luk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 daca nu bei lapte :( , de cuc trebuie sa fie .cucu`s milk?
dvL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 cucu`s milk?ajuta la o "prindere" mai rapida .Apropo urate schoturile de la Bourbon ( Jack Daniels ) .
acelasi_bandit Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ajuta la o "prindere" mai rapida .Apropo urate schoturile de la Bourbon ( Jack Daniels ) .vrei sa zici shoturi?
dvL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 vrei sa zici shoturi?Nu , nu sunt mai multe feluri de wisky . Iar JD face parte din categoria Bourbon , iar cele din categoria bourbon au gustul mai ciudat , amarui nu stiu cum sa-ti explic :) de asta spuneam ca-s urate .@ M-am exprimat gresit mai sus , de aia ai inteles tu shoturi :)
dvL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 si schoturile ce inseamna? Pana mea , ma refeream la scotish ( scotia ) Lastati wisky , vodka rulles ( Finlandia lime , Belvedere , Smirnov :wub: ) , banditule fa-mi rost de fetele astea si-ti trimit o plantatie de mary jane virtuala :))
acelasi_bandit Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Pana mea , ma refeream la scotish ( scotia ) nu cumvai te refereai la shot,chestiia aia micutza de 30-50 mililitrii ? de o dai rapid pe gat ..sa iti explic asa ? , banditule fa-mi rost de fetele astea si-ti trimit o plantatie de mary jane virtuala :)) nu fumez prostii,mai bine imi dai 3 plantatii de kent 8 gata plantate in pachet
dvL Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nu cumvai te refereai la shot,chestiia aia micutza de 30-50 mililitrii ? de o dai rapid pe gat ..sa iti explic asa ?Chestia aia mica o prefer asa : tequilla sunrise + sare trasa pe nas + zeama de lamaie in ochi . Stiai combinatia asta ?:)
luk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Chestia aia mica o prefer asa : tequilla sunrise + sare trasa pe nas + zeama de lamaie in ochi . Stiai combinatia asta ?:)am aflat`o dupa ce`am baut o sticla la sec :-j
dvL Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 O pasare din pom canta ... ce pana mea , ce pana mea ...
_Deza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Chestia aia mica o prefer asa : tequilla sunrise + sare trasa pe nas + zeama de lamaie in ochi . Stiai combinatia asta ?:)vezi ca tequila sunrise e cocktail toata ziua
acelasi_bandit Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ooo nu ,a venit deza sa ne dea lectii <_<
_Deza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ooo nu ,a venit deza sa ne dea lectii <_<ba tu ai incercat sa faci o gluma? ;/
acelasi_bandit Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ba tu ai incercat sa faci o gluma? ;/nu am chef de glume,iar dau bashini din tine ?
_Deza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nu am chef de glume,iar dau bashini din tine ?basini nu, doar figuri