acelasi_bandit Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 la asta ma gandeam si eu :))tre sa fiu prezent orikm :bananadance2:
luk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bafta la macel@ma duc sa dau o tura prin centru 8-|
acelasi_bandit Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bafta la macel@ma duc sa dau o tura prin centru 8-|si io p'afara
Diablo Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 serialele nu va plac ? recomandasem acum mult timp un serial, zic eu ... unul dintre cele mai bune, facusem topic si la sectiunea de filme... aveti o scurta prezentare aicipe vremea respectiva inca se rulau episoade, acum e terminat, dar sunt convins ca daca vreti sa-l vedeti il puteti inca gasi... zic eu ca merita vazut, cei care s-au uitat la el cap-coada au ramas placut impresionatidaca va puneti sa-l luati, aveti material de vizionare de cel putin o saptamana, 2 , chiar 3 ... depinde cat de mult petreceti uitandu-va la filmela noi a fost difuzat si pe tvr1 o perioada, nu prea l-am urmarit acolo, eu preferam sa-l vad pe pcpoate ca multi n-ati auzit de el si asta, zic eu, din simplu motiv ca aici la noi n-a avut o promovare pe masura calitati luitematica sau alte detali, puteti vedea acolo in topic :Pps: legat de temele ce le puteti discuta aici, eu am venit cu cateva propuneri, puteti sa mai gasiti si voi altele ... orice poate fi mai interesant decat un post ce are un simplu smile ^_^pps: ideea topicului este de comunicare, nu de spam
acelasi_bandit Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 mie imi place mult spam-ul :wub: cat despre serialul ala,nu imi place :)
Anomys Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 serialele nu va plac ? recomandasem acum mult timp un serial, zic eu ... unul dintre cele mai bune, facusem topic si la sectiunea de filme... aveti o scurta prezentare aicipe vremea respectiva inca se rulau episoade, acum e terminat, dar sunt convins ca daca vreti sa-l vedeti il puteti inca gasi... zic eu ca merita vazut, cei care s-au uitat la el cap-coada au ramas placut impresionatidaca va puneti sa-l luati, aveti material de vizionare de cel putin o saptamana, 2 , chiar 3 ... depinde cat de mult petreceti uitandu-va la filmela noi a fost difuzat si pe tvr1 o perioada, nu prea l-am urmarit acolo, eu preferam sa-l vad pe pcpoate ca multi n-ati auzit de el si asta, zic eu, din simplu motiv ca aici la noi n-a avut o promovare pe masura calitati luitematica sau alte detali, puteti vedea acolo in topic :Pps: legat de temele ce le puteti discuta aici, eu am venit cu cateva propuneri, puteti sa mai gasiti si voi altele ... orice poate fi mai interesant decat un post ce are un simplu smile ^_^pps: ideea topicului este de comunicare, nu de spamAm vazut toate sezoanele la Battlestar galactica, mi-a placut foarte mult, fiind fana de sf-uri.