Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dan

Sugestie - Castle Siege

Recommended Posts

Posted

A mai crescut lumea, destul de mult. S-ar mai putea intari portile, statuile, archerii si lancerii? acum nu-si mai au rostul sincer. dintr-o bucata portile sunt jos, statuile din 3 bucati pica (atac normal, nu combo) iar archerii si lancerii dintr-un combo pica 12 deodata.

nu s-ar putea mari de vreo 5-6 ori defence-ul portilor si a statuilor?

nu s-ar putea creste defence-ul si dmg-ul archerilor/lancerilor?(in asa fel incat la vreo 10 rr sa primesti dmg 4-5k de la ei)

nu de alta, dar archerii si lancerii sunt inutili. nu-si mai au rostul. acum toata batalia se duce NUMAI in camera tronului unde se ajunge in 2 minute. 2 minute sa spargi toate portile si statuile e cam penal.

ar trebui facut in asa fel incat sa dureze o ora spargerea portilor/statuilor/archerilor si a lancerilor si o ora sa tina batalia din camera tronului. acum deja e monotonie.

Posted

Este o idee buna deoarece in aceste fel va creste mai mult frumusetea CS-ului . Imi aduc aminte la inceput cat am stat sa spargem portile si statuile.....daca nu ma insel in jur de o ora jumate . Este mult mai interesant cand te chinui sa spargi portile sa-u statuile .

Posted

Pro.

Da, ar trebui marita apararea castelului pentru deja dupa o ora apare o plictiseala enormaaaaa. Portile si statuile ar mai diversifica lucrurile putin, oarecum.

Posted

Mi se pare o idee corecta deoarece daca vine unul ca giunit si face 1 combo sa dus si arceri lanceri si tot:))

care gunit ma?are ss lasal :))

si 1 de 10rr le sparge imediat :)

Posted

pai daca vreti asa de ce nu ati propus de la inceputul dbului ca csu sa se poata obtine doar de caracterele aproape ful

cei care au avut csu pana acuma au crescut mai usor decat ceilanti au avut avantajul itemelor .

nu mi se pare corect

Posted

pai daca vreti asa de ce nu ati propus de la inceputul dbului ca csu sa se poata obtine doar de caracterele aproape ful

cei care au avut csu pana acuma au crescut mai usor decat ceilanti au avut avantajul itemelor .

nu mi se pare corect

Daca cineva a inteles ce a zis, sa-mi dea un pm cu traducerea. Mersi!

Posted

Daca cineva a inteles ce a zis, sa-mi dea un pm cu traducerea. Mersi!

Well so what if you have not proposed since the beginning of the CSU dbului to obtaining only those characters almost ful CSU until now had increased more easily than the others took advantage itemelor.

precizeaza si in ce limba vrei sati traduc. :crazy:

Posted

daca ar fi fost tinut de o singura guilda as fi zis dar cs sa plimbat intre cele 2 guilde.

sunt pro deoarece cs e sec in formula actuala..nu zic ca la inceput db sa stai 2 ore sa darami o poarta dar totusi.. :)

Posted

Well so what if you have not proposed since the beginning of the CSU dbului to obtaining only those characters almost ful CSU until now had increased more easily than the others took advantage itemelor.

u mereu te dai rotund dar niciodata nu sti sa vorbesti corect, invata prima oara limba romana apoi engleza in caz ca iti foloseste la ceva :rofl2::rofl2::rofl2:

Pro !

Posted

Haha =)) ai folosit infobot de pe ym? :rofl1: esti praf copile .

@pro , din ce am auzit si eu , cs-u devine foarte plictisitor dupa primele 5 minute <_< .

Guest Sadi022002
Posted

Contra, ca atacam noi acuma :))

Posted

Contra, ca atacam noi acuma :))

:))

Si eu pro. Nu sunt asa mare ca sa pot face fata in camera la CS dar un Ice tot pot da. Evident ca acesta nu-si are niciun rost daca atacatorii/aparatorii ajung in respectiva camera in 2 min. Si sunt f multi ca mine.

Posted

voi faceti sugestile de cs in functie de cine detine castelul ? <_<

Din cate imi amintesc data trecuta HH avea castelul.. si sugestia a facut-o tot Honey

Deci nu.

Posted

Avand in vedere ca 90 % din cei care au postat opiniiile PRO, sunt din HH si HONEY, singurele pretendente la castel in acest moment, consider sugestia inutila, pentru ca doar pe ei nu i-ar afecta aceasta crestere in dificultate. Pentru restul ar fi aiurea. Si astfel guildele care cresc si vin din urma tot nu ar avea o sansa la CS daca aceasta sugestie se pune in aplicare.

Normal ar fi sa faceti o sugestie care sa fie benefica pentru toti playerii, nu doar pentru voi....parerea mea.

CONTRA

Posted

Aoleu, tzunami, mereu esti Gica Contra in cazuri de astea. Stii cat ne ia sa spargem portile? 1 minut, maxim. Daca spui ca doar HH si Honey sunt singurele pretendente, atunci de ce esti impotriva? Tu ai spus ca alte guilde si aliante nu au treaba... Daca ar creste apararea, sa zicem ca ar dura 30 de minute sa spargem portile. Altora mai mici le-ar lua 45 de minute. Nu prea mai exista alianta fara 2-3 mari care aia vor face toata treaba.

Posted

Avand in vedere ca 90 % din cei care au postat opiniiile PRO, sunt din HH si HONEY, singurele pretendente la castel in acest moment, consider sugestia inutila, pentru ca doar pe ei nu i-ar afecta aceasta crestere in dificultate. Pentru restul ar fi aiurea. Si astfel guildele care cresc si vin din urma tot nu ar avea o sansa la CS daca aceasta sugestie se pune in aplicare.

Normal ar fi sa faceti o sugestie care sa fie benefica pentru toti playerii, nu doar pentru voi....parerea mea.

CONTRA

mi se pare normal ca 90% fiind din hh si honey sa se adopte propunerea exact cum ai zis doar noi participam :)) cat despre cei care vor creste si alte sf destea sa se inscrie :) teoretic alianta care are castelu se apara contra 3 ,deci ar trb marit def la porti,statui :P

Posted

Nu vad o problema pentru aliantele mai mici daca s-ar face portile mai tari si mobii mai rai. HH si HONEY participa in 98% din cazuri. Asteptati si/sau ajutati HH/HONEY (in fct de cine ataca) sa sparga portile si gata si problema asta. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...