Jump to content
Guest AdrIaN-MG

Guvernul Boc 2 a căzut. Moţiunea de cenzură a fost adoptată

Recommended Posts

Posted

@ The_Wizard. Tocmai asta incerca Nica sa faca ... sa previna furtul din alegeri. Daca ai urmarit stirile de acu vreo saptamana-doua, sinteza zilei etc unde a fost invitat ... a expus publicului metodele prin care s'au fraudat alegerile prezidentiale. A incercat sa interzica listele suplimentare [ care merg mana in mana cu problema autobuzelor ] si a propus ca stampilele de vot sa fie "personalizate" pentru fiecare oras, judet, sectie de vot TOCMAI ca "smecheria" cu autobuzele sa nu mai mearga. Pentru asta a fost demis => PSD a iesit de la guvernare. Absolut toti si'au depus demisiile asa cum au promis ca vor face.

Posted

mie nu-mi pasa ca a picat,dar sa zica mai repede dam examen,teze nationale...?

Vreau sa stiu ca sa ma pregatesc :|

Aveti 2-3 manuale, ia-le naiba si citeste-le si esti pregatit pentru orice fel de examen 8-|

Cat despre guvern.. e chiar trista treaba. Nu ne avantajeaza deloc instabilitatea asta politica si coruptia.

Guest alexinho61
Posted
:)) nici pe mine nu ma intereseaza nenea boc asta, esti la liceu tu? sau in generala? blk?
Posted

din ce am inteles eu.

udra si cu iacobricks au cheltuit prosteste bani cu ministerele lor si asta pe timp de criza.

boc vine si zice ca el vrea sa micsoreze salariile si pensiile bla bla ca e timp de criza.

adica HA HA HA ce prost mai pune botu? bine, am vazut vreo doi.

cand stii ca se apropie o criza, arunci un chibrit si incasezi asigurarea. valorezi mai mult mort decat viu.

Pe partea cealalta 'opozitia' a sesizat pericolul si vor si ei sa vada focul, dar au grija ca din cenusa sa nu se mai ridice nimic.

Cine castiga? Neste boi.

Cine pierde? Neste boi mai mari.

Puteti spune: Ba, de ce nu a ramas PSD si PD sa fure, pardon, sa guverneze impreuna?

PD era un animal ranit, PSD a mirosit sange si a actionat ca un rechin flamand.Si chiar e flamand.

Nimic deosebit.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...