Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BrotherHooD

Intrebari

Recommended Posts

Posted

-la conditii pt o plangere spune asa:

Conditii pt o plangere

La această secţiune pot fi făcute numai plângeri împotriva unui jucator sau GM. Plângerile împotriva moderatorilor se postează la secţiunea Plangeri la adresa moderatorilor

Nu postaţi la "Plangeri" orice nemulţumire. Pentru asta există secţiunea Diverse, iar pentru probleme de natura tehnică (probleme de conectare, cu grafica jocului etc.) postaţi în secţiunea Aspecte Tehnice.

Cei care vor să îşi manifeste nemulţumirea în legătură cu suspend/ban au la dispoziţie secţiunea Banaţi.

Orice plângere este iniţiată de « partea vătămată ». Nu se acceptă avocaţi sau posturi făcute în numele altora. Excepţie fac doar plângerile făcute de moderatori.

Orice plangere va fi postata in maxim 7 zile de la incident. In caz contrar ea nu va fi luata in considerare.Titlul va include numele celui împotriva căruia se postează plângerea + regula care a fost încălcată fără alte precizări. Ex: Gogutza - ks.

Vor posta doar parţile implicate direct în plângere şi moderatorii. Orice plângere este însoţită de poze, în caz contrar va fi considerată nefondată şi poate fi sancţionată cu suspend.

In legatura cu Postul asta facut de ija http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=315296 cu toate ca se observa la facut alex86

"Orice plângere este iniţiată de « partea vătămată ». Nu se acceptă avocaţi sau posturi făcute în numele altora. Excepţie fac doar plângerile făcute de moderatori."

Dar mai jos spune asa

Orice plangere va fi postata in maxim 7 zile de la incident. In caz contrar ea nu va fi luata in considerare.

http://alex86.evolink.ro/Gunit.gif - aici este Gunit pe data de 28/09 si azi 13/10 a fost postat sunt totusi 15 zile de cand a trecut au expirat demult pozele conform cu regulamentul ...

http://www.youtube.com/watch?v=cR2Q9gZ5svo cand TyreXelu pe charul lui de joc il urmareste il vaneaza mai bine zis sa-l dea la Moderatori sa-si ia SS e frumos ?

Daca ija revine cu niste poze vechi de 6 luni si atunci se va lua in considerare SS ??...nu e logic asta ...cu toate ca nu m-ar interesa dar nu e logic ca dupa 15 zile sa iei ss ma pot astepta si eu la asa ceva si multzi altzi player care sunt conectatzi la aces servar ...

Nu mai vad nici o regula sau unde spune ca moderatorii au voie sa posteze dupa 7 zile sau de ce nu dupa jumatate de ani si am mai observat ceva aici :

.c Falisificare de dovezi:

Inventarea de reguli care nu sunt cuprinse in acest regulament si folosirea acestora pentru a obtine un avantaj sau amenintarea cu acestea duce la o pedeapsa minima de 3 zile. Cei care incalca repetat aceasta regula sunt pasibili cu suspend pe perioada nedeterminata.

Posted

mda... ai dreptate BrotherHooD... dar dupa cum ti-ai dat seama... tot ei fac legea pe server.. dupa regulile lor.. asteptam sa se destepte cineva dintre admini sa-i curete pe cei care nu stiu citi regulamentul corect.

PS: normal acum ar trebui sa i se scoata SS la Gunit.. conform regulamentului.

Posted

Nu se acceptă avocaţi sau posturi făcute în numele altora

daca stii asta de ce faci pe avocatul?

eu cred ca nu aveti ce face si va plictisiti teribil

Posted

Daca a fost postata plangerea ieri asta nu inseamna ca doar ieri ne-am dat seama ce a facut. De cateva saptamani se discuta (si se posteaza) in alta parte. Odata ce noi nu putem sa luam o astfel de decizie fara ca un global sa se uite peste pozele noastre nu am postat inainte.

Prin astfel de posturi nu faci nimic altceva decat sa agravezi situatia, chair nu am chef sa mai pun inca 1000 de poze (in zile diferite) si sa se ajunga la un 99.

Posted

Ti-am spus si pe pm, iti repet si aici.

Acea regula, miniregula sau cum vrei tu s-o numesti de 7 zile la poze, nu se aplica la admins. Ti-am dat exemplul foarte bun: contorul. Pozele ale game masterilor sunt facute in ziua x, dar nu tot in ziua x sunt postate la banati. Pot sa fie posate si peste 2 luni, daca atunci va vrea un moderator sa puna pozele.

Valabil si pentru restul ce au de gand sa mai bata apropo de 7 zile. Aia e pentru voi, cum sa faceti voi o plangere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...