Jump to content
Cristian

LinkMania Mu Online Free Chat

Recommended Posts

Posted (edited)

tu a luat medalia de aur la blow job la jocurile olimpice din grecia . am uitat sa te felicit

nobito,stii bine ca esti sugatoru` de [EDIT] numaru`1 de cand s-a inventat LM,ai asigurata medalia de aur la oral in toate sesiunile:season 1,2 si care vor mai fi.E un statut care nu ti-l poate lua nimeni,nu te mai obosi sa-l pasezi altora...`te dreq de zbarcit coclit! :-j

20 de zile disable

Edited by morf3u
Posted

nobito,stii bine ca esti sugatoru` de [EDIT] numaru`1 de cand s-a inventat LM,ai asigurata medalia de aur la oral in toate sesiunile:season 1,2 si care vor mai fi.E un statut care nu ti-l poate lua nimeni,nu te mai obosi sa-l pasezi altora...`te dreq de zbarcit coclit! :-j

ce urat vorbesti , sa iti fie rusine

Posted

si tu sti doar ap (all pick)? :))

Ba , nu ma contrazic cu tine .. ca si tu m-ai invatat sa joc .... dar iti poate spune bunny cum joc :D .

Shobo esti , nu ?

Posted

Ba , nu ma contrazic cu tine .. ca si tu m-ai invatat sa joc .... dar iti poate spune bunny cum joc :D .

Shobo esti , nu ?

buni nab :D :nanana:

Posted

da-mi si mie reteta :D app..tarfele imi mor daca nu intru ?,,, ca mi-au murit 5 tarfe :angry1: fiecare 90.000$ :angry1:

tarfele parca iti mureau cand nu aveai destula inteligenta si carisma (sincer nu mai joc din runda 33, s-au schimbat multe)

Shobo esti , nu ?

aha

M-am bagat pe liga , ihl :D

ce draci e aia? vreau si eu! -_-'

Posted

tarfele parca iti mureau cand nu aveai destula inteligenta si carisma (sincer nu mai joc din runda 33, s-au schimbat multe)

ehh oricum am aflat ^_^ acum nu inteleg cum drq fac aia atata respect in cateva zile..de la 1000 la 20.000 sau chiar mai mult :| sa nu mai zic ..ca mereu intru la spital de la supradoze -_-

Posted

E si pe clanuri si pe single , primele 15 locuri primesc premium member , te inscrii pe forumu lor cu 2 reply , moduri acceptate cm , cd pe 1.24 e . Se joaca frumos acolo ma , no levaers , no mh , no ck .... si e la nivel inalt :D am 9 win 7 loooooses :-s

Posted

E si pe clanuri si pe single , primele 15 locuri primesc premium member , te inscrii pe forumu lor cu 2 reply , moduri acceptate cm , cd pe 1.24 e . Se joaca frumos acolo ma , no levaers , no mh , no ck .... si e la nivel inalt :D am 9 win 7 loooooses :-s

sa-mi arati si mie ce si cum, vorbim pe garena :D

Posted

indeed. joaca lumea buna. va sugerez sa incercati si dota-gaming

mi-am facut cont pe dota-gaming si am facut cerere de vouch, poate pui si tu o vorba ceva, am vazut ca se cere aprobare sau ceva de genul :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...