bunny Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 daca eram fata as fi vrut :D daca erai fata...nu mai erai aici. =)
chaserz Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 daca eram fata as fi vrut :D daca erai fata...nu mai erai aici. =) daca erai fata cu asemenea fund erai in caraibe pe o plaja cu un bosorog langa :whistle:
Cristian Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 daca eram fata as fi vrut :D daca erai fata...nu mai erai aici. =) daca eram fata as fi vrut :D daca erai fata...nu mai erai aici. =) daca erai fata cu asemenea fund erai in caraibe pe o plaja cu un bosorog langa :whistle: se refera ca nu as fi fost "jocatoare" de mu, adica "mu-ista" :D
Cristian Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 eh....era sa zic eu. :lol: DARE!!!!!!"""""·"·"·"·
bunny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 UUUUUUUUUUUUhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3
bunny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 shobo, stai nemiscat http://imageshack.us/photo/my-images/441/ahahay.gif/
acelasi_bandit Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 bafta la toti cei din sesiune :D ba tu o luasi razna,si pe facebook... bafta si mie la chimie
bunny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 bafta la toti cei din sesiune :D ba tu o luasi razna,si pe facebook... bafta si mie la chimie ma tu ai un meme troll la avatar pe fb? :-? ca am un friend request de cand mi-am facut alt profil si stiam ca te am in lista dar nu stiu pe sub ce nume. am dreptate? =) bafta luk, daca scapi sub 5 restante ai timp sa le cari taras pana la licenta. :lol: ah, ce mizerie de examen urmeaza. <,<
bunny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 lol ma. oO ma intreaba un roman in dota2 cica "bunny=raul?" si-i zic, nu. si el cica "atunci?" "atunci ce?" "cine esti?" cum pielea mea sa intrebi pe unu asa la intamplare...cine esti. :lol: si cica "bunny=raul, credeam ca esti el, dar vad ca are multi fani" si-i zic ca am porecla asta de mai bine de 10 ani si cica "da...sigur, asa zic multi care-l cunosc". o_O wtf? =) celebrity much?
Cristian Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 shobo, stai nemiscat http://imageshack.us/photo/my-images/441/ahahay.gif/ can I move now? stau nemiscat de vreo 4 ore :D lol ma. oO ma intreaba un roman in dota2 cica "bunny=raul?" si-i zic, nu. si el cica "atunci?" "atunci ce?" "cine esti?" cum pielea mea sa intrebi pe unu asa la intamplare...cine esti. :lol: si cica "bunny=raul, credeam ca esti el, dar vad ca are multi fani" si-i zic ca am porecla asta de mai bine de 10 ani si cica "da...sigur, asa zic multi care-l cunosc". o_O wtf? =) celebrity much? pai ai fost vreodata bun? d-aia ti-ai schimbat numele pe steam? =))
bunny Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Gata, l-am schimbat la loc. Pai ma simteam...clona. :)) Si-a batut unu p... de mine tot jocu' ca-s roman. :)) POOR COUNTRY, SELL YOUR MOTHER TO BUY FOOD!! =)) Da, ai ghicit, era rus. :lol:
Cristian Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Hey... I've been called worse, I've been called "fukin amerikan" :crybaby:
mih4i Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 bafta la toti cei din sesiune :D ba tu o luasi razna,si pe facebook... bafta si mie la chimie ma tu ai un meme troll la avatar pe fb? :-? ca am un friend request de cand mi-am facut alt profil si stiam ca te am in lista dar nu stiu pe sub ce nume. am dreptate? =) bafta luk, daca scapi sub 5 restante ai timp sa le cari taras pana la licenta. :lol: ah, ce mizerie de examen urmeaza. <,< gata , 1 il luai ca baietii :D mai am 4, sper sa scap fara restante din sesiune asta frate mai am la analiza , algebra si geometrie , lddc si programare :D
acelasi_bandit Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 bafta la toti cei din sesiune :D ba tu o luasi razna,si pe facebook... bafta si mie la chimie ma tu ai un meme troll la avatar pe fb? :-? ca am un friend request de cand mi-am facut alt profil si stiam ca te am in lista dar nu stiu pe sub ce nume. am dreptate? =) da :crazy: :crazy: :crazy: