bunny Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 EA Games tester. >.< Macar pana-mi termin masterul. :)) Desi e un dreamjob pe care multi l-ar dori, mie mi se pare naspa.
SWAt2000 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 lasa ca e bine, decat sa-ti rupi spatele in santiere @cum se plateste ? sau cat castigi?
bunny Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 eeeeeeh, cum sa-mi rup oasele prin santiere, pai am terminat politehnica degeaba? =) desi nu ma laud nici cu facultatea prea mult, 12mil ca inginer cu 4 ani de studii dar sa faci naveta, sau 10mil la ea games in bucuresti la jumatate de ora de casa si practic sa te joci. well, second choice, macar pana fac anii de masterat. >.< apoiiiiiiiiiiiiii, sa vedem unde dracului se mai infunda tara asta, si daca nu iese nimic la suprafata, plec, ma duc, MA INSTRAINEZZ! :despair: partea buna e ca, iti iei pauze cand vrei, chestiile de la tonomate sunt foarte ieftine, gen 1leu mai toate chestiile, si-ti deconteaza si taxiul la orele astea, pentru programul de seara, deci practic iesi cat de cat in castig pe langa alea 10mil.
SWAt2000 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ba stii ce zic eu,un lucru/job care imi place l-as face si gratis, dar daca ei ma mai si platesc, de ce nu? asa ca e bine :) @ m-am bagat la somn ca maine iar dorm pe plaja :))
bunny Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 da, de asta am si zis ca-i un dreamjob pentru multi, dar na, am zis sa vad cum e, sa nu mor prost, sa vad si eu cum e sa participi la crearea unui joc, eventual sa-ti apara si numele in lista la credits. :D dar e enevant, cel putin la nfs e...iti vine sa spargi consola. hf, nb ;D
Cristian Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 EA Games tester. >.< Macar pana-mi termin masterul. :)) Desi e un dreamjob pe care multi l-ar dori, mie mi se pare naspa. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :despair: vreau si eu :((
bunny Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Daca erau blizzard... :< VREAU DIABLO 3, ACUM! >.<
tranced Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Daca erau blizzard... :< VREAU DIABLO 3, ACUM! >.< http://www.pcgarage.ro/jocuri/blizzard/diablo-iii-pentru-pc/ ia mah de aici sa nu zici ca-s bulangiu din pacate nu se poate acum ci peste 117 zile :))
Maeve Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 neata Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat: -Voi ce o sa faceti pe viitor? - Eu am sa ma duc sa ma f*** unu' bine de tot. -Iar tu? - Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa rateze cu poarta goala. - Bine, dar de ce? - Ca sa strige galeria ,,baga-mi-as p*** in ma-ta !" ---------------- Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: - Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti. La care celalat ii raspunde: - La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... "Nu te vom uita niciodata", fratii Carbonnini. ---- Intr-o zi, Bula vine cu papagalul la scoala. -Bula, ce cauta papagalul aici? intreba dm. invatatoare. -Pai...Nu pot risca! Cand eram acasa, tata a zis: "Imediat ce pleca Bula la scoala iti nenorocesc pasarica!!!". ---------------- Bula intors de la discoteca cu "noua lui achizitie" o prietena trasnet intra in scara blocului si da sa se dea la ea. Aceasta il da la o parte si ii spune : "Mi-a zis mama sa zic 'NU' la ori si ce mi-ai propune". La care Bula mai inspirat ca nici o data ii spune: "Te-ar deranja sa-mi sugi putin P***" ? :))))))))))))))))))))))) gg cristi :)))) plsz no warn ptr bancul de mai jos: Un Moderator de pe un forum cu iubita in dormitor. Moderatorul:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta. Iubita: - Ma doare capul. Moderatorul: (o palma peste bot) Iubita: - Ce a fost asta!!! Moderatorul: - Warn, pentru OFF Topic!
AngeL Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 neata Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat: -Voi ce o sa faceti pe viitor? - Eu am sa ma duc sa ma f*** unu' bine de tot. -Iar tu? - Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa rateze cu poarta goala. - Bine, dar de ce? - Ca sa strige galeria ,,baga-mi-as p*** in ma-ta !" ---------------- Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: - Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti. La care celalat ii raspunde: - La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... "Nu te vom uita niciodata", fratii Carbonnini. ---- Intr-o zi, Bula vine cu papagalul la scoala. -Bula, ce cauta papagalul aici? intreba dm. invatatoare. -Pai...Nu pot risca! Cand eram acasa, tata a zis: "Imediat ce pleca Bula la scoala iti nenorocesc pasarica!!!". ---------------- Bula intors de la discoteca cu "noua lui achizitie" o prietena trasnet intra in scara blocului si da sa se dea la ea. Aceasta il da la o parte si ii spune : "Mi-a zis mama sa zic 'NU' la ori si ce mi-ai propune". La care Bula mai inspirat ca nici o data ii spune: "Te-ar deranja sa-mi sugi putin P***" ? :))))))))))))))))))))))) gg cristi :)))) plsz no warn ptr bancul de mai jos: Un Moderator de pe un forum cu iubita in dormitor. Moderatorul:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta. Iubita: - Ma doare capul. Moderatorul: (o palma peste bot) Iubita: - Ce a fost asta!!! Moderatorul: - Warn, pentru OFF Topic! =))))))))))))))))))))) Buna asta :))) Doamne. :))
Maeve Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ty :))))) mai urmeaza ^.^ Un patron de la frizerie isi cumpara un papagal multicolor si il pune in vitrina pentru a atrage clientele. Trece Maria pe langa vitrina cu pricina si aude: " Esti o c**va, esti o c**va!". Se uita Maria urat la papagal si merge mai departe. A 2-a zi aceeasi poveste, papagalul tipa din vitrina la Maria: "Esti o c**va, esti o c**va!". A 3-a zi trece Maria iar prin locul cu pricina, aude papagalul si se duce nervoasa la patron si se plange de atitudinea acestuia. Patronul, suparat, ca pedeapsa isi vopseste papagalul in negru. Dupa o saptamana, Maria se plimba prin fata frizeriei si vede papagalul vopsit negru. Ii spune: "Eh, acuma nu mai zici nimic?" la care papagalul ii raspunde: "Cand sunt in frac nu vorbesc cu c**vele!"
Maeve Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 bancul cu moderatorul rullzzz ^^ Tipuri de orgasme: 1. Astmatica: Aahh... ahhh... ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul Primul proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad. 17. Orgasmul fals: Oh, oh, acuma da-te jos! 18. Orgasmul confuz: Oh da, oh nu, Oh Doamne... 19. Orgasmul fotbalist: Ma duc, ma duuuuuc, am fost! 20. Orgasmul profetic: Vin; Viiiiiiiiiiiin! SPER sa nu iau Warn ptr asta :( ...
_SuN_ Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 bancul cu moderatorul rullzzz ^^ Tipuri de orgasme: 1. Astmatica: Aahh... ahhh... ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul Primul proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad. 17. Orgasmul fals: Oh, oh, acuma da-te jos! 18. Orgasmul confuz: Oh da, oh nu, Oh Doamne... 19. Orgasmul fotbalist: Ma duc, ma duuuuuc, am fost! 20. Orgasmul profetic: Vin; Viiiiiiiiiiiin! SPER sa nu iau Warn ptr asta :( ... si tu cum faci ? :whistle:
daVisTuL Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 (edited) am si eu unu 3 blonde raman blocate intr-un lift striga ele pe rand: 1.Ajutor! 2.Ajutor! 3.Ajutor! la cand una dintre ele zice: "hai sa strigam simultan!" 1.Simultan! 2.Simultan! 3.Simultan! :tiphat: Edited August 28, 2011 by daVisTuL
AngeL Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Profesoara la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: ” – Ce este rosu aprins si stralucitor ?” Bula sare si raspunde : ” Un camion de pompieri !?!” “Nu “, zice profesoara , “dar imi place cum gindesti. Altcineva ?” Maria zice ” un mar ?” “corect !’ zice profesoara. Apoi Bula zice : ” Am si eu o intrebare… Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura ???? ” “Bula !!!…tipa profa , “Noi nu vorbim asa aici !!!” La care Bula zice: ” periuta de dinti !!!. dar imi place cum gandesti ! Hai si de la mine unu,citit acu.
Maeve Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 :)))))) Asemanarea dintre bere si femei: AMANTA este CIUC - inca una si ma duc NEVASTA este BERGENBIER - prietenii stiu de ce! De ce fetele coboara privirea cind primesc o declaratie de dragoste? - Ca sa verifice daca e adevarat...