Jump to content
Guest grasuserban

Parole

Recommended Posts

Guest grasuserban
Posted

am uitat parola de la rdslink. nu mai pot sa vad ce trafic am. ce se poate face ?

Posted

Mda, shi eu am pierdut odata parola. Le-am trimis un mail cu ceea ce scria in contract(nume, prenume, adresa, etc.), shi dupa 5 minute mi-au dat telefon shi mi-au dat o noua parola. Am incercat sa vad daca merge parola. Parola nu mergea mad.gif . Dupa aia mai dau un telefon la ei, spun ca parola care mi-au dat-o nu merg. Ei imi dau alta parola. Incerc parola aia. Nu mergea angry9.gif

Shi pana la urma am lasat-o balta. wink.gif

Shi nici acum nushtiu parola.

Posted

Da, desi nu stii niciodata ce te intreaba din contract. De aia e bine sa-l ai in fata cand suni. Oricum daca se pierde parola aia nu e sfarsitul lumii, adica nu-ti mai vezi traficul, dar rau nu-ti poate face cineva.

Posted

Cred ca cel mai bine ar fi sa trimiteti un mail pe suport@ sau sales@, sunt trecute adresele astea de mai sus in contract si sa specificati numele, adresa, useru si parola initiala care e trecuta in contract si astfel sa specificati noul user daca vreti sa il schimbati si noua parola.

Posted

Deci tre sa le dai shi seria din buletin and other bullshits. Daca tu ii dai numarul de tel al prietenului tau, ei il suna pe prietenul tau shi nu o sa ii afli parola eusa_naughty.gif

Guest yammy_yamm
Posted

am si eo o rugaminte crybaby2.gif

Guest yammy_yamm
Posted

am si eo o rugaminte...

Guest yammy_yamm
Posted

cum pot sa ii schimb parola?

Posted

Ca sa nu mai deschid alt topic:

Userul si parola atunci cand te loghezi pt a verifica traficul sunt aceleasi cu cele de la mail? pt ca mie nu imi merge, imi zice ca parola nu e buna ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...