Konvict Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pentru c? mireasa Elena B?sescu este fiica lui Traian B?sescu, pre?edintele în func?ie al României, SPP-ul a transmis participan?ilor la nunt? o list? cu ce nu au voie s? fac? în timpul slujbei religioase ?i a petrecerii. Iat? lista: - s? nu pupe mireasa direct pe botox - s? nu aib? la ei mai pu?in de 2.000 de euro,… de c?ciul? - doamnele ?i domni?oarele s? nu aib? buzele mai mari ca ale miresei - la masa pre?edintelui s? nu existe ap?, ca s? nu i se fac? r?u - nimeni nu are voie s? bea mai mult decât socrul-mic - s? nu se apropie cu copiii de masa lui Traian B?sescu - s? nu aib? la ei pancarte, fla?nete ?i mesaje anti-B?sescu - s? nu o invite pe Elena Udrea la dans - s? nu calce pe Emil Boc - s? nu plece la Bamboo înainte de 12 noaptea - s? nu plece b?u?i la volan înaintea pre?edintelui - dac? sunt bugetari, s? nu plece cu mâncarea acas? - s? nu-l confunde pe Ioan Oltean cu vreun artist popular care va cânta pe scen?!
Konvict Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ntz :D Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa ... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aaa... iar rosul ala... l-am mai vazut, hai sa mergem!!
Konvict Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Va informam ca ati consumat bonusul de 20 min de sex manual gratis. Va sfatuim sa incercati si cu o femeie! In caz contrar va vom bloca cartela. Va multumim pentru ca ati ales serviciile Vodafone! Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari jos de pe o fereastra ...ma uit jos si atunci... rad din nou Ai fost alaturi de mine cand m-am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am busit masina. Dispari! Imi porti ghinion!!! :rofl2:
Konvict Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 - Stiti o relatie este ca o partida de carti. - Cum asa? - Daca n-ai un partener foarte bun, trebuie neaparat sa ai o mana foarte buna!
Konvict Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Doi medici psihiatri coboara scarile. Unul se impiedica, cade si isi rupe piciorul. Celalalt se repede la el si il intreba: - Vrei sa discutam despre asta?
Xploid Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Neatza.. P.S Madi am inteles ca te faci fetita de capitala :P P.S2 miercuri iesim la1 suc eu laura si nicu, daca vrei poti sa vi si tu
Maeve Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 miercuri nu sunt in oras.vin vineri, plec apoi iar in cta si de luni raman ca incep masterul. si nu ma fac fetita de capitala >.< constangeles rulz :D