Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest twistit

problema cu pcu...

Recommended Posts

Guest twistit
Posted

Deci ieri am dat update la driverele de la placa video...cand intru in mu se misca greu tare...nici nu vad dlu carei pe cal...ma puteti ajuta?

Inainte sa pun driverul imi mergea perfect dar nu se mai putea sta cu cele vechi si alte jocuri imi merge perfect...imi facea si csul asa dar a trebuit schimbat la video o chestie pe D3D dar aici nu stiu dak e la fel si nici nu stiu de unde...multumesc anticipat :beer:

Guest twistit
Posted

M-am gandit si la asta dar cei care au drivere ca amele cum de le merge?

Edit:Nu credk sunt singurul cu aceste drivere...este ultimul driver aparut de la nvidia geforce 5...

Posted

Ar putea depinde de o gramada de factori: sistemul de operare, versiunea, modelul placii, celelalte componente, naiba stie, nu am de unde sa stiu. Cert e ca eu ca tehnician trebuie sa te indrum in asa fel incat sa-ti mearga Mu-ul. Singura solutie e sa-ti schimbi inapoi driverul care l-aveai odata.

Guest twistit
Posted

Mai am o intrebare dak nu va suparati...cum am fakt csu sa mearga schimband la video din openGL in D3D a mers...este posibila o astfel de schimbare si la mu?

Posted

Mai am o intrebare dak nu va suparati...cum am fakt csu sa mearga schimband la video din openGL in D3D a mers...este posibila o astfel de schimbare si la mu?

Nu , ca sa iti mearga mu-ul trebuie sa faci ce a zis bunny si anume sa iti pui driverele cele vechi .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...