Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Skittles

0.97d

Recommended Posts

Posted

97d mda ce vremuri :comp1:

hey, muce era nick-ul meu pe 97d :-w

OT:Nu prea cred ca se va mai da drumul la 97d.. desi ar fi frumos :-<

Posted

De ce altii au putut rezolva? 8-| Nu exista "nu se poate" exista "nu vreau/vrem".

pai tu pui ceva original cu asigurare anti hak etc cu ceva de mana 2 :banghead:

si oricum e prea rudimentala

Posted

Invitation only 0.97d daca vrea lumea?

Faceti pe baza de cerere pe forum conturile si gata. Cine face hax => pa cont.

Posted

Era vorba de alte servere.Nu incep sa fac reclama acum :)

Trimite-mi pm cu un singur server existent 0.97d pe care nu se pot face dupe, nu se poate da d/c.

Posted

Eu tot nu intzeleg rostul acestor discutzii ....

Avetzi dreptul de a juca aici pe S1 sau nu

Dc tre sa existe mereu discutzii daca revine versiunea 97D sau nu

Acum este clar versiunea S1

Cine are placerea sa joace sa joace ...sine nu ....sa fuga pe alte servere

Nu este tinut de nimeni .....

Posted

Probabil dak era sa fie pastrat si svr-ul 97D sa se mearga paralel cu svr-ul S1 mai multi player ar fii avut 97D . Multi playeri inca ranjesc dupa versiunea 97D deaia a fost creat si topicul ;)

Posted

Trimite-mi pm cu un singur server existent 0.97d pe care nu se pot face dupe, nu se poate da d/c.

si aici se fac /s`au facut dupe :)) :)

Posted

crezi..? sau te pricepi la servere si stii sigur ca nu merge?

sunt foarte convins ca pe orice servar se pot face dupe si se poate da d/c , nu exista doar mupie si bc/ds

De ce altii au putut rezolva? 8-| Nu exista "nu se poate" exista "nu vreau/vrem".

care ?

Guest Armada4Linkmania
Posted

Va certati atata si ce rezolvati ? Si mie mi-e dor de versiunea 0.97d , si mie chiar imi place . s1 e cam ... lame parerea mea , da nu e decizia playerilor sa se faca un 97 sau sa se faca un s4 , e decizia adminilor ... pana la urma ne multumim cu ce avem ... daca lui vraz nu i-a mai placut e treaba lui , dar din cate am vazut , multi din cei care au cerut o schimbare de versiune , au vazut ca e mai greu si s-au lasat imediat , sau unii din ei tac din gura ... in fine ... la ora actuala sunt mai multi playeri care ar prefera un 97d pentru "stralucirea" aia pe care o are , nu e lame , toate is la locul lor , pe langa un s1 pe care este un haos total . In plus le-au mai dat si puterea sa faca mai multe pk si sa ramana phono , deci playerii mai mici sunt avantajati cu buff pana la 180 dar in rest dezavantajati cu restul

Scz de roman. E doar parerea mea

Posted

Probabil dak era sa fie pastrat si svr-ul 97D sa se mearga paralel cu svr-ul S1 mai multi player ar fii avut 97D . Multi playeri inca ranjesc dupa versiunea 97D deaia a fost creat si topicul ;)

Ai prea multa dreptate... cel putin eu asta as face singurul lucru care imi place la S1 e DL-ul in rest... mult mai original 97d

97d e demodat si urat ,cu toate ca sunt multe amintiri neplacute si placute :))

Mai suparat cu afirmatia asta... e ca si cum m-ai fi injurat... :angry1: 97d RULEZ! e cea mai tare versiune de MU dupa parerea mea

Posted

mergeti la oi cu versiunea voastra mult dorita... in loc sa avansati ramaneti tot invechiti ca niste mici comunisti cu hardul limitat.

Nu stiu ce vedeti asa stralucita vechea versiune care este una extrem de plictisitoare.... plina de bug-uri si cu tot felu de portite pentru o gramada de hack-uri si multe altele. Alceva nu stiti decat party party party... ,sa lasati calculatoru` on cu saptamanile si asta e marea voastra distractie.

Posted

95 de mesaje in topicul asta, din care 20 fara rost, vreo 10 impotriva, si vreo 10 ale staffului. In ideea ca jucatorii de pe 97D stiu sa foloseasca forumul si citesc topicul, raman 55 de mesaje pozitive. Daca pe server sunt 100 de oameni, majoritatea prefera 97D. Daca sunt mai mult de 100, inseamna ca generalizati si nu reprezentati majoritatea. Serverul e plin fiindca (virgula) comunitatea Linkmania s-a saturat de 97D. Nu strica o versiune mai noua, dar in lipsa de altceva, a fost preferata asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...