Dumnezeu Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 |DiamondZ| asta inseama exploatare :))lasa fata sa mai doarma e obosita dupa RR.@ntz lumee
liquidlove Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 incearca macar in prima zi de pasti sa nu minti , pacatosuleok,rectific .me like girls,and do nobito anal .better ?
jusT^Me Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 |DiamondZ| asta inseama exploatare :)) lasa fata sa mai doarma e obosita dupa RR. @ntz lumee
undercover Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ok,rectific .me like girls,and do nobito anal .better ?tie iti plac baietii nu te mai ascunde atata , ne dam seama dupa avatar si blogul tau de fetitaNumai un gay ar putea face un blog cu si despre iubire =)))
liquidlove Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nu prea ai ce sa-i ceri,singur in casa toata ziua,uitat de familie si prieteni,se regaseste si cauta anturaj cu persoanele care pentru el au avut asa o mare influenta ,in cazul asta eu . Simpla lui prezenta pe aceasta lume,se datoreaza mie,ar trebuie sa-mi zica merci,mi-e jena ca e sange din sangele meu .
undercover Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 cine mai lipsea sa faceti trenuletul luk seful locomotivei urmat de liquid si de bolek =))
liquidlove Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Cand ma gandesc ca ti-am tinut partea .. :) Imi vine sa-mi dau palme singur,nu meriti nici sa-ti citesc postul,copil care-si etaleaza frustrarile pe forum .
luk Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 cine mai lipsea sa faceti trenuletul luk seful locomotivei urmat de liquid si de bolek =)):blink:Daca asta te face sa fi mai tare , go on .@afk
Bibicu12345 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 m-am chinuit si te-am crescut doar cu o tzatza si asta e multumescu bonito gai?
undercover Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ce imaginatie bogata :))))))) , cred ca lucrul acesta se datoreaza filmelor pentru adulti si ca v-ati inceput viata sexuala cu persoane de acelasi sex :))))))
Dumnezeu Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 iar ati inceput pacatosilorceretiva scuze reciproc ,daca nu vreti va rup urechile :P
luk Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 m-am chinuit si te-am crescut doar cu o tzatza si asta e multumescu bonito gai?Stii ce demonstrezi tu acum? ca esti la fel de prost ca el .