acelasi_bandit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 si si :wub:@ http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4330726 :rofl1:ba io n-am primit ..omg :|
luk Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Tu esti mai fraier , ti-o vand pe a mea daca vrei :rofl1:
luk Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 eu ma gandesc,nu adorm ;;)la ce? :lol: you`re inlove tooooo? ;;)
acelasi_bandit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 la ce? :lol: you`re inlove tooooo? ;;)vrei lipeala cu roxi?
Dropkillerz Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 probabil, altfel nu-mi explic multe chestii...
acelasi_bandit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Baaa :lol:@ca de exemplu loyd? ;;)baa mai sunt 2 zile si e balu :bananadance2:
Dumnezeu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Antihrist nu va fi diavolul sau Satana, ci "omul nelegiuirii, fiul pierzarii, Potrivnicul, care se inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau se cinsteste cu inchinare, asa incat sa se aseze el in templul lui Dumnezeu, dandu-se pe sine drept dumnezeu" , cum zice Sf. Ap. Pavel. Asadar, Antihrist va fi om "prin lucrarea lui Satan, insotita de tot felul de puteri si de semne si de minuni mincinoase". Asadar venirea lui Antihrist va fi insotita de tot felul de puteri si de semne si de minuni mincinoase facute cu ajutorul Satanei. Si va cauta sa demonstreze prin toate aceste lucrari ca este Dumnezeu. Deci Antihrist va fi un om care va primi de la Satana puteri si va conduce lumea pentru scurt timp.
Dropkillerz Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ca de exemplu loyd? ;;) sun mereu cu capul in nori si distrat ;;) @abia astept sa ma apuc de k1 :">
The^DiamondZ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Inainte sa va culcati sa spuneti rugaciunea asta si o sa aveti parte de rr'uri si iteme bune mereu`. ^^Tatal nostru care esti in arenaSa sfintesti spoturile mereuPrecum in kalima asa si in tarkanGoldenii nostrii cei de toate zilele Ce ne dau iteme si zenNu le mai marii hp'ul in fiecare ziSi nu ne da d/c pt afk mereuPrecum si noi dam party la greuIn numele Bk'ului, dl'uluiAl sm'ului, mg'uluiAl elfului DuhAmin =))
luk Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Inainte sa va culcati sa spuneti rugaciunea asta si o sa aveti parte de rr'uri si iteme bune mereu`. ^^ Tatal nostru care esti in arena Sa sfintesti spoturile mereu Precum in kalima asa si in tarkan Goldenii nostrii cei de toate zilele Ce ne dau iteme si zen Nu le mai marii hp'ul in fiecare zi Si nu ne da d/c pt afk mereu Precum si noi dam party la greu In numele Bk'ului, dl'ului Al sm'ului, mg'ului Al elfului Duh Amin =)) tare asta dia :rofl1: @loyd , de asta ce zici? :> da am vrut ta ma radbun am dat cu toporu in cap la om =))
al3xandru Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ala face pe prostu sa nu intre la parnaie :rofl2:
acelasi_bandit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ala face pe prostu sa nu intre la parnaie :rofl2: =))
acelasi_bandit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dtNKGgShVP8...feature=related
al3xandru Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce stiti de napolitana ala care vrea sa fie presedinte? :)) cica la`u arestat ca falsifica bani sau cva de genu =))
acelasi_bandit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ce stiti de napolitana ala care vrea sa fie presedinte? :)) cica la`u arestat ca falsifica bani sau cva de genu =))nuj