Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted

Eu am vorbit serios in legatura cu suspendul. Ai 10 zile suspend. Nu mai posta fragmente de genul, chiar nu avem nevoie.

Stim si noi cand e Sf Nicolae, cand e Craciunul, cand vine anul nou, nu trebuie sa ne dai citate din biblie si sa faci pe dumnezeu himself. E chiar jenant ceea ce faci, sincer iti spun.

regulile topikului

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...315250&st=0

nu am incalcat nici o regula ,astept sa scoti ssu :dontknow:

Acest mesaj nu poate fi trimis deoarece destinatarul si-a dezactivat messenger-ul personal sau are messenger-ul personal PLIN de mesaje.

Acest mesaj privat nu a fost trimis

Posted

bunny scoti si mie un warn? :rolleyes:

Nu merge pe minus. :P

@Dumnezeu, te-am rugat ceva. Cand un moderator te roaga sa (nu mai) faci ceva, n-o zice ca are el pe fix chestia aia. >_< Chiar trebuie s-o fac pe moderatorul cu tine sau cu oricare altul pe-aici? E de la sine inteles ca nimanui nu-i place ceea ce tu postezi (copy-paste) din biblie / chestii de pe wikipedia/google. N-om fi noi adepti ai satanei dar nici mari sfinti (asta se observa din sectiunea plangeri mai precis :D), asa ca nu are niciun rost sa faci pe popa cu noi, daca avem nevoie de asa ceva, mergem la biserica, sau cautam un forum special pt asta. Aici avem un joc, si ne treieram creierul cu el, lasa dumnezeirea asta, nu ne intereseaza. :| Si daca interesa pe vreunul si-i placea acest mod de chat, primeam pana acum niste reprosuri de la vreo persoana. Dar dupa cum vezi, chiar nu ne place, de ce ne silesti sa suportam un lucru daca nu ne place? Cand intra lumea la un chat, nu o face de dragul de a citi fragmente pe care le-ai scris (copiat) tu.

Da, am casuta de inbox plina, si asa ramane, am zilnic cate 3-4 mesaje de la persoane sa le privesc plangerile cand eu unul n-am treaba cu sectiunea aia. M-am cam saturat sa explic ca nu rezolv plangeri. Iar la ceea ce ma ocup eu, e nevoie de facut topicuri in sectiunea aspecte tehnice, nicidecum sa ne asl pls prin private message.

Posted

Nu merge pe minus. :P

@Dumnezeu, te-am rugat ceva. Cand un moderator te roaga sa (nu mai) faci ceva, n-o zice ca are el pe fix chestia aia. >_< Chiar trebuie s-o fac pe moderatorul cu tine sau cu oricare altul pe-aici? E de la sine inteles ca nimanui nu-i place ceea ce tu postezi (copy-paste) din biblie / chestii de pe wikipedia/google. N-om fi noi adepti ai satanei dar nici mari sfinti (asta se observa din sectiunea plangeri mai precis :D), asa ca nu are niciun rost sa faci pe popa cu noi, daca avem nevoie de asa ceva, mergem la biserica, sau cautam un forum special pt asta. Aici avem un joc, si ne treieram creierul cu el, lasa dumnezeirea asta, nu ne intereseaza. :| Si daca interesa pe vreunul si-i placea acest mod de chat, primeam pana acum niste reprosuri de la vreo persoana. Dar dupa cum vezi, chiar nu ne place, de ce ne silesti sa suportam un lucru daca nu ne place? Cand intra lumea la un chat, nu o face de dragul de a citi fragmente pe care le-ai scris (copiat) tu.

Da, am casuta de inbox plina, si asa ramane, am zilnic cate 3-4 mesaje de la persoane sa le privesc plangerile cand eu unul n-am treaba cu sectiunea aia. M-am cam saturat sa explic ca nu rezolv plangeri. Iar la ceea ce ma ocup eu, e nevoie de facut topicuri in sectiunea aspecte tehnice, nicidecum sa ne asl pls prin private message.

rugamintea ta ramane la aprecierea mea deocamdata am un ss pe care nul merit.

cum eu suport pe unii asa si ei ma pot suferi sau chear sami zica pe pm ca sunt deranjati si incetez fara probleme.

Posted

STORIA ZILEI - Evenimente din 8 decembrie, calendar istoric si religios, aniversare vedete

08.12.2008 08:52:53

8 decembrie - Ziua Constitutiei Romaniei

Reper istoric 8 decembrie

John Lennon1980: Muzicianul britanic John Lennon, fost component al trupei Beatles, a fost asasinat la New York, de catre Mark David Chapman. Liderul celebrei formatii britanice a fost impuscat mortal de un fan cand intra in cladirea in care locuia. Artistul, care avea 40 de ani, a fost atins de patru gloante si a murit in drum spre spital. Ucigasul sau, care obtinuse cu putine ore inainte un autograf de la idolul sau, a fost arestat la locul crimei. Vestea asasinarii muzicianului a socat intreaga lume, in urmatoarele saptamani sute de fani venind in pelerinaj in fata blocului in care a fost impuscat Lennon si organizand demonstratii in numeroase orase de pe glob. Mark David Chapman, in varsta de 25 de ani, a fost diagnosticat cu probleme psihice. Cu toate acestea a refuzat sa invoce acest lucru ca scuza in fata instantei si a pledat vinovat pentru crima. Asasinul a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Alte evenimente importante din 8 decembrie

1832: A aparut, la Bucuresti, primul numar din “Buletin, gazeta administrativa”, sub conducerea lui Ion Heliade-Radulescu. A fost primul periodic romanesc oficial, in prezent cunoscut cu numele “Monitor Oficial” al Romaniei.

1878: Armata romana a revenit victorioasa la Bucuresti din Razboiul de Independenta.

1878: Vechiul “Pod al Mogosoaiei” a devenit “Calea Victoriei”.

1921: A avut loc spectacolul inaugural al Operei Romane din Bucuresti. George Enescu a fost cel care a dirijat reprezentatia operei “Lohengrin” de Wagner.

1925: A fost infiintat in Romania Institutul de Statistica Generala.

1941: SUA au declarat razboi Japoniei dupa atacul nipon asupra bazei navale de la Pearl Harbor, inregistrat inainte cu o zi.

1955: A fost creat drapelul european, avand ca simbol un cerc format din 12 stele aurii pe un fond albastru. Incepand din mai 1986, drapelul european, al Consiliului Europei, a devenit si emblema oficiala a Uniunii Europene.

1974: Grecia a devenit republica, monarhia (instituita in 1832) fiind abolita in urma unui referendum national.

1987: A fost incheiat primul acord pentru reducerea arsenalului nuclear intre SUA si Rusia.

1991: A fost adoptata “Declaratia de constituire a Comunitatii Statelor Independente (CSI)“, care consfintit desfiintarea Uniunii Sovietice. Hotararea a fost luata de presedintii de stat Boris Eltin (Rusia), Leonid Kravciuc (Ucraina) si Stanislav Ciucekievici (Belarus).

1991: A fost adoptata prima Constitutie post-comunista a Romaniei in urma unui referendum national. Adunarea Constituanta a adoptat legea in 21 noiembrie 1991 dupa o dezbatere de circa un an si jumatate.

1994: Instanta Curtii Supreme de Justitie a decis achitarea scriitorului Paul Goma. De asemenea, completul, in urma recursului in anulare formulat de Parchetul General impotriva sentintei prin care Paul Goma a fost condamnat la 8 ani inchisoare, a hotarat casarea acestei sentinte.

1995: Ucraina a reactionat fata de apelul unilateral al Romaniei la Curtea Internationala de Justitie in ceea ce priveste Insula Serpilor, pe care l-a considerat ca o emitere oficiala de pretentii teritoriale fata de ea.

1995: Premierul rus, Viktor Cernomirdin, şi omologul sau cecen, Doku Zavgaev, au semnat un acord care a consfintit apartenenta Ceceniei la Rusia.

1996: A incetat din viata, dupa o lunga suferinta, poetul, dramaturgul si romancierul Marin Sorescu.

Zii de nastere, aniversari

Stefan Hrusca, concert Baia Mare1957: S-a nascut Stefan Hrusca, solist vocal, instrumentist si compozitor de muzica folk, cunoscut mai ales pentru colinzile sale. S-a nascut in Ieud, judetul Maramures, iar cursurile le-a urmat in Sighetu Marmatiei.

Dupa ce a absolvit Liceul Pedagogic, a fost invatator in Borsa vreme de cinci ani. In 1981, s-a produs debutul sau artistic alaturi de cenaclul Flacara, in urmatorii trei ani sustinand sute de concerte si primind premii nationale pentru interpretare si creatie.

A plecat din cenaclu in 1984 si a inceput sa sustina spectacole pe scena Teatrului Tandarica din Bucuresti alaturi de solistii Vasile Seicaru si Radu Gheorghe. In acelasi an a lansat si primul sau disc, “Ruga pentru parinti”, urmat de alte trei.

A inceput o cariera solo dupa revolutia din decembrie ?89, iar primul album cu colinde, culese din zona sa natala, a aparut in 1990. “Colinde I” a fost recompensat cu “Discul de aur” datorita numarului mare de copii vandute.

Cu toate ca era o vedeta in Romania, Stefan Hrusca a decis un an mai tarziu sa se stabileasca in Canada. Nu a incetat insa sa cante. In 1993 a inregistrat al doilea album cu colinde, “La savarsitu? lumii”, care i-a adus un nou Disc de aur, iar in urmatorii ani altele si altele.

1815: S-a nascut Adolph Menzel, pictor german.

1860: S-a nascut Ion Dragalina, general, erou al Primului Razboi Mondial, mort in batalie pe Valea Jiului.

1861: S-a nascut Aristide Maillol, sculptor francez.

1862: S-a nascut Georges Leon Jules Marie Feydeau, dramaturg francez.

1865: S-a nascut Jean Sibelius, compozitor finlandez.

1876: S-a nascut Hortensia Papadat-Bengescu, scriitoare romana.

1876: S-a nascut Constantin I. Moisil, istoric, intemeietor al numismaticii in Romania.

1886: S-a nascut Diego Rivera, pictor mexican.

1890: S-a nascut Bohuslav Martinu, compozitor ceh.

1918: S-a nascut Gerard Souzay, bariton francez.

1925: S-a nascut Sammy Davis Jr., actor si cantaret american.

1930: S-a nascut Maximilian Schell, actor si regizor de origine austriaca.

1936: S-a nascut David Carradine, actor american.

1943: S-a nascut Jim Morrison, solist, compozitor si poet american, lider al trupei Doors.

1947: S-a nascut Gregg Allman, pe numele real Gregory Lenoir Allman, muzician american, membru in trupa Allman Brothers.

1947: S-a nascut Thomas R. Cech, chimist american, laureat cu premiul Nobel.

1953: S-a nascut Kim Basinger, actrita americana.

1956: S-a nascut Warren Cuccurullo, muzician american, membru al trupei Duran Duran.

1957: S-a nascut Phil Collen, chitarist britanic, component al trupei rock Def Leppard.

1964: S-a nascut Teri Hatcher, actrita americana.

1966: S-a nascut Sinead O'Connor, cantareata irlandeza.

1966: S-a nascut Les Ferdinand, fotbalist englez.

1964: S-a nascut Nikola Jerkan, fotbalist croat.

Calendar religios 8 decembrie

Calendar crestin ortodox:

Cuviosul Patapie si Sofronie; Sfantul Apostol Cezar, Tihic si Onisifor

Calendar greco-catolic:

Cuciosul Patapie (sec VII)

Calendar crestin romano-catolic:

Neprihanita Zamislire; Sfantul Leonard; Fericitul Constantin.

Guest smiley_real92
Posted

ntz ntz ntz

hai salut

Guest smiley_real92
Posted

Se scot warnuri de sarbatori ma? :) park am 90% de un an :))

luk ,s-a schimabt cumva serverul? :))

Guest smiley_real92
Posted

:)) oricum u pierzi mereu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...