Sectoristu` Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 (edited) tu a luat medalia de aur la blow job la jocurile olimpice din grecia . am uitat sa te felicit nobito,stii bine ca esti sugatoru` de [EDIT] numaru`1 de cand s-a inventat LM,ai asigurata medalia de aur la oral in toate sesiunile:season 1,2 si care vor mai fi.E un statut care nu ti-l poate lua nimeni,nu te mai obosi sa-l pasezi altora...`te dreq de zbarcit coclit! :-j 20 de zile disable Edited October 18, 2010 by morf3u
undercover Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 nobito,stii bine ca esti sugatoru` de [EDIT] numaru`1 de cand s-a inventat LM,ai asigurata medalia de aur la oral in toate sesiunile:season 1,2 si care vor mai fi.E un statut care nu ti-l poate lua nimeni,nu te mai obosi sa-l pasezi altora...`te dreq de zbarcit coclit! :-j ce urat vorbesti , sa iti fie rusine
dvL Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 si tu sti doar ap (all pick)? :)) Ba , nu ma contrazic cu tine .. ca si tu m-ai invatat sa joc .... dar iti poate spune bunny cum joc :D . Shobo esti , nu ?
Eddy Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ba , nu ma contrazic cu tine .. ca si tu m-ai invatat sa joc .... dar iti poate spune bunny cum joc :D . Shobo esti , nu ? buni nab :D :nanana:
Cristian Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 da-mi si mie reteta :D app..tarfele imi mor daca nu intru ?,,, ca mi-au murit 5 tarfe :angry1: fiecare 90.000$ :angry1: tarfele parca iti mureau cand nu aveai destula inteligenta si carisma (sincer nu mai joc din runda 33, s-au schimbat multe) Ba , nu ma contrazic cu tine .. ca si tu m-ai invatat sa joc .... dar iti poate spune bunny cum joc :D . Shobo esti , nu ? aha M-am bagat pe liga , ihl :D ce draci e aia? vreau si eu! -_-'
corioneMG Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tarfele parca iti mureau cand nu aveai destula inteligenta si carisma (sincer nu mai joc din runda 33, s-au schimbat multe) ehh oricum am aflat ^_^ acum nu inteleg cum drq fac aia atata respect in cateva zile..de la 1000 la 20.000 sau chiar mai mult :| sa nu mai zic ..ca mereu intru la spital de la supradoze -_-
cyborgGod Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dragonica ce naiba mai e si ala?^^ pune un link cv sa vdm poate ne apucam :))
bunny Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 -> asta e la inceput. :D e foarte tare jocul, caracterele sunt cute. ^_^ hey katy ^^ http://www.youtube.com/watch?v=jH1lW9rqj2Q&feature=related -> dupa cateva zeci de levele, instante & skill-uri kewl. xD
corioneMG Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 hey katy ^^ hei bunny :> @fain joculetu am sa incerc:D daca nu avansez repede..ooo tu... ai sa vezi tu! :kar:
Eddy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ce draci e aia? vreau si eu! -_-' in house league, o liga de dota
Cristian Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 in house league, o liga de dota daca e pe clanuri... caut clan! :D
dvL Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 E si pe clanuri si pe single , primele 15 locuri primesc premium member , te inscrii pe forumu lor cu 2 reply , moduri acceptate cm , cd pe 1.24 e . Se joaca frumos acolo ma , no levaers , no mh , no ck .... si e la nivel inalt :D am 9 win 7 loooooses :-s
Eddy Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 indeed. joaca lumea buna. va sugerez sa incercati si dota-gaming
Cristian Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 E si pe clanuri si pe single , primele 15 locuri primesc premium member , te inscrii pe forumu lor cu 2 reply , moduri acceptate cm , cd pe 1.24 e . Se joaca frumos acolo ma , no levaers , no mh , no ck .... si e la nivel inalt :D am 9 win 7 loooooses :-s sa-mi arati si mie ce si cum, vorbim pe garena :D
Cristian Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 indeed. joaca lumea buna. va sugerez sa incercati si dota-gaming mi-am facut cont pe dota-gaming si am facut cerere de vouch, poate pui si tu o vorba ceva, am vazut ca se cere aprobare sau ceva de genul :-?