Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted

adica la valoarea ta, iti trebuie atata timp? in 15min ma gandeam ca dai si fantana jos. xDD

hai hf, bag somn, maine ma duc la munca. @_@ seara, dar nu conteaza. =)

Posted

oh noesssss accountss :despair:

nu stiu de voi, da eu am cont. :D ca nu ma joc e partea a doua. =)

da-mi contu mie sa ma joc putin cu niste d/c-uri m3n. pliz

Posted

adica la valoarea ta, iti trebuie atata timp? in 15min ma gandeam ca dai si fantana jos. xDD

hai hf, bag somn, maine ma duc la munca. @_@ seara, dar nu conteaza. =)

mda, inca ma joc meciul ala, min 60 eu kunkka si 3 nubi la mine in echipa, unu a iesit... dau poza dupa meci

Posted

oh noesssss accountss :despair:

nu stiu de voi, da eu am cont. :D ca nu ma joc e partea a doua. =)

da-mi contu mie sa ma joc putin cu niste d/c-uri m3n. pliz

tie nu-ti dau nimic, din cauza ta a ajuns serverul asa, pleaca la tine pe maidan, PLEACA AM ZIS! :despair: :D

shobo, waiting, prints or it didn't whappend.

Posted

eu am vrut sa ma joc oleaca (lvl 1> 250+) ca atunci e misto si caterinca, cand esti mic. dar cand vezi ca trebuie sa astepti saptamani la rand pentru un cont iti trece tot cheful de jucat..

:greutati:

Posted

well, nu am mai apucat sa fac screen in joc deoarece a trebuit sa plec, dar totusi prezint un screen din stats :D

Asa ca... legenda? Nu am primit 1 grave tot meciul de la Dazzle si dupa tot el zbiera la mine ca nu fac nimic, desi aveam 10/5 min 40-45 si dupa am inceput sa o iau pe coaja deoarece crix, bane si viper ma capaceau pe mine primul... :(

http://imageshack.us/photo/my-images/29/68798730.jpg/

hope there are no adds in the screen :mellow:

Guest Mihaela*
Posted

buna seara baietii.......

Guest Mihaela*
Posted

eee super naspa astept de 2 saptamani sa intru si eu si inca nimic au spus maxim o saptamana si au trecut 2 ..... :(:(:( u ai cont ?

Posted

eee super naspa astept de 2 saptamani sa intru si eu si inca nimic au spus maxim o saptamana si au trecut 2 ..... :(:(:( u ai cont ?

Iti dau eu cont, BK 340 lvl parca, doar ca este o mica problema, are 99 :D

Guest Mihaela*
Posted

naspa.... nu sti cand da drumu la conturi...:(

Guest Mihaela*
Posted

de 2 saptamani astept si nimic oare ii mai dadrumu la pagina de creare cont asta este intrebarea ..... si nimeni nu stie nimic :(:(:(

Posted

hey don't be sad

priveste partea buna a lucrurilor, vor da drumul la pagina pentru conturi peste o luna > peste o luna vor fi jdemii de resetati > tu esti fata > te duci la un resetat cu party plz qq > se indragosteste de tine > te creste > iti da contul lui > ii furi itemele > ai si cont cu rr, ai si iteme =)

Posted

hey don't be sad

priveste partea buna a lucrurilor, vor da drumul la pagina pentru conturi peste o luna > peste o luna vor fi jdemii de resetati > tu esti fata > te duci la un resetat cu party plz qq > se indragosteste de tine > te creste > iti da contul lui > ii furi itemele > ai si cont cu rr, ai si iteme =)

Da-i pm Magnnnum si te-ai scos :D

Guest Mihaela*
Posted

mda... da eu as vrea sa ma joc nus materialista:))..... si as dori sa pot avea cont ....:D

Poi unde il gasesc pe Magnnum... :>

Guest Mihaela*
Posted

si daca nam cont unde sai dau pm ..... :P

Guest Mihaela*
Posted

Am si eu nevoie de ajutor ma ajuta si pe mine cineva va rog ...... :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...