Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Skittles

0.97d

Recommended Posts

Guest Skittles
Posted

Salut , am jucat pe linkmania vers. 0.97d aproape 2 bd`uri ...si as vrea sa stiu daca se mai redeschide .

0.97d e classic toata lumea se joace versiunea aia . pe s1 sunt cu mult mai putini playeri decat pe 0.96d .

Astept si eu un raspuns si parerile altor jucatori , daca vor sau nu sa se redeschide 0.97d !

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Posted

Salut , am jucat pe linkmania vers. 0.97d aproape 2 bd`uri ...si as vrea sa stiu daca se mai redeschide .

0.97d e classic toata lumea se joace versiunea aia . pe s1 sunt cu mult mai putini playeri decat pe 0.96d .

Astept si eu un raspuns si parerile altor jucatori , daca vor sau nu sa se redeschide 0.97d !

Nu , si aici nu e vorba despre ce vor jucatorii , ci administratorii .

Posted

DAAAAAAAAAAa

Guest Skittles
Posted

Toti ziceti ca nu :))

Numai ziceti ma nu , ca si voi v`ati juca 0.97 d .

Normal ca e si parerea administratorilor da la cererea noastra poate se redescide ...

:clap: :clap: :clap:

Posted

Toti ziceti ca nu

Numai ziceti ma nu , ca si voi v`ati juca 0.97 d .

Normal ca e si parerea administratorilor da la cererea noastra poate se redescide ...

Verifica-ti mesajele private! Succes

Posted

Uneori si mie imi mai sare gandu la 97d , dar .. nu doar gm's si moderatorii au decis sa schimbe versiunea .. ci si playeri :)

Guest smiley_real92
Posted

si eu as juca :> mergea hack B)

Posted

si eu as juca mergea hack

Mergea pentru ca vrazvan nu se mai ocupa de securizarea serverului, stia probabil ca urmeaza Season1 repede si nu avea de ce sa mai munceasca la 0.97d

Posted

Cu toate conflictele si hack-urile de pe 97 d (chit ca spre sfarsit nu prea mai erau asa ceva) tot nu a fost asa debandada cum e pe s1.Multi doresc revenirea la versiunea clasica.Dar... :adminpower:

Posted

nu stiu ce va place s1 ala...in loc sa spuneti ca vreti inapoi 97d...au inchis 97d ca sa faca full s1...asta se vede acuma..pentru un procesor sau nu stiu ce au mintiti administratorii ...nu cred ca era o problema asta sa inchida 97d ..daca nu aveau banii...puneau pe site sa doneze playerii care vor sa se redeschida..si sigur erau multi..si 50 mii daca punea fiecare ii facea pc la loc..chiar daca dadea rr la db...era mai belea 97d !

Guest Skittles
Posted

0.97d ramane baza , si cu donatiile sa se redeschida eu zic ca ar merge ... am da fiecare cate 1 EURO . nu e mult deloc , suntem 10 000 de playeri sunt 10 000 de EURO eu cred ca ar merge sa se redeschida 0.97 si sa se ocupe de el ...

:clap:

Posted

da...cu toate ca inainte sa se deschida versiunea noua toti ati urlat ca nu mai jucati pe jegul asta de versiune ca v-ati saturat de ea ca bla bla bla ca este istorie...acum cand aveti versiune noua, nu mai vreti noua...vreti veche...Hotarati-va ce vreti si dupaia spune-ti:P

eu unul le vreau pe ambele in paralel:)

Guest smiley_real92
Posted

0.97d ramane baza , si cu donatiile sa se redeschida eu zic ca ar merge ... am da fiecare cate 1 EURO . nu e mult deloc , suntem 10 000 de playeri sunt 10 000 de EURO eu cred ca ar merge sa se redeschida 0.97 si sa se ocupe de el ...

:clap:

cate zeci d mii d playeri? :) valeu

imediat se strang 10 mii de euro in cont :)) :rofl1:

Posted

sunt maxim 2.000 players din care daca doneaza 700 e prea bine!

dar nu se va realiza, asta e ca si topicul pentru marirea xp-ului, va rmane fara raspuns

Guest Skittles
Posted

Se strang banii nu e asta o problema si am zis 1 EURO ca na ... :))) deci motivu` ca au inchis serveru` din motive financiare nu are rost :)) ...

:nanana: :nanana: :nanana:

Guest MagiczSm
Posted

el al 10 lea topic deschis aiurea

a zis odata v dragosh ca nu mai deschide 97d ptr ca e o versiune veche plina de buguri si nu poate rezolva problema cu disconectu dar voi nu intelegetzi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...