Cristian Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 ala cu pantaloni (de gay) negrii merita sa castige acel battle :D
corioneMG Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 clar!..erau ceva pasi de c -walk foarte faini
Eddy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 clar!..erau ceva pasi de c -walk foarte faini c walk? treci in pat! :D
Cristian Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 http://www.garena.ro/forum/viewthread.php?tid=30166&extra= ce penal, cum sa-ti iei ban ca cineva din echipa joaca cu leaver-ul... stau de 3 zile cu cererea de unban si nici dracu nu raspunde 8-| Ce lipsa de interes, intrece chiar si ESL Spain.
Eddy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 http://www.garena.ro/forum/viewthread.php?tid=30166&extra= ce penal, cum sa-ti iei ban ca cineva din echipa joaca cu leaver-ul... stau de 3 zile cu cererea de unban si nici dracu nu raspunde 8-| Ce lipsa de interes, intrece chiar si ESL Spain. da in mod normal n-ai voie sa joci cu leaverul daca s-au vandut itemele de pe el.. dar mi se pare absurd sa dai ban pt asa ceva
Cristian Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 da in mod normal n-ai voie sa joci cu leaverul daca s-au vandut itemele de pe el.. dar mi se pare absurd sa dai ban pt asa ceva in regulament nu scrie asa ceva si in plus mi se pare si mai absurd sa iau ban din cauza unuia de la mine din echipa... Asta inseamna sa joci un joc contra un admin, sa castigi si dupa iti cauta nod in papura 8-|
Eddy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 in regulament nu scrie asa ceva si in plus mi se pare si mai absurd sa iau ban din cauza unuia de la mine din echipa... Asta inseamna sa joci un joc contra un admin, sa castigi si dupa iti cauta nod in papura 8-| scria si in regulament pe undeva cori vezi vezi sa nu vin la tine! :D
Cristian Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 nu scrie, cel putin nu pe room 5 si mi-au sters si post-ul btw, i-am vazut pe bogz, batusai si tissot in dota... :))
Eddy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nu scrie, cel putin nu pe room 5 si mi-au sters si post-ul btw, i-am vazut pe bogz, batusai si tissot in dota... :)) bogz de pe garena nu e bogz din mu, e altu, iar batosai joaca destul de des
Cristian Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [HH]Bogzz parca avea, prea mare coincidenta :D
bunny Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nu scrie, cel putin nu pe room 5 si mi-au sters si post-ul btw, i-am vazut pe bogz, batusai si tissot in dota... :)) batosai are nick-ul BATOSAI- pe garena, daca nu ma insel, il aveam pe la friends parca. :-?
corioneMG Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 cori vezi vezi sa nu vin la tine! :D da??? uite ce te asteapta My little dog >:)