Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sa fie primit :lol:

Posted

Uitatil pe tz0n3a aka VISE sau Skype acuma, a castigat locu 1 la GAYFEST 2011 Bucuresti: =)) =)) =))

d0067c179246517.jpg

d5060e179246631.jpg

c0d8bd179246787.jpg

Aci e viata lui de zi cu zi ,acu ceva timp zicea ca are bmw-uri si curve(baietzi) si el nare un dulap =))

063a6a179247343.jpg

Aici ca deobicei cu femeile lui : baietzi =)) asta doar cu baietzi se pupa se si arde in cur , aci ridicand mana la strigarea DJ-ului care e virgin si gay mana sus =))

834e8c179248071.jpg

Posted

sa ii chis in freza pe astia de la omega drivers toata ziua am cautat Radeon Omega Drivers 4.8.442 pt windous 7 sau vista si nu am gasit nimic :violent:

Posted

Pai am venit sa n' ne opreasca netu' :((

Sa ei ne pune pirateria la muzica, la jocuri, la filme, asa si sa ne dea cum zice ei, sa ne opreasca toata netu' :((

Si auzita la cum sa nu ne opreascanetu' autorzit la joate jocurile... #-o

Si am venit aicea sa stam ACTA! :director:

Partea a II-a:

Ce înseamna ACTA? :5grouphug:

ACTA ne opreasca autorzice sa, cum zice, sa ne zica, la ei ca înseamna ca sa avem autorzi... la ei! :excl:

Esti de acord cu pirateria? :5grouphug:

Cam da. Pentru ca am eu un site de muzica si facem rost de muzica sa, sa, cum zice, sa zice la ei! :crazy:

Sa ia, sa nu ne opreasca feisbucu-me-aiduu'. :((

Posted

Pai am venit sa n' ne opreasca netu' :((

Sa ei ne pune pirateria la muzica, la jocuri, la filme, asa si sa ne dea cum zice ei, sa ne opreasca toata netu' :((

Si auzita la cum sa nu ne opreascanetu' autorzit la joate jocurile... #-o

Si am venit aicea sa stam ACTA! :director:

Partea a II-a:

Ce înseamna ACTA? :5grouphug:

ACTA ne opreasca autorzice sa, cum zice, sa ne zica, la ei ca înseamna ca sa avem autorzi... la ei! :excl:

Esti de acord cu pirateria? :5grouphug:

Cam da. Pentru ca am eu un site de muzica si facem rost de muzica sa, sa, cum zice, sa zice la ei! :crazy:

Sa ia, sa nu ne opreasca feisbucu-me-aiduu'. :((

Uita-te si invata :readthis:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...