dvL Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 sa ma laud si eu cu un clip la dota ;;) huh , very nice :)
Dumnezeu Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Un site ofera posibilitatea celor care simt ca nu acorda prea multa atentie divinitatii sa se roage in locul lor, contra cost.Pentru trei rugaciuni medii pe zi, credinciosul, fie ca e catolic, musulman etc., va plati 4,95 de dolari. 10% din banii incasati de Age Prayer vor fi transformati in donatii, relateaza Live Science.Daca rugaciunile sunt mai lungi, pretul va creste direct proportional. In timp ce o voce va intona ruga, pe site va aparea numele "beneficiarului", in asa fel incat divinitatea sa nu blagosloveasca pe altcineva.Daca nu exista conflicte de interese intre credinta si tehnologie, in curand am putea fi martorii unor slujbe tinute de popi roboti.
luk Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 sa ma laud si eu cu un clip la dota ;;) gg bunny :rofl1: @lixa ai reusit?
lixandra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 gg bunny :rofl1:@lixa ai reusit?Da, mai trebuie reign of chaos. Ma oftica, trebuie sa astept mult sa downloadez :)). Cam pe maine sau luni cred ca o sa intru in joc.
luk Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Intai instalezi reign of chaos , apoi the frozen throne :D
bunny Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Da, mai trebuie reign of chaos. Ma oftica, trebuie sa astept mult sa downloadez :)). Cam pe maine sau luni cred ca o sa intru in joc.Ea crede ca e ca la mu, faci levele, iti raman salvate, etc. :))Ai un char de lvl 1 (aka hero!), il cresti pana la 25 in maxim o ora. (raaaaaaaaaaar o sa prinzi meciuri de o ora, unele se termina chiar din primul minut: aka RMK!!!! =))) Si dupa ce distrugi nucu sau cubu, you win. xD
lixandra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ea crede ca e ca la mu, faci levele, iti raman salvate, etc. :))Ai un char de lvl 1 (aka hero!), il cresti pana la 25 in maxim o ora. (raaaaaaaaaaar o sa prinzi meciuri de o ora, unele se termina chiar din primul minut: aka RMK!!!! =))) Si dupa ce distrugi nucu sau cubu, you win. xDIn romana :-\ ?
luk Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 In romana :-\ ?Seamana cu mu , doar ca se joaca maxim 1 ora si levelu nu iti ramane salvat , la inceput iti alegi / iti va alege harta eroul si incepi sa cresti pe harta , sunt 2 tabere , sentinel si scourge si fiecare are mobii ei care se spawneaza din baza si se duc spre baza cealalta :D si tu trebuie sa ii ajuti pe ai tai sa ii omoare pe ceilalti si sa ajungi in baza adversa si sa o distrugi :D acum ai inteles cat de cat? Nush cum sa iti explic altcumva <_< .@bunny facem un meci? :D
bunny Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 In romana :-\ ?deobicei, da, te injura aia in romana. :))
lixandra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Haha <_<! Lasa ca rad eu la urma. Numai WICKEDDD SIIIIIICK!!!!
bunny Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Haha <_<! Lasa ca rad eu la urma. Numai WICKEDDD SIIIIIICK!!!!Da, ne auzim peste un an. :)) Nu vei invata singura si nici in scurt timp. :)
luk Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Da, ne auzim peste un an. :)) Nu vei invata singura si nici in scurt timp. :)1 vssssssssssss 1? ;;)
lixandra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Da, ne auzim peste un an. :)) Nu vei invata singura si nici in scurt timp. :)Stiu, dar speranta moare ultima :)).
bunny Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nu-mi merge garena. :|adica merge, dar nu se conecteaza pe room.
-SomE- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nici mie :((#hai pe 27 :P ca am vazut ca esti:P
undercover Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 la mine a mers , am folosit un spel KK si apoi am tras apa , mereu merge tehnica asta