acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 vorbiti ma pe Y!M ma doare capu pe mine de balu vostrunu-mi pasa
Lucian Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ba ce bal aveti ma voi? noi in clasa a 12-a am si tras de fata cu profii la balul bobocilor
acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ba ce bal aveti ma voi? noi in clasa a 12-a am si tras de fata cu profii la balul bobocilorsi eu vreau sa fiu jmecher :D
Dumnezeu Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor.Amin.
dc eu:( Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :blink: u ai abonament la ziar religios sau cva de genu si vrei sa ne impartasesti si noua din scrierile lor? :))
luk Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ba ce bal aveti ma voi? noi in clasa a 12-a am si tras de fata cu profii la balul bobocilore liceu respectat vere 8-| n-ai ce-i face...
dc eu:( Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 e liceu respectat vere 8-| n-ai ce-i face...defapt se zice puscarie :)) si al meu devine incet incet dar eu macar scap =))
Sparky[SV] Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Vreti sa ne ajungeti ? Mai aveti de lucru -_-
luk Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 daa :lol:' date='Oct 21 2009, 22:30' post='4334337']Vreti sa ne ajungeti ? Mai aveti de lucru -_-Va ajungem noi ;;) acumi noi la inceput :D .
acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ' date='Oct 21 2009, 22:30' post='4334337']Vreti sa ne ajungeti ? Mai aveti de lucru -_-da da da
acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 baaa ce tigari iti iei maine la bal ? :))
acelasi_bandit Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 si ce bricheta deaia cu luminitza ?:Dio imi iau forestiere sa fiu mai special B)