ShorTyx Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 contranu numai honey si hhunterz trebuie sa participe la cs, exista o multime de aliante mai mici care si ele vor sa participe
WhiteBK Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 contranu numai honey si hhunterz trebuie sa participe la cs, exista o multime de aliante mai mici care si ele vor sa participesa se inscrie nu le impiedica nimeni mai ales ca inca portile si statuile se sparg usor
Cafeniul Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dupa ce au fost intarite portile, chiar si eu spargeam primele porti destul de usor. Asa ca daca se prezinta "o gasca vesela" imediat pica castelul. Cum a spus cineva mai sus, hh si honey participa la 98 % din cazuri, si pica portile imediat. Daca ar mai fi si alte persoane din alte aliante care ii ajuta, vor pica si mai repede probabil.Din cate imi amintesc eu, au fost intarite la maxim. Este posibil sa gresesc, dar asta am inteles din cele spuse de vdragosh (pe joc).Daca mai merge sa intareasca portile and stuff, sunt pro, din motivele mentionate mai sus.
dan Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 voi faceti sugestile de cs in functie de cine detine castelul ? <_<de ce interpretati tot timpul aiurea? :)sugestia am facut-o in functie de necesitati. mi se pare aiurea sa dau un fury si sa sparg o poarta. ideea e ca e prea penal sa stai 2 ore cu lightning si skill sa incerci sa muti gm-ul aliantei adverse. trebuie animat putin jocul, si asta ar fi cea mai buna solutie.pentru gigi contra: daca stiti ca nu aveti nici o sansa la castel ce tot comentati aiurea? pentru ce sunteti voi impotriva de fapt? daca nu sunteti in stare sa spargeti niste porti automat nu veti fi in stare sa intrati nici in camera tronului. deci va opuneti sugestiei fara sa aveti un argument solid. cand veti putea rezista in camera tronului veti putea sparge si portile, va asigur.
Dumnezeu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 de ce interpretati tot timpul aiurea? :)sugestia am facut-o in functie de necesitati. mi se pare aiurea sa dau un fury si sa sparg o poarta. ideea e ca e prea penal sa stai 2 ore cu lightning si skill sa incerci sa muti gm-ul aliantei adverse. trebuie animat putin jocul, si asta ar fi cea mai buna solutie.pentru gigi contra: daca stiti ca nu aveti nici o sansa la castel ce tot comentati aiurea? pentru ce sunteti voi impotriva de fapt? daca nu sunteti in stare sa spargeti niste porti automat nu veti fi in stare sa intrati nici in camera tronului. deci va opuneti sugestiei fara sa aveti un argument solid. cand veti putea rezista in camera tronului veti putea sparge si portile, va asigur.sugestia am facut-o in functie de necesitati. adica necesitatea celor cu rr multe :cool2:
dan Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 pai normal. toata lumea a crescut. doar n-om sta dupa astia non rr sa-i asteptam sa faca si ei full ca sa poata sparge o poarta la CS. nu ti se pare normal sa se faca in functie de participanti? oricum adversari la CS in afara de HH nu vor fi vreo 3 luni de aici incolo, poate si mai bine.
LearnMore Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Poate va fii acceptata aceasta sugestie .... cu o ocazia asta poate va fii mai interesat CS-ul deja a inceput sa ma scarbeasca chestia cu lithing / teleport / skill ..... "mutal pala , dai teleport etc... hai sa jucam cu adevarat Castel Siege . Inainte de rr DB pe rere4fun am participat la un CS acolo cu adevarat frumos , genial..... poate se va schimbaii si aici
Obi-Wan Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Inainte de rr DB pe rere4fun am participat la un CS acolo cu adevarat frumos , genial..... poate se va schimbaii si aiciCe a fost asa mirific acolo? Descrie-ne si fa un topic de sugestii pentru a il imbunatatii pe al nostru! Faptul ca a fost "genial" nu ajuta pe nimeni cu absolut nimic. :tiphat:
3XTR3M Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Argumentul cel mai solid pe care-l pun contra sugestiei:HH si HONEY nu reprezinta nici macar 30 % din playerii de pe server, de aceea nu o pot vedea ca pe o sugestie benefica pentru toti. E benefica doar pentru HH si HONEY probabil.Voi cei din guildele care ati factut recent alianta cu HH sau HONEY, mi se pare ca uitati acum cum va puneati contra sugestiiilor celor din HONEY si HH de a se mari defense si dmg la goldeni, de a se face spoturile mai grele s.a.m.d, care va afectau atunci puternic si v-ati impotrivit cu totii ca sa va aparati sansele. Sa-nteleg ca acum va convine situatia si nu mai conteaza pentru voi restul de jucatori de pe server ?Ce mi-ar placea sa jucati vreo doua saptamani pe server doar guildele HH si HONEY sa vedeti atunci cum e sa te plictisesti si sa ti se para totul banal.
dan Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Argumentul cel mai solid pe care-l pun contra sugestiei:HH si HONEY nu reprezinta nici macar 30 % din playerii de pe server, de aceea nu o pot vedea ca pe o sugestie benefica pentru toti. E benefica doar pentru HH si HONEY probabil.Voi cei din guildele care ati factut recent alianta cu HH sau HONEY, mi se pare ca uitati acum cum va puneati contra sugestiiilor celor din HONEY si HH de a se mari defense si dmg la goldeni, de a se face spoturile mai grele s.a.m.d, care va afectau atunci puternic si v-ati impotrivit cu totii ca sa va aparati sansele. Sa-nteleg ca acum va convine situatia si nu mai conteaza pentru voi restul de jucatori de pe server ?Ce mi-ar placea sa jucati vreo doua saptamani pe server doar guildele HH si HONEY sa vedeti atunci cum e sa te plictisesti si sa ti se para totul banal.totdeauna esti asa batut in cap? sau de la dupele care le-am facut ti se trage? te impotrivesti aiurea la fiecare sugestie care o fac si aduci niste argumente de tot rahatul. cu bk-ul tau de 3 rr-uri vrei tu sa participi la CS cumva? nici pana la pod nu ajungi si tu vrei sa poti sparge portile. te asigur ca daca iti vei permite vreodata sa vezi camera tronului nu doar din poze, vei putea sparge si portile castelului. aici nu e vorba de goldeni, e vorba de CS. si ideea intaririi goldenilor nu a venit de la HH sau HONEY, a fost strict alegerea lui vdragosh.daca n-ai nici o treaba cu CS-ul pentru ce te mai bagi aici? eu ca si multi altii de altfel, vreau sa joc CS nu bambilici. dar.. de ce sa nu moara si capra vecinului nu? :)
LearnMore Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 PS . 3XTR3M incearca sa fii la subiect dc bagi dupele si etc in acest topic dupa cate vad tu nu poti dormii noaptea ca a facut X , Y dupe . Poate pana la urma se va lua in considerare aceasta decizie . Acum trebuie doar asteptata decizia celor de sus .
dan Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 ai inchis topicul celalalt da iti raspund aici:In momentul de fata sunt prea multe spoturi pe server, v-ati obisnuit sa stati cate 1 pe spot, ajungem sa fie om si spot.de asta astept de o saptamana sa-mi iau tarc la fire golem nu? si asa xp este mic, nici spoturi nu sunt, unde sa cresc? spoturile de pe toate hartile sunt facute de asa natura sa poata sta numai sm/mg pe ele. daca stau toata ziua sa fac preluari sa-mi iau un fire golem, iar se plange lumea ca se fac preluari in nesimtire din 10 in 10 minutebk-ii pot creste doar la fire golem si in cel mai rau caz la gigas golem. tarcul de bk este penibil ca xp, dar pana nu va faceti bk de cel putin 13 rr-uri nu aveti de unde sti. bk nu pot creste tarkan singuri, bk nu pot creste icarus singuri,bk nu pot creste kalima singuri,bk nu pot creste nici macar arena singuri ca e full de party-uri pe tarcurile mari unde s-ar putea creste acceptabil. aici ma refer sa creasca singuri cum o pot face sm/mg. spoturi pentru bk in afara de arena nu sunt, tarcuri de bk nici atat. astia mici sar de cur in sus sa ramana mobii asa, dar cand vor creste vor incepe sa planga sa se puna mobi mai puternici. amuzant nu?
-GUNIT- Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 pro :) cs a devenit plictisitor ... ar fi frumos sa putem folosi toate functiile cs-ului (archer/spearman portile statuile)
bunny Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nu sunt de acord, castelul nu sta in HHunterZ sau Honey. Linkmania nu sta in 2 guilde, vor si altii sa participe. Oricum decizia ramane de partea lui dragosh. Lucrurile astea s-ar putea schimba dupa cateva pagini de caractere full, nu 2-3.Cei cu pro/contra, fara pic de argument, warn/suspend dupa caz si antecedente.Aprob reply-ul lui 3XTR3M.
dan Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Nu sunt de acord, castelul nu sta in HHunterZ sau Honey. Linkmania nu sta in 2 guilde, vor si altii sa participe. Oricum decizia ramane de partea lui dragosh. Lucrurile astea s-ar putea schimba dupa cateva pagini de caractere full, nu 2-3.Cei cu pro/contra, fara pic de argument, warn/suspend dupa caz si antecedente.Aprob reply-ul lui 3XTR3M.pai daca stai sa il astepti pe tzunami sa faca full stats.. iti creste barba pe spate. ideea e ca unii chiar nu o sa ajunga pe db asta sa poata participa la CS din cauza ca nu isi pot dedica atata timp mu-ului incat sa ajunga sa-si faca charul cu 6k vit, 20k ene 20 k agil (ca de fapt atat iti este necesar sa poti rezista in camera tronului) daca poti rezista in camera tronului e clar ca poti sparge si o poarta, dar poti sparge o poarta (chiar daca e intarita foarte bine) si nu poti rezista in camera tronului. deci e cu dus intors situatia. in concluzie, degeaba ii asteptati pe toti sa isi faca charuri full sa puteti intari voi portile ca daca se va ajunge la 2-3 pagini de bk full, se va da rr db.
lixandra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nu sunt de acord, castelul nu sta in HHunterZ sau Honey. Linkmania nu sta in 2 guilde, vor si altii sa participe. Oricum decizia ramane de partea lui dragosh. Lucrurile astea s-ar putea schimba dupa cateva pagini de caractere full, nu 2-3.Cei cu pro/contra, fara pic de argument, warn/suspend dupa caz si antecedente.Aprob reply-ul lui 3XTR3M.Gresesti aici, bunny. Acum nu mai exista alianta sau guild (ma refer la cele care intr-adevar joaca - WestSide, STOP, TRACIA, Heaven si noi :)) ) care sa nu aiba 1-2 char-uri ca sa sparga portile in 5 minute maxim.Sunt chiar foarte slabe portile :).Ca mai dai intr-o poarta, intr-o statuie, intr-un spearman ceva mai mult, mai alunga din monotonie. Serios de nu e plictisitor rau dupa prima ora :|.
3XTR3M Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Gresesti aici, bunny. Acum nu mai exista alianta sau guild (ma refer la cele care intr-adevar joaca - WestSide, STOP, TRACIA, Heaven si noi ) care sa nu aiba 1-2 char-uri ca sa sparga portile in 5 minute maxim.Sunt chiar foarte slabe portile .Ca mai dai intr-o poarta, intr-o statuie, intr-un spearman ceva mai mult, mai alunga din monotonie. Serios de nu e plictisitor rau dupa prima ora .Atunci daca tot e plictisitor cedati la alte guilde.SeveN, Ang3liK, Harmony s.a.m.d. sunt numai cateva din guildele pe care le-ar afecta puternic intarirea portilor in cazul in care ar dori sa participe la CS ( si -ti spun sigur ca doresc ), problema e ca nu au decat 2-3 membrii cu multe rr care ar face fata acolo.P.S. Boomey, nu raspund la provocari , dar te inseli in privinta mea si nu vad de fapt de ce te ataci.
lixandra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Atunci daca tot e plictisitor cedati la alte guilde.SeveN, Ang3liK, Harmony s.a.m.d. sunt numai cateva din guildele pe care le-ar afecta puternic intarirea portilor in cazul in care ar dori sa participe la CS ( si -ti spun sigur ca doresc ), problema e ca nu au decat 2-3 membrii cu multe rr care ar face fata acolo.P.S. Boomey, nu raspund la provocari , dar te inseli in privinta mea si nu vad de fapt de ce te ataci.Uita-te si tu ce zici :). Noi vorbim de porti, statui, arcasi s.a.m.d. si tu spui acum de cine rezista, numai ca sa fie ca tine :). Ce treaba au astea cu faptul ca anumite guilde nu rezista? Si ca sa vezi cat de "indreptatit" esti ca sa poti sa comentezi asupra acestui lucru, SeVeN e in HH de ceva timp. Cum poti tu sa vorbesti despre un subiect cand tu esti total pe langa?
3XTR3M Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Uita-te si tu ce zici . Noi vorbim de porti, statui, arcasi s.a.m.d. si tu spui acum de cine rezista, numai ca sa fie ca tine . Ce treaba au astea cu faptul ca anumite guilde nu rezista? Si ca sa vezi cat de "indreptatit" esti ca sa poti sa comentezi asupra acestui lucru, SeVeN e in HH de ceva timp. Cum poti tu sa vorbesti despre un subiect cand tu esti total pe langa?E in HH SeVeN ?:))Bravo lor atunci, dar cu restul cum ramane ?Nu vrei tu lixandra sa vii la mine in guilda pentru o saptamana numai si sa incerci sa ataci cu noi in CS ca sa vezi cum i-ar afecta pe cei mai mici toate deciziile ce ar face mai dificil atacul? Atunci poate ai judeca si din alt punct de vedere sugestiile si deciziile care se dau aici pe forum.
lixandra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 E in HH SeVeN ?:))Bravo lor atunci, dar cu restul cum ramane ?Nu vrei tu lixandra sa vii la mine in guilda pentru o saptamana numai si sa incerci sa ataci cu noi in CS ca sa vezi cum i-ar afecta pe cei mai mici toate deciziile ce ar face mai dificil atacul? Atunci poate ai judeca si din alt punct de vedere sugestiile si deciziile care se dau aici pe forum.Stiu cum era cand eram non-reset, sau cand aveam doar 1-2-3-4 reset-uri :). Si era al naibii de bine fata de acum :).LE: Spre deosebire de tine, ca si alte persoane care au postat aici, am participat inca de la inceput. Am observat pe parcurs ca totul incepe sa devina monoton pe masura ce portile si statuile se sparg foarte usor. De asta multi nu mai vin la cs, din cauza plictiselii.
3XTR3M Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Pai asta e si ideea, voi v-ati plcitisit ca vi se pare prea usor.Celor mai mici li se va parea ok acum. Voi v-ati distrat, ati avut timp, acum e timpul si pentru restul sa incerce si sa aiba parte de ceva variatie si fun cu acest CS. De ce sa le facem misiunea imposibila sau draconic de grea ?
n4ughtyxxl Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Pai asta e si ideea, voi v-ati plcitisit ca vi se pare prea usor.Celor mai mici li se va parea ok acum. Voi v-ati distrat, ati avut timp, acum e timpul si pentru restul sa incerce si sa aiba parte de ceva variatie si fun cu acest CS. De ce sa le facem misiunea imposibila sau draconic de grea ?cand e la Honey castelu , alianta HH sparge portile chiar daca nu e inregistrata la cs si invers deci chiar nu vad rostul "durerilor" tale . :) Indiferent ce decizie se va lua(sa luat deja) fara 3kvit(sweal de 7k minim)+ms de 10k+ singurul loc unde o sa va distrati e in fata podului :)
-GUNIT- Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 aia mici oricum nu trec de pod nush ce fun poate fi :)
^BOOM^ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 contranu numai honey si hhunterz trebuie sa participe la cs, exista o multime de aliante mai mici care si ele vor sa participesa puna mana sa creasca daca vor CS. oricum daca ar fi sa ma las de joc, voi intraAtunci daca tot e plictisitor cedati la alte guilde.SeveN, Ang3liK, Harmony s.a.m.d. sunt numai cateva din guildele pe care le-ar afecta puternic intarirea portilor in cazul in care ar dori sa participe la CS ( si -ti spun sigur ca doresc ), problema e ca nu au decat 2-3 membrii cu multe rr care ar face fata acolo.P.S. Boomey, nu raspund la provocari , dar te inseli in privinta mea si nu vad de fapt de ce te ataci.da n-ai vrea sa vi-l dam moaca, mura in gura cand de fapt noua ne-au trebuit zile intregi sa ne organizam tactici, sa formam party-uri, si luni intregi sa ne crestem charurile, sa tinem de spoturi? esti chiar amuzant... stii? :)cand e la Honey castelu , alianta HH sparge portile chiar daca nu e inregistrata la cs si invers deci chiar nu vad rostul "durerilor" tale . :) Indiferent ce decizie se va lua(sa luat deja) fara 3kvit(sweal de 7k minim)+ms de 10k+ singurul loc unde o sa va distrati e in fata podului :)word