Jump to content
Dropkillerz

Un pompier din Taiwan s-a trezit cu 235 000 de dolari in fata!

Recommended Posts

Posted

Ho Hsin, de meserie pompier, s-a trezit in fata motocicletei cu trei saci plini cu bani, mai precis 235.000 de dolari, care au cazut dintr-o masina blindata. Omul, corectitudinea intruchipata, a mers cu sacii la politie.

“Am banuit ca sunt bani in cei trei saci, insa nu i-am deschis sa vad pentru ca nu-mi apartineau”, a declarat cetateanul.

Un reprezentant la companiei a precizat ca banii s-au pierdut din cauza unei defectiuni survenita la sistemul de inchidere al usilor.

Norocul companiei de transport valori a fost ca sacii au ajuns pe mana unu cetatean corect, altfel ar fi fost buni de plata.

Se pare, insa, ca Ho Hsin si-a gandit bine decizia. Conform legislatiei taiwaneze, el ar putea primi o recompensa de pana la 30% din suma inapoiata.

sursa:bzi

Posted

.

Se pare, insa, ca Ho Hsin si-a gandit bine decizia. Conform legislatiei taiwaneze, el ar putea primi o recompensa de pana la 30% din suma inapoiata.

sursa:bzi

Se poate asa ceva si la noi?

Posted

eu as fi luat banii , i-as fi tinut in casa pentru 2 ani(cheltuind cate putin) , dupa aia i-as fi cheltuit , si atunci m-ar fi prins politia :))

Posted

Eu as fi luat banii ,oricum ma gasea politia dupa vreo saptamana .

alt+x->game->set looting system: find keepers :))

daca-i gaseam eu, a2a zi eram in caraibe... :(

Posted

alt+x->game->set looting system: find keepers :))

daca-i gaseam eu, a2a zi eram in caraibe... :(

AHAHAHAH :rofl2:

Daca era pe random luau tot gabori .

random by turn - faceai fifty fifty :))=)) ..

Posted

dar daca voi ati pierde 235 mii de dolari ? v-ar placea sa ii cheltuie altcineva ? sau sa va returneze si sa primeasca o parte din bani ?

Posted

Se poate asa ceva si la noi?

Raspuns : nu :)

Daca era un roman nu mai gaseau nimic,nici macar sacul in care au fost pusi banii :)) ,oricum bv lui pt corectitudine..in Romania mai rar asa ceva..

Bine ca nu au cazut in Romania ca nici sacii nu ii mai gaseau.

Pai daca era in Romania ii fura cu masina cu tot nu trebuia sa cada

Dc sunteti ipocriti?!

1.Acum cateva saptamani a fost si la noi un caz asemanator...

2.Tre` sa fi umpic cam prost sa-i returnezi.

Anyway, eu as fi luat banii in secunda 2.

Posted

da, ce sa zic, mare paguba pt firma ca nu mai gaseau banii, nasol pt cine ar fi fost responsabil, dar tot nu cred k ar fi gasit alt om mai onest pe alte meleaguri. :-??

Bafta lor si bv lui, sper k nevasta-sa si copii sai-i multumeasca pt prostia facuta =))b-(

Posted

Sincer eu nu i-as fi returnat. Dar legat de cei care ziceti ca la noi nu se poate asa ceva, ar trebui sa cautati pe google cazuri similare din Romania. O sa fiti surprinsi de cate gasiti.

Posted

daca si la noi era "vrajala" cu 30% sa primesti din suma pe care ai gasit/returnat sincer i-as duce back

dar daca nu, as sta o leaca pe ganduri :-?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...