bunny Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 glumesc ma, am jucat o saptamana si mi-a ajuns. :))
tranced Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 minteee , e in arena http://img3.imageshack.us/img3/5963/screen091215580006.jpg
tranced Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 vai, ce tare, inca mai ai poze? ^^ 24.4 GB -_-
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 puneti intrebarea : do i really need a social life? yes, dude, you really need to find a girl. puneti tu intrebarea : do i need to change my face ? yes, you need to change your ugly face , you comment a fucking retard whit 70 kg wet to a man =))) 70 de kg ai u ma nu eu, ce draq stai cu capu in jos cand te uiti in oglinda ? =)) ete-l ma ca stie si engleza. ;D cand eu stiam engleza el se juca cu putza in nisip :)) singura materie unde aveam numa 9 si 10 a fost engleza :) ce sa stie el ca alti in 89 au murit ca acuma sa poata comenta el pe un forum ,ai mei or fost in bataia gloantelor numa ca Dumnezeu a fost sus si a avut grija de ei, pacat de cei care au murit pentru specimenele de acuma , nu vezi ca ia in deras videoclipul cand ar trebui sa pupe monumentele ca azi e liber ai tai ? da au fost plecati in franta, pana acum de sarbatori, cand au primit 100 de euro de la guvernul francez sa iti tarasca fustele inflorate si plariile de mexicani inapoi la timisoara ca le plangeau puradei de foame :))
Guest Christina Aguilera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 eu am 105 distrusule nus un metru si o flegma ca si tine , neam prost din pula stramba ce esti, a primit mata cu tactu bani sa nu mai steie prin italia la cersit te dracu de sclav imputit sa-ti plateasca tie netu sa fi si tu pizdos ,morti tai de tigan-ungur ce esti, probabil mata cu tactu sunt comunisti deaia imputiti cu carnet de partid vedeavas morti pe toti
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 thx pt rezumatul armborelui genealogic, din care faci parte :)) 105, da ai 105, cu 35 kg de pietre in buzunare =))
Guest Christina Aguilera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 thx pt rezumatul armborelui genealogic, din care faci parte :)) 105, da ai 105, cu 35 kg de pietre in buzunare =)) daca tu esti un distrus si il bate vantu crezi ca sunt si alti ? cred ca tu faci parte din arborela ala , se vede dupa locatia ta de la nick : stau cu cortu =)) ti-o daramat statu italian locuinta de pe camp si ti-ai instalat cortu inapoi in Romania ? =))
AngeL Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Nu colindati un pic? Sau la voi jignirile sunt colindele. <_< #-o
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 asa e berlusconi asta sa ii fie rusine de ce a facut -_- P.S "eu nu cred ca asa sunt si alti" sunt sigur ca asa esti TU, un tigan, mustacios care sta in fata la calculator si se face de ras =))
Guest Christina Aguilera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 asa e berlusconi asta sa ii fie rusine de ce a facut -_- P.S "eu nu cred ca asa sunt si alti" sunt sigur ca asa esti TU, un tigan, mustacios care sta in fata la calculator si se face de ras =)) pacat ca daca ne-am intalni te-ai pune in genunchi tigane , daten morti tai de de fraier dupa PC
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 asa e berlusconi asta sa ii fie rusine de ce a facut -_- P.S "eu nu cred ca asa sunt si alti" sunt sigur ca asa esti TU, un tigan, mustacios care sta in fata la calculator si se face de ras =)) pacat ca daca ne-am intalni te-ai pune in genunchi tigane , daten morti tai de de fraier dupa PC hai spoieste caldari in alta parte ca n-am marunt, si nici fiare vechi de vanzare =)))
Guest Christina Aguilera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ca n-au cersit destul ai tai prin Italia? s-au acolo nu merge carnetu de partid de comunisti
SHARK_BITE Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Salutari de la munte nubilor super frumos ninge ,sarbatori fericite tuturor ! :tiphat: P.S.Iar au aparut interlopii gen Bahoi din spatele PC-ului vad,pe mine care ma bate pretty plix am 1.67 ,65 de kile cu paltonul ud ?
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Salutari de la munte nubilor super frumos ninge ,sarbatori fericite tuturor ! :tiphat: P.S.Iar au aparut interlopii gen Bahoi din spatele PC-ului vad,pe mine care ma bate pretty plix am 1.67 ,65 de kile cu paltonul ud ? :)) Sarbatori Fericite si tie :tiphat:
bunny Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Nu colindati un pic? Sau la voi jignirile sunt colindele. <_< #-o Aho aho baga-mi-as scula... :)) Ceva in genu. xD
bunny Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 xDD Aho, aho de anu nou No ks pe spotu meu Am reseturi cat tu ani Am la zeni cat n-ai tu bani. Ia mai manati-o bai flacaiiiiiiii. =)
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 xDD Aho, aho de anu nou No ks pe spotu meu Am reseturi cat tu ani Am la zeni cat n-ai tu bani. Ia mai manati-o bai flacaiiiiiiii. =) buna asta :))
AngeL Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 xDD Aho, aho de anu nou No ks pe spotu meu Am reseturi cat tu ani Am la zeni cat n-ai tu bani. Ia mai manati-o bai flacaiiiiiiii. =) Tocmai mi-ai facut ziua superba, am ras un pic.. :)) Mai tai un cartof, ma mai uit pe aici.. :-j Nu am chef de bucatarie!! Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni.
Konvict Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 aho aho de anul nou cand gaina n-are gusa si cocosul n-are creasta va preiau in fiecare dimineatza ma postati si ma injurati dar suspend tot nu o sa imi dati am //gt si move to pick doar ca sa va oftic stau pe spot doar afk si nu ma poti prelua
bunny Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Maine anu' se-nnoieste, Gazu' iarasi se scumpeste Si incepe a ura IA MAI DA-VA-N...SOACRA-MEA! ;D