bunny Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Lasa-ma ca nu mai suport. Macar de m-as trezi cu vreun salariu 40+mil dupa ce termin si masterul. Ingineria p...li. <,< Mi-am luat pc. http://www.emag.ro/wishlist/1248904295 Ce parere ai? xD fix placa aia de baza o am si eu , era ~240 asta-vara Nu stiu ce dracu tot fac astia la preturi, pana in revelion, procesorul ala depasea putin 6mil, iar placa video undeva in jur de 7. Pana atunci erau putin mai ieftine. Acum dupa revelion, le-au ieftinit. Astia urc preturile inainte de sarbatori si in pragul lor le ieftinesc ca sa spuna ca-s reduceri. :/
acelasi_bandit Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 totusi,de ce iti trebuie un pc atat de bun ?
Cristian Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 cat te costa in total pc-ul bny? in euro ca nu stiu cat e pretul actual leu->euro :D
acelasi_bandit Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 cat te costa in total pc-ul bny? in euro ca nu stiu cat e pretul actual leu->euro :D m-ai spart
SHARK_BITE Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 cat te costa in total pc-ul bny? in euro ca nu stiu cat e pretul actual leu->euro :D Cam 560 de euroi....pe acolo +/- 25....!
bunny Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 totusi,de ce iti trebuie un pc atat de bun ? Ca 5 ani de-abia am putut sa joc warcraft pe un amarat de laptop. =) Si macar daca dau un ban, sa ma tina vreo 2-3 ani componentele respective. Si sa am posibilitatea sa le schimb pe rand, nu ca la un laptop. <,<
acelasi_bandit Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 totusi,de ce iti trebuie un pc atat de bun ? Ca 5 ani de-abia am putut sa joc warcraft pe un amarat de laptop. =) Si macar daca dau un ban, sa ma tina vreo 2-3 ani componentele respective. Si sa am posibilitatea sa le schimb pe rand, nu ca la un laptop. <,< sa-l porti cu placere
bunny Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I'll wear it like a glove. <3 @shb, pai, in total o sa ma duca la vreo 30mil, ca tre' sa mai iau si monitor. :)) da ala e cadooo, il astept. =)
SHARK_BITE Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I'll wear it like a glove. <3 @shb, pai, in total o sa ma duca la vreo 30mil, ca tre' sa mai iau si monitor. :)) da ala e cadooo, il astept. =) De 8 martie de ziua femeii ? :crazy: =))
acelasi_bandit Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I'll wear it like a glove. <3 @shb, pai, in total o sa ma duca la vreo 30mil, ca tre' sa mai iau si monitor. :)) da ala e cadooo, il astept. =) De 8 martie de ziua femeii ? :crazy: =)) :rofl2:
Cristian Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 cat te costa in total pc-ul bny? in euro ca nu stiu cat e pretul actual leu->euro :D m-ai spart ? cat te costa in total pc-ul bny? in euro ca nu stiu cat e pretul actual leu->euro :D Cam 560 de euroi....pe acolo +/- 25....! I'll wear it like a glove. <3 @shb, pai, in total o sa ma duca la vreo 30mil, ca tre' sa mai iau si monitor. :)) da ala e cadooo, il astept. =) asa ieftin??? wtf vreau si eu unul :D
tranced Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ca 5 ani de-abia am putut sa joc warcraft pe un amarat de laptop. =) Si macar daca dau un ban, sa ma tina vreo 2-3 ani componentele respective. Si sa am posibilitatea sa le schimb pe rand, nu ca la un laptop. <,< http://img515.imageshack.us/img515/1418/weif.png ia sa-ti vad scorul -_-
bunny Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ho, ca inca nu mi l-au adus. :)) Mi-au dat mail ca mai dureaza pana in 4 zile lucratoare deoarece am facut o schimbare la placa de baza. <,< De ce tii sistemul pe 64 biti? :-?
tranced Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ho, ca inca nu mi l-au adus. :)) Mi-au dat mail ca mai dureaza pana in 4 zile lucratoare deoarece am facut o schimbare la placa de baza. <,< De ce tii sistemul pe 64 biti? :-? http://uzinadeganduri.ro/utile/windows-7-64-bit-vs-32-bit
bunny Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Eu am inteles exact invers. (bine, cu ramu' intr-adevar asa e) Insa la jocuri si aplicatii, atata timp cat n-ai 8 gb rami, nici nu are rost sa-l tii pe 64, iti ingreuneaza tot din cauza lipsei de rami pana la 8gb. (asta in cazul in care ai 4)
tranced Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 bullshit :)) , merge f bine si cu 4 iar daca bagi 32bit poti sa ai si 16gb ram ca tot 3.2 maxim iti vede concluzia e ca nu se merita
Cristian Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 bny, ce zici de asta? Ultimata la fantana si am facut 3 full hp aproape :D Replay pt. care ai 30 min libere si nu ai ce face :))
bunny Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pot sa vad fisierele cu w3g cu ceva anume in afara de jocul propiu-zis? Ca nu am warcraft instalat. :/
AngeL Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 E o lume nebuna!! nebuna!! de tot!! Ar trebui un "spital 9" pentru anumite specimene. -_- Hai cu buna ziua si un an nou fericit.
acelasi_bandit Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 E o lume nebuna!! nebuna!! de tot!! Ar trebui un "spital 9" pentru anumite specimene. -_- Hai cu buna ziua si un an nou fericit. :rofl2: tu iar esti suparata pe viata?
SHARK_BITE Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Eu am inteles exact invers. (bine, cu ramu' intr-adevar asa e) Insa la jocuri si aplicatii, atata timp cat n-ai 8 gb rami, nici nu are rost sa-l tii pe 64, iti ingreuneaza tot din cauza lipsei de rami pana la 8gb. (asta in cazul in care ai 4) Tu esti si un picut ""silly"" asa ca ai o scuza ;;)