bunny Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Hmm, how eminem & rihanna bla bla love the way you lie should have ended. ;D just gonna stand there and watch me burn?
Dumnezeu Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Soareeeeeeeeee! Ce are lumea asta cruda cu tine....nici in ziua de azi nu am putut intelege :dontknow: Ce aveti ma cu bietul Soare de va tot legati de el, mi-e imi este chiar simpatic, ma face sa rad la fiecare replay pe care-l da :hello: :)) din cauza incalzirei globale,straluceste prea mult. :tiphat:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Soareeeeeeeeee! Ce are lumea asta cruda cu tine....nici in ziua de azi nu am putut intelege :dontknow: Ce aveti ma cu bietul Soare de va tot legati de el, mi-e imi este chiar simpatic, ma face sa rad la fiecare replay pe care-l da :hello: :)) din cauza incalzirei globale,straluceste prea mult. :tiphat: Pe principiul acesta...din cauza evolutiei...why are you still here? :>
SHARK_BITE Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 *revived* like a boss xD Iar te umfli in "blana""...iar ma vezi ....iar lesini so.....who's who ...
bunny Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 pun eu mana pe tine, las ca vezi tu. b-( meh, eu somn, long day tomorrow.
SHARK_BITE Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 pun eu mana pe tine, las ca vezi tu. b-( meh, eu somn, long day tomorrow. Bla bla bla .....
Maeve Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 practica la spital printre radionucleoshitstuff... :despair: siecsi :> :-"