Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted

Huooooooooo dictatorule....si noi unde ne mai balacarim ? Unde mai vedem topicuri teribiliste cu zmei ,smardoi si alte specii ... :crazy:

adevarat ^_^ ce vezi pe aici in fiecare zi, nu vezi nici pe animal planet :))

Posted

Nu gasesc un topic....Doamne...in ziua aia eram la munca un pachet de spume....am luat o pauza...si am intrat pe forum....sincer am ras cu lacrimi si am crezut ca o sa ma pis pe mine ,se uitau colegii ziceau ca am innebunit cu 5 minute mai inainte eram nervos tipam,urlam apoi radeam in hohote !

Era la Guild's unul facea guild si facuse topic nou ...agramat ,suparat,nervos numai tampenii scria...si restul faceau misto de el el facea spume mai rau pana a cedat nervos si a cerut Thread Closed .

Posted

B>hdd minim 500 gb pm bunny

Ba.tu stii sigur acum cativa ani stii de topicul ala la guilde....am o revelatie...alin... nu stiu cum....era initiatorul...plix cauta-l sa mai rad un pic :hail: :hail:

Daaaaaaaaa Alexe ala e =)) =)) =)) ...Mc bro

Posted

Da oricum orice film pe care il vad il sterg. Si muzica nu am pe calc, folosesc youtube. Mai mult de 200 de GB nu am nevoie. N-aveti niciunu sa imprumutati un hdd vreo jumatate de an asa pana isi revine piata?

Posted

Fir-ar sa fie, si aveam un hdd de 160gb la PC-ul vechi. S-a gandit o ruda de-a mea ca e mai bine sa mi-l ia si sa-mi puna unu de 40...N-ar trebui sa-i bat in usa acum si sa-i cer cateva bulioane pentru hdd-u ala? Baga-mi-as..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...