Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Skittles

0.97d

Recommended Posts

Posted

mai exact, au spus ca s-a ars HDD-ul. mai multe detalii nu pot sa va dau pentru ca nu cuosc situatia prea bine

daca au spus adevarul sau nu, asta e treaba lor

Guest Skittles
Posted

Daca nu`ti comvine nu te baga ...joaca-te tu pe s1 noi vreum 0.97d .

Apropo alte servere sunt mai bine protejate si se poate rezolva problema cu d/c :) e alta treaba daca nu vor ...

Guest MagiczSm
Posted

dak nu suntetzi informatzi cautatzi in arhiva la 97d la informatzi sunt 10 de topicuri cu 97d cititzile pe toate si atunci deschidetzi alete!

Guest Skittles
Posted

Poate noi o sa deschidem topicuri` pana luam toti ban sau se redeschide 0.97d ...da tu esti cam plin de tine si nu are rost sa te mai bagi , serios acuma ...

Guest MagiczSm
Posted

k spameaza pe forum cu sigurantza se va deschide 97d asa spor

Posted

mai exact, au spus ca s-a ars HDD-ul. mai multe detalii nu pot sa va dau pentru ca nu cuosc situatia prea bine

daca au spus adevarul sau nu, asta e treaba lor

si tu crezi,nu ? :lol:

0.97d e istorie,invatati-va cu s1,o sa-l aveti muuult timp :lol:

Posted

ce aveti pe 97d si nu aveti pe s1? :)

1.prieteni multiii

2.exp normal

3.cam 18rr

4.1set fp luk ref hp+11 doar armura era +10 ca navea luk si miau dupato de 100de ori so fac +11 si na vrut sa iese.

insa nu asi mai vrea sa joc vechitura aia

aici exzista M .de duci unde vrei fara sa mai scri

este /post scump dar nu pentru mine

este store

este cs

este duel

si multe altele

a

ca servaru este intrun moment de tranzictie si nu arata bine asta e alceva

mai trebe umblat la setari si o sa va placa

deocamdata si eu stau pe bara numi place nu vreau sa ma distrez stand in fata monitorului 8 ore sa fac 1 lvl

Posted

Nu cred ca se va mai juca 97D pentru ca playerii care nu stiu ce inseamna sa fii jucator au ales sa joace cu diferite patchuri si prostii....

Si pe s1 s-a spus ca nu se poate folosii domne niciun hack.Si s-au facut dupe la greu.Pe 97d s-ar putea fixa anumite lucruri daca ar interesa pe cineva anume.Pe 97d avem toti posibilitatea sa fim egali,la seturi si la rr-uri,pe s1...mai putin.Pe 97d nu exista cs si ura care este pe s1 si vanatorile in numar tot mai mare din cate vad.Daca reface cineva 97 d ma reapuc cu mare placere si nu numai eu :)

Posted

Si pe s1 s-a spus ca nu se poate folosii domne niciun hack.Si s-au facut dupe la greu.Pe 97d s-ar putea fixa anumite lucruri daca ar interesa pe cineva anume.Pe 97d avem toti posibilitatea sa fim egali,la seturi si la rr-uri,pe s1...mai putin.Pe 97d nu exista cs si ura care este pe s1 si vanatorile in numar tot mai mare din cate vad.Daca reface cineva 97 d ma reapuc cu mare placere si nu numai eu :)

bine zici strikino :nanana: [ kiTz here ]

si eu m-as reapuca daca ar redeschide 0.97d :D

Posted

toti ati urlat ca vreti vers noua inca de prin 06-07 :)) acum ca s`a pus s1 vreti 97d back :-j

Numai vb in numele la toti, pt k sunt playeri care chiar au jucat corect si au apreciat versiunea :)

Guest Skittles
Posted

Eu zic ca versiunea 0.97d e mai apreciata decat S1 si mai zic ca s`ar juca mult mai mult 0.97d decat s1 pe linkmania ...

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...