Cafeniul Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Stiu cum era cand eram non-reset, sau cand aveam doar 1-2-3-4 reset-uri :). Si era al naibii de bine fata de acum :).....Imi aduci aminte de vremea cand exista alianta SOUTH (din care faceam si eu parte), cand exista alianta RAGE (parca si ei au avut alianta), hh (chiar daca a avut mai multe forme, royal etc ..) si mai era inca una puternica (inafara de honey, care detineau castelul). Atuncea atacau 3 aliante, si una se apara. Ma refer la inceputul cs-ului, cand stateam o ora si 30 de min si deabia reuseam sa ajungem in camera tronului (nu cer sa se faca asa ceva si acuma, cu toate ca ar fi imposibil). Atuncea distractie. Prima data cand am avut un gust amar, a fost atuncea cand am realizat ca nu imi ia decat foarte putin timp sa sparg o poarta (ma refer inainte de upgrade). Dupa upgrade sa vazut oarecum greutatea, dar tot la fel, nu mi se pare cine stie ce. Orice alianta ai fi, tot ai niste oameni cat de cat ok. Sa presupunem ca, castelul este gol si este atacat de alianta respectiva. Cat dureaza sa spargi portile ? cred ca maxim 30 de minute, orice alianta ai fi. Daca castelul este aparat, alianta respectiva nu are cum sa treaca de pod (o singura persoana sa stea cu evil spirit pe pod, este suficent pentru toata alianta, imi amintesc ce facea Cyrus pe pod ;) ). In concluzie, aliantele mici, nu au sanse sa treaca de pod.HH si Honey participa in 98 % din cazuri (cum am zis mai sus), oricum se sparg portile saptamanal de catre aceste 2 aliante rivale, restul sunt liberi sa intre in camera tronului si sa ia castelul. Ca nu ajung acolo, ca mor dintr-un hit asta este alta problema. Totul se rezuma la persoanele cu multe rr-uri din alianta. Daca nu prea ai asa ceva, dupa parerea mea nu ai sanse sa intri la sala tronului.In concluzie: Daca nu sunteti o alianta puternica, puteti sa veniti la cs pentru pk, dar si ala o sa fie facut in fata podului, asta daca aveti pe cine ... @3XTR3M: Cei mici probabil nu vor sti cum e sa fi peste pod, poate sa pune vdragosh sa se sparga usile incredibil de usor. Daca nu ajunge lumea la ele, degeaba face asta. Asa macar ii multumeste pe cei mari :right:
vdragosh Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A mai crescut lumea, destul de mult. S-ar mai putea intari portile, statuile, archerii si lancerii? acum nu-si mai au rostul sincer. dintr-o bucata portile sunt jos, statuile din 3 bucati pica (atac normal, nu combo) iar archerii si lancerii dintr-un combo pica 12 deodata. nu s-ar putea mari de vreo 5-6 ori defence-ul portilor si a statuilor?nu s-ar putea creste defence-ul si dmg-ul archerilor/lancerilor?(in asa fel incat la vreo 10 rr sa primesti dmg 4-5k de la ei)nu de alta, dar archerii si lancerii sunt inutili. nu-si mai au rostul. acum toata batalia se duce NUMAI in camera tronului unde se ajunge in 2 minute. 2 minute sa spargi toate portile si statuile e cam penal. ar trebui facut in asa fel incat sa dureze o ora spargerea portilor/statuilor/archerilor si a lancerilor si o ora sa tina batalia din camera tronului. acum deja e monotonie.Am mai incercat. NU am reusit ... NU mai am timp sa studiez .:closed: