acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ' date='Oct 21 2009, 22:47' post='4334406']pall mall =))))ce are ba sunt bune
Sparky[SV] Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ce are ba sunt bune normal ca sunt bune, doar sunt ieftine :))))
acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 daca io p dalea m-am obisnuit ,ce crezi ca ma doare buzunaru' sa mai dau 6 mii pt un kent ?
Sparky[SV] Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 daca io p dalea m-am obisnuit ,ce crezi ca ma doare buzunaru' sa mai dau 6 mii pt un kent ? pai da' sunt bune alea, am zis asa ca toata luma cumpara d'alea ca doar e criza ce dracu :)))
luk Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 daca io p dalea m-am obisnuit ,ce crezi ca ma doare buzunaru' sa mai dau 6 mii pt un kent ?da :lol:
acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ' date='Oct 21 2009, 22:51' post='4334424']pai da' sunt bune alea, am zis asa ca toata luma cumpara d'alea ca doar e criza ce dracu :)))daca ma gandesc mai bne maine imi iau tigari plugaru sa nu imi ceara lukl :bananadance2:
luk Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dabuli broasca dilie <_<nu te cred <_<acu chiar nb
Menum35 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 haididi la somn cu voi , se impart pizamalele :)
Dumnezeu Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Putem sa ne silim sa iubim pe vDumnezeu si pe oameni cat putem noi mai mult si atunci suntem pe calea cea buna, suntem in cuprinsul fericirii, stim sa ne coboram la cel la care trebuie sa ne coboram si stim sa-l ridicam pe cel pe care trebuie sa-l ridicam. Cum se poate face aceasta o stie numai cel ce iubeste.
Dumnezeu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Putem sa ne silim sa iubim pe vDumnezeu si pe oameni cat putem noi mai mult si atunci suntem pe calea cea buna, suntem in cuprinsul fericirii, stim sa ne coboram la cel la care trebuie sa ne coboram si stim sa-l ridicam pe cel pe care trebuie sa-l ridicam. Cum se poate face aceasta o stie numai cel ce iubeste.ati ramas blocati =))
luk Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ' date='Oct 21 2009, 23:49' post='4334626']haididi la somn cu voi , se impart pizamalele :)Lasa frate , stai tu si pentru noi pana la 6 dimineata :duh: .@Dumnezeule ! am ramas blocaat ! :blink: .
acelasi_bandit Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ati ramas blocati =))o copiasi dupa google date-n puii mei :rofl2:
Diablo Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ca sa nu zici ca lipseste si replica, chiar m-am uitat sa vad de unde vine textul, paragraful asta aruncat in gol, parca e prea vagPutem sa ne silim sa iubim pe vDumnezeu si pe oameni cat putem noi mai mult si atunci suntem pe calea cea buna, suntem in cuprinsul fericirii, stim sa ne coboram la cel la care trebuie sa ne coboram si stim sa-l ridicam pe cel pe care trebuie sa-l ridicam. Cum se poate face aceasta o stie numai cel ce iubeste.din ce intaleg eu asta ar trebui sa fie o defenitie a fericirii dintr-o carte scrisa de un " invatator " al credintei intr-un context in care este vorba de iubire si de importanta ei/raspandirii ei a celui din jur ... in linii mari, din ce am vazut pe acolo fugitivori sunt eu deplasat ori conceptul meu de iubire difera cu mult fata de ce scrie acolo, nush cum gandesc restul ( cu referire in mod special la cei ce scrie pe acolo ), dar mi se pare aiurea rau ...tot acolo scrie, inaintea paragrafului dat de tine ...In masura in care omul progreseaza in iubire, ii determina si pe altii sa se angajeze la aceeasi lucrare, formind astfel un suvoi de iubire. Aceasta depinde de masura in care oamenii sunt preocupati de lucruri de felul acesta, pentru ca daca nu esti preocupat, iubirea ramane o calitate si atata tot.eu vad iubirea ca pe un sentiment, cum progresezi in acest sentiment este discutabil si depinde de foarte multe lucuri, dar de a face din asta " o lucrare " care se imparte si altora odata cu progresul ei, in caz contrar devine "o calitate", este deplasat; ceea ce zice aici este mult peste orice imaginatie, eu unul nu-mi pot imagina cum ai putea sa imparti sau sa-i inveti pe alti sa iubeasca prin faptul ca tu progresezi in iubire, ea vine de la sine, una peste alta nu este o calitate, ea nu doar ca nu se poate si altora, dar nici macar nu poate fi exprimata... tot ceea ce se poate face este sa-ti manifesti anumite trairi, exprimari datorate acestui sentiment zis iubire, a-i da o definitie este imposibilPutem sa ne silim sa iubim pe Dumnezeu si pe oameni cat putem noi mai mult si atunci suntem pe calea cea buna, suntem in cuprinsul fericiriiSIL?, sil?sc, vb. IV. 1. Tranz. A obliga (prin violență) pe cineva să facă ceva; a constrânge, a forța. ♦ A determina, a convinge, a îndupleca. 2. Intranz. și refl. A da zor, a se grăbi. ♢ Tranz. fact. Începu să silească vitele. 3. Refl. și intranz. A-și da toată osteneala, a depune eforturi, a se strădui (pentru a realiza ceva)referitor la dumnezeu, nu vad de ce trebuie sa-l iubesc pe el ca sa fiu fericit, cand cei pe care-i vad zi de zi imi pot satisface acest sentiment de fericirereferitor la " cel de langa tine " : a da iubire altora nu inseamna neaparat a primii iubire inapoi si de a-ti face fericirea prin aceasta " conextiune ", ea trebuie sa vina reciproc, fara silinte... daca cel de langa tine te nu doreste acelas lucru, nu vei ajunge niciodata la fericirelegat de coborare si urcare nu vad sensul, atata timp cat nu trebuie sa-l urc pe nimeni pe tron sau sa ma injosesc in fata nimanuips: luati-va dupa carti din astea si ajungeti departe #-o pps: vand iubire, 2lei / kg, care doreste ? nu de alta dar vreau fericire B)
undercover Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 lukl esti la un liceu bun ma ? =)))))))))))))))) zii lu tovarasu tau 13 ani sa se calmeze ca e nasol cand devin recalcitrant :cool2: