutorul asta, ca din partea playerilor cu caractere mari #-o ......

Posted

dar e demult durata scurta, acum 6 luni era fara limita, acum, trebuie sa iti tot iei, numa ce am facut sm de nici o luna si situ ca am patit la fel.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cam 30 de minute tinea si cand m-am apucat eu acum cateva luni :)

Posted

Este normal ca buff-ul sa tina o perioada limitata de timp .

BUG era cand tinea la infinit ( pana mureai , dadeai sw/dc , restart srv ) . :D

Well, aveti raspunsul, nu e o problema tehnica, ci o setare propiu-zisa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...