SHARK_BITE Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 @cristian trimite mie traiti-ar neamu :P mancai-as si din alea :nanana: @ e ieftin ramu`,poti lua linistit daca ai intradevar nevoie E saraca Rila ma nu are bani.....are de dat o bere de 2 ani...si acum se face ca ploua :whistle:
Cristian Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Pai tu ai avea incredere sa dai cuiva 600+ euro sa iti cumpere un calculator si dupa sa ti-l trimita pana in Spania? :D Ce naiba chiar nu ai o ruda ,prieten de incredere care sa te ajute ? Am dar... sti... e criza! :D
SHARK_BITE Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Pai tu ai avea incredere sa dai cuiva 600+ euro sa iti cumpere un calculator si dupa sa ti-l trimita pana in Spania? :D Ce naiba chiar nu ai o ruda ,prieten de incredere care sa te ajute ? Am dar... sti... e criza! :D Varianta 2....accesezi pe net Emag sau ce magazin vrei din Romania...alegi si rezervi componentele si in data cand trebuie sa le iei apoi un autocar/avion spre Romania ...iti iei ce ai de luat si zback ...in 2 zile vii si pleci si rezolvi problema !Vine un plus de maxim 200 de euro transportul....daca nu ai cum sa o rezolvi prin altcineva. Daca le lua cineva si le trimitea ...nu folosi DHL sau FanCourier ca iti ia cat nu face ptr un colet ! Ptr un colet de 1.8 kg si latura de 26 cm mi-au cerut 280 lei ! :dooh:
bunny Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Bai sa stii, cred ca e prima oara cand ma uit in portofel si-l vad gol. :lol:
Cristian Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 stie mama o firma care trimite orice (legale desigur) la pret destul de mic, oricum mai dureaza 2-3 luni pana strang ceva bani bny, cunosc senzatia :D
SHARK_BITE Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Bai sa stii, cred ca e prima oara cand ma uit in portofel si-l vad gol. :lol: http://imageshack.us/photo/my-images/855/1092sesiuneaatrecutcusu.jpg/ =)) ;;)
Cristian Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 I can do better -_- Edi ai idee cum merge windows 8? Se merita instalat? Nu de alta dar am nevoie de reinstall windows si nu am CD, ma gandeam sa-l incerc si asa intr-o saptamana bag W7. Dar intreb ca sa stiu daca raman fara calculator sau nu. :)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422352&pid=5977370&st=0&#entry5977370
SHARK_BITE Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 I can do better -_- Edi ai idee cum merge windows 8? Se merita instalat? Nu de alta dar am nevoie de reinstall windows si nu am CD, ma gandeam sa-l incerc si asa intr-o saptamana bag W7. Dar intreb ca sa stiu daca raman fara calculator sau nu. :)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422352&pid=5977370&st=0&#entry5977370 Sincer nu am nici cea mai vaga idee momentan,dar eu iti recomand sa stai cuminte pana de rezolva bugurile si crash-urile ...deci minim inca un an
bunny Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 N-are rost sa incerci pe pc-ul tau pana nu testezi pe-al altuia. =) I know i did that cu win7.
Cristian Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 atunci mai astept o saptamana si bag 7 :whistle: asa ca o mica idee, pe al meu pc nu merge nici firewall, nici framework superior a 1. :D