Cristian Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 maeve ce vrea sa zica interests tau? :D in general inteleg binisor japoneza dar ma bate ce ai tu scris acolo deoarece nu prea apare prin anime :D
Konvict Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Multumesc ca l-ai postat pe qPuNcT Mady.... ce sa mai zic :tiphat: dupa atata timp in aceiasi guilda... :|
Guest Nelu86 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Bula a spus ca nu a citit niciodata abecedarul , el asteapta sa iasa filmul. :cool2:
Cristian Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Suna unu la radiomanele pentru dedicatii in direct... let's call him x. Cel care facea emisiunea... let's call him y x: De la cocolino pentru (era o duma despre detergent, am uitat-o :D) y: sa fie x: ce faci? y: uite bine... x: eu mananc pufuleti cu surprize y: foarte bine, sa-mi zici ce surpriza ai gasit x: o masinuta y: plimbare placuta x: multumesc... auzi pune si mie o melodie jmekera (cu ton de partar) y: iti pun melodia z... x: aaa... nu-mi place y: iti pun alta... pe y... x: ok, mersi, pa y: pa
Cristian Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 they don't seem to make good movies anymore >_<