Ioanagym Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cine e Bonito asta? :-?? ca in jumate din posturi apare numele lui.Eu chiar nu am auzit de el.Ma lamureste cineva? Va rog.
bunny Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 E cel mai mare sef al sefilor existenti de peste mari si tari. @_@
acelasi_bandit Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 E cel mai mare sef al sefilor existenti de peste mari si tari. @_@inegalabilul versatul preamaritul briliantul stralucitul fericitul superfenomenul Bonito !
HugoBoss Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cine e Bonito asta? :-?? ca in jumate din posturi apare numele lui.Eu chiar nu am auzit de el.Ma lamureste cineva? Va rog.Nu-l cunosti pe Bonito...ai trait degeaba :lol:
luk xD Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cine e Bonito asta? :-?? ca in jumate din posturi apare numele lui.Eu chiar nu am auzit de el.Ma lamureste cineva? Va rog.deci ioana chiar ai trait degeaba daca nu il cunosti pe bonito inegalabilul , intreba-ti colegii de alianta si o sa aflii :lol:@wa loyd , ai nevoie de sange? cat dai pe un litru?
cavaleru_luminii Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ce aveti ma cu bonito ? om serios , sta on si de revelion...nu ca voi :P :beer: cheers !
Fecioara_Maria Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 vezi ba bonito,ala doneaza sange sa obtina bani,nu cerseste ca tine prin autobuze si maxi taxi.e o munca cinstita si astaE cel mai mare sef al sefilor existenti de peste mari si tari. @_@inegalabilul versatul preamaritul briliantul stralucitul fericitul superfenomenul Bonito !Nu-l cunosti pe Bonito...ai trait degeaba :lol:deci ioana chiar ai trait degeaba daca nu il cunosti pe bonito inegalabilul , intreba-ti colegii de alianta si o sa aflii :lol:@wa loyd , ai nevoie de sange? cat dai pe un litru?numai pot sa comentez nimic mi-au dat lacrimile , va multumesc !
bunny Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 e o munca cinstita si astanumai pot sa comentez nimic mi-au dat lacrimile , va multumesc !Hai ma ca te iubim, nu te flata. :D
Paul156 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 asa e bunny, cu totii il iubim pe nobito, erau si niste desene cu ceva de genu asta =))
Fecioara_Maria Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ^_^ |)-->CITAT(| ^_^ | @ Dec 30 2009, 11:10) ←asa e bunny, cu totii il iubim pe nobito, erau si niste desene cu ceva de genu asta =))te cred
cavaleru_luminii Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 lma all ...bandit look here : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...01764&st=75:tiphat:
acelasi_bandit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 lma all ...bandit look here : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...01764&st=75:tiphat:m-am uitat ,dar nu stiu sa se stranga mai multi si dupaia,tu fiind..cheto?
cavaleru_luminii Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 neah...marros :P . nu prea cunosc dintre voi dar daca vine titi sigur vin si eu :tiphat:
acelasi_bandit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 neah...marros :P . nu prea cunosc dintre voi dar daca vine titi sigur vin si eu :tiphat:a..:P mai dupa 4-5 incolo ca acu am spart banii de paine pe bere..
cavaleru_luminii Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 nu cont...sa fie...sa mai cunosc si eo loome...ca decat pe titi il stiu...:tiphat:
acelasi_bandit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 nu cont...sa fie...sa mai cunosc si eo loome...ca decat pe titi il stiu...:tiphat:titi=tyre?