Guest smiley_real92 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 in 2 min da drumu la serv? :)) vezi sa nu vina aia la timp...
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 :> nu merge chiar ai crezut ca in 2 min da drumu ? dar ce program au si astia de la RDS :|
Guest smiley_real92 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 poate ne zice cineva :) ca nu am sa dau start pana dau ei drumu :))
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 poate ne zice cineva :) ca nu am sa dau start pana dau ei drumu :))crezi ca o sa iti zica cineva ? :-? =)) ,asteapta pana atunci
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 poate imi zici u :Pplatesti bine ? :bananadance2:
Guest smiley_real92 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 daca zici in secunda doi ,da >:D<
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 daca zici in secunda doi ,da >:D<need spot ?:X B)
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 server on, go go go :lol:nu te`ai trezit bine ?sau nu ai carne de craciun? =))
neBu Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 server on, go go go :lol: De ce induci lumea in eroare ma ?
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 uite 1 care ti`a umplut frigideru :cool2: =))
Cristian Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Je m'appelle Vasile MureJe veni de la padureJe gasi nevasta-n patSe randez vous cu-n alt barbatQuand je preparai ciomagu'Mon amie sarise gardu'Il tombeau dans la urziciSur son cur numai basici! funny. xDEminescu wannabe? =))
neBu Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 uite 1 care ti`a umplut frigideru :cool2: =))Eu nu, alti care doar veghiaza aici da, eu orcum eram pe start cu sau fara postul lui :D
The^DiamondZ Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 nu te`ai trezit bine ?sau nu ai carne de craciun? =)) "Nu am carne de craciun, e criza . Cum sa ma trezesc bine stiind ca serverul este off :(( " De ce induci lumea in eroare ma ? sa ma intrebi tu
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 buna asta :bananadance2: :bananadance2: =)) =))"Nu am carne de craciun, e criza . Cum sa ma trezesc bine stiind ca serverul este off :(( "sa ma intrebi tuma tata dar unii traiti ptr Mu ?chiar asa disperati sunteti? :crazy:
neBu Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 "Nu am carne de craciun, e criza . Cum sa ma trezesc bine stiind ca serverul este off :(( "sa ma intrebi tuCred, ca puneai situatia alfel daca carai ban 1 saptamana pt asta, nu vreau sa intru cu tine in polemica, :naughty:@reload, nu am mai intrat de ceva zile, si acum e momentu de apune mana pe un tark/spot :D
The^DiamondZ Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 buna asta :bananadance2: :bananadance2: =)) =))ma tata dar unii traiti ptr Mu ?chiar asa disperati sunteti? :crazy:Bai inteligentule, nu vezi ca pus in " " ce am scris ? Eu nu traiesc pentru mu, nici nu joc . :) ps : "sacar" =))
Guest Reload:) Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Bai inteligentule, nu vezi ca pus in " " ce am scris ? Eu nu traiesc pentru mu, nici nu joc . :) ps : "sacar" =))daca zici ca nu joci ptr ce te bagi ca musca ?tie dor de carne in gura ?
The^DiamondZ Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Cred, ca puneai situatia alfel daca carai ban 1 saptamana pt asta, nu vreau sa intru cu tine in polemica, :naughty:@reload, nu am mai intrat de ceva zile, si acum e momentu de apune mana pe un tark/spot :Dpls tradu'mi, ca nu inteleg :-(daca zici ca nu joci ptr ce te bagi ca musca ?tie dor de carne in gura ?Sa rad de disperati, gen tu ;;)`@ analfabetule
Cristian Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 stop scandal sau veti primi cate un warn :(@bny ete ca scosai o "rima" :))