LearnMore Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Se stie ca un bk creste cel mai greu dar intradevar este cel mai puternic caracter .Nu inteleg de ce sa ales ca skilurile la bk sa fie active in functie de lvl . Adica lvl-ul care le inveti . Mi se pare foarte aiurea aceasta alegere nu are logica deloc . Si dl-ul are skiluri dak tot sa ales aceasta varianta de ce nu le foloseste si dl-ul in functie de lvl ? Propun scoaterea functionarii skilurilor la bk in functie de lvl .
nokycook Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Se stie ca un bk creste cel mai greu dar intradevar este cel mai puternic caracter .Nu inteleg de ce sa ales ca skilurile la bk sa fie active in functie de lvl . Adica lvl-ul care le inveti . Mi se pare foarte aiurea aceasta alegere nu are logica deloc . Si dl-ul are skiluri dak tot sa ales aceasta varianta de ce nu le foloseste si dl-ul in functie de lvl ? Propun scoaterea functionarii skilurilor la bk in functie de lvl .din cate stiu nu au ales ei asa este versiunea (si mie mi se pare greu dar asta e tr sa te acomodezi)
Guest The_KniveS Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Si dl-ul are skiluri dak tot sa ales aceasta varianta de ce nu le foloseste si dl-ul in functie de lvl ? skilurile de la dl nu cer lvl, cer enr, command. elful si mg-ul mai au skiluri cu lvl ,dar ei au si altele cu care se pot creste. intradevar ar fi bine sa poti sa dai de la lvl 1 cu skilurile.P.S. foloseste dinorant de la lvl 1 si cresti mai rpd
Mutulik4u:) Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nu au ales ei sa fie activate in functie de lvl asa este pe orice srv s1 :(
ZarakiKenpachi Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asa este pe vers. asta si nu cred ca pot fac ceva sa schimbe asta.
Phant0m Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 oriqum faci rpd lvl 80 dupa rr pana la ts si de acolo pui un spear si nu mai ai probleme
LearnMore Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Dupa cate am inteles si ma-m informat se poate schimba asta . Intradevar acestea sunt setarile svr-ului din pacate nu ma-m informat destul inainte sa creez acest topic .Voi mai cauta informatii si voi revenii cu mai multe :P
Guest MagiczSm Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 cel mai bn ar fi sa punem es pe bk si gata
Fury Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 cel mai bine ar fii sa mearga skill-ul de la fenrirOT: asa e setata versiunea , nu ai ce sa-i faci .... pune dino si cresti repejor
Guest The_KniveS Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ciudat e ca si dinorantul cere lvl, si totusi poti da cu skilul lui
lixandra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Hai ca nu e asa greu. Eu in 3-4 ore maxim am facut level 170, cel putin. Se poate si mai repede. Dureaza putin pana faci level de ts, dar nu mult. Nici chiar afk de la level 1, nu credeti :)?
Adriantze Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 au fost N topicuri pe teme asemanatoare .. voi v-ati ales bk / elf .. nu va obligat nimeni .. a fost doar alegerea voastra maine-poimaine nu m-ar mira sa vad topic in care sa se ceara es la bk .. sau ms la mg #-o
zeus_alin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 parerea mea este k e bine asa cum este .. nu tea pus nime sa iti faci bk .. fati sm sau mg si cresti mai bine Sa aveti o seara frumoasa :tiphat:
bunny Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Prea vechea si cunoscuta replica: fiecare caracter are avantajele si dezavantajele sale. Nici eu n-o placeam inainte, dar cu timpul accepti sa intelegi.
dodikid Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ar trebuii macar ts de la lvl 1 sa-l ai .. e nasoala chestia asta la S1 ...
cycodrom Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 au fost N topicuri pe teme asemanatoare .. voi v-ati ales bk / elf .. nu va obligat nimeni .. a fost doar alegerea voastra maine-poimaine nu m-ar mira sa vad topic in care sa se ceara es la bk .. sau ms la mg #-onu e chiar asa, inteleg ai facut bk / elf a fost alegerea ta, asta in masura in care se specifica de la inceeput ca nu merge skilu cutare.la bk nu stiu daca era scris undeva in topicurile oficiale gen FAQ ca nu merg skilurile, dar la elf scria clar de infinity arow. + bugu cu fenriru, dai cu el si nu da dmg, e iar nasol.P.S. sa mai zic ca infinity arow nu apare pe S1 ?? =))P.P.S. stiu ca va stresez cu fenriru si elfu meu dar nu aveti ce face :nanana: