Konvict Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Neata :tiphat: Astazi se bea 44 de pahare. yuhuuuuuuuu!!
^^JACK_DANIELS^^ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Uitatil pe tz0n3a aka VISE sau Skype acuma, a castigat locu 1 la GAYFEST 2011 Bucuresti: =)) =)) =)) Aci e viata lui de zi cu zi ,acu ceva timp zicea ca are bmw-uri si curve(baietzi) si el nare un dulap =)) Aici ca deobicei cu femeile lui : baietzi =)) asta doar cu baietzi se pupa se si arde in cur , aci ridicand mana la strigarea DJ-ului care e virgin si gay mana sus =))
Cristian Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 wow jackdaniels, esti tare frate! meriti un sut in oo
Konvict Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 sa ii chis in freza pe astia de la omega drivers toata ziua am cautat Radeon Omega Drivers 4.8.442 pt windous 7 sau vista si nu am gasit nimic :violent:
Prince Matei Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pai am venit sa n' ne opreasca netu' :(( Sa ei ne pune pirateria la muzica, la jocuri, la filme, asa si sa ne dea cum zice ei, sa ne opreasca toata netu' :(( Si auzita la cum sa nu ne opreascanetu' autorzit la joate jocurile... #-o Si am venit aicea sa stam ACTA! :director: Partea a II-a: Ce înseamna ACTA? ACTA ne opreasca autorzice sa, cum zice, sa ne zica, la ei ca înseamna ca sa avem autorzi... la ei! :excl: Esti de acord cu pirateria? Cam da. Pentru ca am eu un site de muzica si facem rost de muzica sa, sa, cum zice, sa zice la ei! :crazy: Sa ia, sa nu ne opreasca feisbucu-me-aiduu'. :((
Konvict Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pai am venit sa n' ne opreasca netu' :(( Sa ei ne pune pirateria la muzica, la jocuri, la filme, asa si sa ne dea cum zice ei, sa ne opreasca toata netu' :(( Si auzita la cum sa nu ne opreascanetu' autorzit la joate jocurile... #-o Si am venit aicea sa stam ACTA! :director: Partea a II-a: Ce înseamna ACTA? ACTA ne opreasca autorzice sa, cum zice, sa ne zica, la ei ca înseamna ca sa avem autorzi... la ei! :excl: Esti de acord cu pirateria? Cam da. Pentru ca am eu un site de muzica si facem rost de muzica sa, sa, cum zice, sa zice la ei! :crazy: Sa ia, sa nu ne opreasca feisbucu-me-aiduu'. :(( Uita-te si invata :readthis: