Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted

Recomand Garana (cred ca e in jud. Timis), Ostra Jud. Suceava sau Raul de Mori din Hunedoara. Sau plajile si locurile de pescuit din Constanta / Tulcea :D

Ori: google, our very best friend always

Posted

La aniversarea a 20 de ani de c?s?torie, un ungur cheam? la el o familie de prieteni români. La începutul mesei, gazda ?ine un toast, încercând s? vorbeasc? române?te cât mai corect:

- A? vre se mol?omesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petreco?i al?turi de so?ia me.

- Al?turi de so?ia mea, îl corect? prietenul român.

- Al?turi de… so?ia te …noma de 4 ani..

Lo?i îi zice lu’ Ion:

- M?i, Ione, eu vorbe?te greu rumune?te ?i vreu tu s? unve?i pe mine. Pentru unceput, vreu s? zici la mine care diferen?a untre bai ?i catastrof??

- M?i, Lo?i, vezi tu, io am o turm? mare ghe oi. No amu, dac?, Domne feri, d? molima peste ele ?i mor t?te, no ?sta-i bai. ?sta-i bai mare. Îi bai, da’ nu-i catastrof?. Da’, dac? d? cu bomba peste Budapesta ?i omoar? t?t, ap?i, asta-i catastrof?, da’ nu-i bai…

Un tiganus se duce la taica-su si ii spune:

- Tata, ma duc la magazin sa-mi cumpar un tricou !

Iar taica-su ii spune:

- Bine tata! Si daca nu se uita aia de la magazin, cumpara-mi si mie unul !

Sta un tigan pe un deal cu un boomerang in mana si cu botul plin de sange.

Se apropie altul:

- Ce faci ma?

- Stau..

- Da ce ai in mana??

- Nu stiu

- Pai si de ce il tii?? Arunca-l!

- Arunca-l tu…

Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic.

Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba:

- Ce este forta Dumnezeiasca?

Studentul trezindu-se, raspunde repezit:

- Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca…

Posted

=)))))))))))))))))))))))))))))))))) ahahahahahahah

O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru.

Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus penis. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:

PASSWORD REJECTED…TOO SHORT

Posted

O bunica evreica isi urmarea nepotul cum se joaca pe plaja cand un val urias vine si il ia in larg.

Se roaga:

- Doamne te rog adu-mi nepotul inapoi, te implor,este singurul meu nepot.

Imediat un val la fel de mare ca primul il aduce pe nepot inapoi, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Atunci bunica se uita spre cer si zice:

- Doamne,sa stii ca avea si o palarie.

Un evreu suparat il cauta pe rabbi ca ii ceara sfatul. Rabbi nu reusesc sa o satisfac pe sotia mea ,nu reuseste sa se termine, ce sa fac?

Rabbi dupa cateva minute ii raspunse: cauta un tanar si roagal sa tina cu mainile intinse un prosop deasupra voastra cand faceti dragoste si vei vedea ca se va termina sotia ta.

Seara acasa in dormitor au facut cum spuse rabbi dar nici asa nu reusea sa se termine sotia evreului. Suparat ,evreul propune sa faca schimb imediat cu tanarul, sotia evreului imediat reuseste de mai multe ori sa se termine . Evreul se apropie de tanar si ii soptea la ureche : vezi ? asa se tine prosopul !

Un bancher evreu î?i însoar? b?iatul.

– Simon, fiule, mâine zbur?m la Tel Aviv pentru nunta ta.. Îmi dau brusc seama c? nu ti-am spus multe lucruri despre via?a. De mâine vei fi împreun? cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri.

Uite, spre exemplu, cuno?ti degetele de la mana?

– Sigur, tata, degetul mare , ar?t?tor , mijlociu , etc .

– Nu, fiule, stai s?-?i explic: exist? degetul c?l?toriei, al direc?iei, al pl?cerii, al c?s?toriei ?i al distinc?iei.

– Ah, nu ?tiam asta, tat?.

~ Degetul cal?toriei este degetul mare, care i?i permite s? faci autostopul;

~ degetul direc?iei indexul – îl întinzi ca s? indici un anumit lucru;

~ degetul c?s?toriei – inelarul – pe care pui verigheta,

~ iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici când bei cafea.

– Am in?eles, tat?, dar ai uitat degetul pl?cerii.

– Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit. Degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung ?i mai frumos.. Pentru pl?cere, fiule. Îl umeze?ti cu limba,?i numeri bancnotele.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...